Welcome to Gaia! ::

Reply The Official Lithuania Guild (Lietuva)
pagalba Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sachi G

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 1:43 am

Fankas
su hieroglifais profily tai sunku. pats norejau isidet visokiu simboliu, bet kiti ju nemato, nes pas juos kompe nera to šrifto smile
o kad kompe matytum sriftus, reika i kompa surasyt nemazai ivairiausiu šriftu, jog visos programos butu savo normalia kalba

nu..joa..sunku..cia taip..
PostPosted: Sun Feb 25, 2007 11:19 am

va turiu dar viena problem...
ka daryt kad i prifili isidetu daugiau video??

Sachi G

Ciardo

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 11:37 am

Sachi G
Pie profilyje kad komentarus...tai reikia eiti..i savo profilio nustatymus..

o hieroglifus noreciau matyt intike ivsu..ir seip.viena zodyna buvau atsisuntus bet jo irgi normal nerodo...

Siaip tai nežinau. Aš kai užsinorėjau visur internete skaityti hieroglifus, tai teko kompiuteryje susiinstaliuoti Azijos šalių kalbas. Kur tavo kompiuterio "Control Panel" yra "Regional and Language Options" gali pasirinkti, kad tau suinstaliuotų. Ir vis dėlto, jeigu ir užrašysi savo profilyje vėliau hieroglifais, tai veikiausiai juos matys tik tie žmonės, pas kuriuos taip pat suinstaliuotos šios kalbos. O kiti ir toliau matys kvadratėlius. Na, susiinstaliuoti gali tik dėl savo patogumo smile . Pavyzdžiui, man tai buvo nusibodę įvairiuose puslapiuose vietoj hiraganos, katakanos ar kanji matyti kvadratukus. O dabar pagaliau galiu matyti normalų tekstą, nors kad matau kanji tai man nepagerėjo, nes vistiek moku tik kokius 5 simbolius xd , bet bent dėl hiraganos...
PostPosted: Mon Feb 26, 2007 10:56 am

pla..bet ten kazkokio disko praso..as tai nezinau is kur ji gauti...

Sachi G

Fankas
Captain

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 11:32 am

tau reikia windows'u kompakto. va cia tau ir problema (bei stabdis) atsirado.. sweatdrop
PostPosted: Tue Feb 27, 2007 7:56 am

nu.jo smile gal ir tuiru ten tu disku..visokiu..kur instaliuot reiki bet kad as zinociau kurie tinka..

Sachi G

bioinzinere
Vice Captain

PostPosted: Wed Feb 28, 2007 10:38 am

sunku kai kompuose ne bum bum nenusimanau mrgreen
PostPosted: Sat Mar 03, 2007 12:30 am

kodel man kai kuriu zmoniu nickus sioj gildijoj rodo melynus, o kitu juodus?

apra

Fankas
Captain

PostPosted: Sat Mar 03, 2007 1:21 am

nes vieni tavo drauguose, kiti ne
PostPosted: Sat Mar 03, 2007 12:53 pm

a-a-a viskas aisku as antras zmogus ne bum bum

apra

PureMind

PostPosted: Sat Mar 10, 2007 2:30 pm

o ziurekit, man tai tokia problema iskilo, kaip tvarkyti namus savo??? nu parso ten Shockwave, as ji atsisiunciu n-taji karta, nes jau turiu, surasau ant virsaus, o jis vitiek namu neuzkrauna ir nieko negaliu ten tvarkyti sad gal kas zino kame problema?
PostPosted: Sun Mar 11, 2007 12:52 am

PureMind
o ziurekit, man tai tokia problema iskilo, kaip tvarkyti namus savo??? nu parso ten Shockwave, as ji atsisiunciu n-taji karta, nes jau turiu, surasau ant virsaus, o jis vitiek namu neuzkrauna ir nieko negaliu ten tvarkyti sad gal kas zino kame problema?

siuntiesi is cia? pabandyk sita issirasyti

Fankas
Captain

Fankas
Captain

PostPosted: Mon Mar 19, 2007 6:12 am

Reply
The Official Lithuania Guild (Lietuva)

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash