|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 6:46 am
^pokes me hehe, that tickels > pokes myself, hey your right I am fun to poke *pokes* hehe V will poke me again
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 11:43 am
^ish going to be poked again and enjoys being poked >*poke* woot! this is my specialty *pokes a thousand times* > will poke everyone that is poking people
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 2:24 pm
^ Likes to poke things :3 > -Pokes both Vardek and Kenetsu- :3 v Will have a poking frenzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 3:08 am
^ pokes me and Kenetsu > *AARRGG MUST POKE* must poke people *poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke**poke* *poke**poke**poke**poke**poke* Vwill look at the poking and start poking.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 7:34 am
^yesh my evil minions!! poke!! >*gives everyone that has poked many cookies and pokes everyone* *poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke* ha ha! V Will keep on this unending chain of poking and use a pokey no jutsu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 11:55 pm
^gives cookies ^_^ yay > *ox, ram, dog, bird, dragon, horse, tiger* "poke style, POKEY NO JUTSU" pokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepokepoke Vwill stop me with another jutsu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 4:56 pm
^ A swirling, twirling, poking Ninja! xDDDD > -pokes your head and KO'd you- Oops... Was that a jutsu? v Will help VardekCrom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 2:54 pm
^has to teach me how to do that and I don't think it was >*heals him* REACT!!! v if its Vardek will react!!! if not Vardek... try to heal him again
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 1:41 am
^heals me *thanks ^_^*
> Aaaarrrhgg.. where am I??
V will tell me what just happened..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 9:56 am
^ Lost his memory? o-0 > I just KO'd yew >: v Will get VardekCrom some ice (Even though it's supposed to be my job 'cuz I'm a nurse)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 4:27 pm
^is a lazy a$$ nurse... >*gets some ice and gives it to Vardek* Here you go! v Will be mad at Nurse Amaterasu for being a bad nurse
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 7:49 pm
^ Is mean!! DDD: > -Is upset at self and start slapping myself- v Would stop me
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 6:15 am
^slaps herself *stop that cry * > jumps infront of a slap to stop you. V if Amaterasu will stop slapping if someone else will help me stop her.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 11:03 am
^might get slapped... >jumps in getting slapped once and tries getting her hands V if Amaterasu will stop slapping, if not will tie her
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 25, 2007 7:57 am
^ tries to make amaterasu stop. > gabs amaterasu and ties her up. V if amaterasu,, will stop, if someone else, will cheer for our cause
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |