|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 10:13 am
Umm... Indigo.
Ce culoare are veioza ta? =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 11:22 am
Roshu rolleyes Ce culoare iti imaginezi u ca arata steluzele=))?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 11:55 am
pai eu mereu le-am vazut albe.....sau verzi,depinde d imprejurimi xd c culoare are zapada? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 5:41 pm
galbena.......dupa ce termin eu cu ea
ce culoare au rinichii pisicii/cainelui tau ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 12:15 am
rinichiiO.o?eu nu am caine sau pisica...ci un papagal....crek rosu ce culoare are papagalul meu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 8:53 am
Ametist_Shadow rinichiiO.o?eu nu am caine sau pisica...ci un papagal....crek rosu ce culoare are papagalul meu? gresit... sunt maro..... papagalul tau... hmm...depiunde ce rasa e.. am doua nimfe si unua e gri alta e galbena...daca-s perus e posibil sa fie alb sau albastru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 9:48 am
Sepie Ametist_Shadow rinichiiO.o?eu nu am caine sau pisica...ci un papagal....crek rosu ce culoare are papagalul meu? gresit... sunt maro..... papagalul tau... hmm...depiunde ce rasa e.. am doua nimfe si unua e gri alta e galbena...daca-s perus e posibil sa fie alb sau albastru Pune si o intrebare XD P.S rinichii mai sunt si un maro spre negru XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 9:51 am
ok.... sa vedem.... ce culoare are geamul meu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 9:54 am
Sepie ok.... sa vedem.... ce culoare are geamul meu ? Blue stare O.o Ce culoare au dintii unui negru? =))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 9:55 am
Coco e in mare albastru raspunsul:depinde....c** ii ingrijeste....de la negru la alb ce culoare are cornul de la scoala?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:12 am
Maro scream si e si tareeee gonk Ce culoare are lenjeria patului tau? * nu intrebati de a mea=))*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:15 am
Purple Caramelldansen Maro scream si e si tareeee gonk Ce culoare are lenjeria patului tau? * nu intrebati de a mea=))* a mea e neagra cu trandafiri rosii ca sangele ....a ta cred ca e alba cu pete rosii... sti u mai bine de unde ce culoare are Mountai Dew-ul ?.. nu sticla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:26 am
um.....transparenta? ce culoare are africanul la -28 de grade?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:27 am
Ametist_Shadow um.....transparenta? ce culoare are africanul la -28 de grade? e galben....... presupun ca vrede.. eu stiu... nu-s bun la cimie XD ce culoare are pisica mea ?... oh stai ca am 5
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:30 am
UUUU...DA-MI MIE 4 scream pey...negru,alb,gri si cu dungulite portocalii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |