|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 8:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 12:25 am
 prabalsuokit uz mane arenoj xD thanks
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 4:18 am
 prabalsuokit uz mano avi Esu dekingasir uz mano nama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 2:01 pm
noreciau paklausti... va kai Fanka uzbanino kas ileidzia i gildija
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 2:02 pm
nes na... uzsiregistravo pora [3] mano klasiokai ir galvoju ar kviesti juos i gildija...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 8:23 am
Dabar kad ir pakviestum nieks negaletu ju priimti nes nieks negali ju ileisti juk Fankas buvo savininkas neutral neutral neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 2:11 am
[atleiskit sian as labai nervuota ir dar bloga] kvaile tu gi yra bioinziniere! ji yra Fanko pavaduotoja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 4:19 am
Fankas ir Bioinziniere kuriam laikui yra pašalinti už bott'inimą! Kol kas naujokų neįleis niekas, niekas gildijos nevaldys. Jie turėtų grįžt už 2 savaičių, gal vėliau.one.ltQuote: mus isbanino uz bott'inima smile laikinai, bet nezinia kada atbanins. todel naujoku nebeiseis kuri laika priimt ar siaip valdyt gildijos. parasyk gildijoje, jog mes laikinai pasalinti is gajos uz bott'inima. gal po 2 savaiciu grisim. gal veliau.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:25 am
apra [atleiskit sian as labai nervuota ir dar bloga] kvaile tu gi yra bioinziniere! ji yra Fanko pavaduotoja! Juk ir noriu pasakyt apra kad dabar nieks negali nieko ileisti juos abu isbanino kuriom laikui emo emo Ir as ne durna evil scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 11:12 am
ai blyn... kodel ir vel as nieko nezinojau....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 12:00 pm
Nebijok apra smile nepaskutine suzinojai wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 12:06 pm
aiste as aiste xD bet vargsai jie... na, bet is dalies patys kalti xD na, paverskim sia gildija netvarka xD juokauju.... bet rimtai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|