About

I love Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru!

Történet:
Történetünk főhőse Sakurai Yuki (később Giou Yuki). Első éves középiskolás, egy ízig-vérig lelkiismeretes és kedves fiú. Gyerekkora óta egy árvaházban él. Még kisbabaként találtak rá az árvaház kerítésének tövében, egy üzenettel, amire ’Yuki’ volt írva. Eddigi élete során, folyton azon gyötrődött, hogy miért született erre a világra, ha senkinek sem kell, és mindenkinek csak a terhére van. Az utóbbi időben különös leveleket kap, amiben valaki a halálát kívánja, neki pedig fogalma sincs róla, ki lehet az, aki ennyire gyűlöli őt. Természetéből fakadóan szeretne mindenkinek segíteni, ahol csak tud. Ennek köszönhetően a történet elején bajba is kerül, mivel – nem úgy, mint a legtöbb ember – ő nem képes csak úgy levegőnek nézni a bajt. Néhány punk beleköt egy férfibe, mire Yuki közbelép. Angyali arca láttán senki nem gondolná, hogy meg tudja védeni magát, így aztán az ügyeletes bandavezér rögvest lecsap rá. Pechére, hiszen azonnal padlóra kerül. Ám alig pár másodperc múlva Yukit képek rohanják meg, és olyan érzések, melyek nem a sajátjai – főhősünk ezzel a különleges képességgel született; ha megérint valakit, néha-néha érzi az illető érzéseit –, és most nem igazán ér rá a látottakon tűnődni, hiszen túlerővel áll szemben... ekkor azonban megérkezik a segítség egy testvérpár képében. Yuki ugyan nem tudja meg, ki volt a titokzatos páros, viszont utolsó mondatuk kapcsán várható, hogy újra összefutnak majd, hiszen a páros egyik tagja közli Yukival, hogy „Mostantól számítunk rád.”

Izgalmaktól és félelemtől sem lesz mentes a folytatás, hiszen fiúnk „ellensége” az eddigi levelek után, most megpróbálja tőrbe csalni a fiút, hogy végezzen vele. Terve azonban kudarcba fullad, hiszen egy rejtélyes idegen megmenti kiszemeltjét... Mindezek után tudva, hogy halálos veszély fenyegeti és a képessége is egyre erősödik, vajon mi fog történni Yukival, ha egyszer csak betoppan az életébe valaki, aki a bátyjának vallja magát? Hogy dönt majd Yuki, vele megy, vagy az árvaházban marad? Vajon ki a titokzatos megmentő, és vajon miért olyan ismerős Yukinak? Mi a szerepe Kanata-sannak? Ezekre és még sok másra is választ kaphatunk majd az anime során.

Ó és hogy a shounen-ai miért szerepel a műfajok között? Elég egyszerű: Mint lentebb láthatjátok, a Zweiltok reinkarnálódnak, ugyan Yuki nem Zweilt -hiszen a tagok feladata, hogy őt védjék- ő is mindig reinkarnálódik, ám ezúttal fiúként. Előző életében ő is Luka egy pár voltak, Luka érzései pedig annak ellenére sem változtak meg, hogy most a szerelme fiúként él. De ezenkívül érezhető még némi vonzalom a Hotsuma-Shuusei párosnál és így tovább...




story:
Our story's protagonist Sakurai Yuki (Yuki Giou later). First year high school, is a thoroughly conscientious and kind boy. Since he was a child living in an orphanage. Even as a baby was found in the orphanage at the foot of the fence, with a message that you 'Yuki' was written. Over the course of his life, because of the anguish that was born into this world why you do not need anyone and everyone is just a nuisance. Recently, receive special messages from someone wishes to die, and he has no idea who it is, who hates him so much. By definition, everyone wants to help where they can. As a result, it gets into trouble at the beginning of the story, because - unlike most people - he can not just air look for trouble. Some punk a quarrel with a man before Yuki intervenes. Angelic face at the sight no one would think that he can defend himself, so the gang leader on duty pounce on it straight away. Unfortunately for, as is the floor immediately. But after only a few seconds at rush Yuki images and sensations that are not his own - our hero born with the special ability; if you touch someone, sometimes you feel the person's feelings - and now is not really worth it to see those wondering, since odds are against ... but then arrives, in the guise of a brother and sister. Yuki did not know who was the mysterious doubles, but in connection with the last sentence is expected to be re-run and then, as one member of the pair Yuki communicate that "We're now counting on you."

Excitement and fear will not be free to continue, because our son "enemy" after the previous letters, I will try to ambush him, to finish him off. Plan goes awry, however, as a mysterious stranger saves kiszemeltjét ... After all, knowing that death threat and the ability is getting stronger, what will happen to Yuki, once only betoppan the life of someone who claims to be his brother? Yuki then to decide, go with him or stay at the orphanage? Who is the mysterious savior, and why Yuki is so familiar? What is the role of Kanata-san? For these and much more will be answered in the anime.

Oh, and the shounen-ai why among the genres? It's pretty simple: As you can see below, the Zweiltok reincarnate, because Yuki is not Zweilt -bis members responsible for her védjék- he always reincarnated, this time as a boy. Previous life she also had a pair of Luka Luka and feelings have not changed despite the fact that now the boy's love lives. But in addition, some felt more affection than the Hotsuma-Shuusei pair and so on ...

Friends

Viewing 12 of 104 friends

Comments

Signature

Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru