|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:02 pm
~Pretty^.^Lady~ R-E-L-Y Moony girl ~Pretty^.^Lady~ R-E-L-Y ~Pretty^.^Lady~ אני מסכימה עם אלינה!! רלי- אתה ממש חמוד! אני פיל, וזהו.אז אני מסכימה איתך!!! רלי- אתה פיל! שאלה לי אליך, רלי... למה פילים?^^ כי.. כי הם היצור הכי מדהים עלי אדמות! heart זה בשבילך רלי-   חחחח^^ איזה חמוד זה!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:05 pm
D Girl R-E-L-Y חחח איזה מגניב לראות אתכם!!
הנה אני, עם הזקנוש שהיה לי  יאאאאאאאאאאאאאא רלייייייייייי כמה זמן לא ראיתי אותך! תשאיר את הזקן הוא יפה <3 הורדתי אותו כבר וגידלתי שוב מאז והורדתי שוב xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:06 pm
R-E-L-Y D Girl R-E-L-Y חחח איזה מגניב לראות אתכם!!
הנה אני, עם הזקנוש שהיה לי  יאאאאאאאאאאאאאא רלייייייייייי כמה זמן לא ראיתי אותך! תשאיר את הזקן הוא יפה <3 הורדתי אותו כבר וגידלתי שוב מאז והורדתי שוב xp אתה נורא אבל נורא מזכיר לי מישו! לא מצליחה לזכור מי...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:07 pm
מעניין איך שזה נראה עכשיו!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:08 pm
R-E-L-Y הורדתי אותו כבר וגידלתי שוב מאז והורדתי שוב xp אז תגדל שובבבב
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:15 pm
תצטלם עכשיו ושים פה את התמונה!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:19 pm
~Pretty^.^Lady~ תצטלם עכשיו ושים פה את התמונה! חחחחח הוא נראה אותו דבר... בלי חיוך הוא נראה מזה אחר... רלי חמוד!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:30 pm
D Girl ~Pretty^.^Lady~ תצטלם עכשיו ושים פה את התמונה! חחחחח הוא נראה אותו דבר... בלי חיוך הוא נראה מזה אחר... רלי חמוד! אכן=]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:11 am
~^Gothic Devi^~ D Girl ~Pretty^.^Lady~ תצטלם עכשיו ושים פה את התמונה! חחחחח הוא נראה אותו דבר... בלי חיוך הוא נראה מזה אחר... רלי חמוד! אכן=] רלי הוא פיל! אל תעליבו אותו!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:42 am
הנה שלי משנה שעברה בערך...והיא מכוערת sweatdrop  והנה שהיתי קטנה סתם זה לא קשור חח xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:43 am
שלום כולם! רלוש אפילו שהמחשב שלי במצב בטוח והצבעים מעוותים אני חושבת שמתאים לפיל כמוך זקן blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:44 am
האאאלו blaugh מה נשמע? סוף סוף צירפו אותי לגילדה stare נמנמ תמונה? אוקע 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:46 am
^_^shnitzel הנה שלי משנה שעברה בערך...והיא מכוערת sweatdrop  והנה שהיתי קטנה סתם זה לא קשור חח xp xp איזה חמודה את!!! blaugh 4laugh לידך אני לא משהו xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:47 am
zupi ^_^shnitzel הנה שלי משנה שעברה בערך...והיא מכוערת sweatdrop  והנה שהיתי קטנה סתם זה לא קשור חח xp xp איזה חמודה את!!! blaugh 4laugh לידך אני לא משהו xp חח תודה פעם הייתי יותר חמודה עכשיו בעעעעעעעעע תפרסמי פה תמונה שלך אני רוצה לראות אותך רק תארו לי אותך אבל אני רוצה לראות אותך whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |