|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 5:58 am
renge_karen Anzelmo o... =^_^= oki... moze tera chcesz herbatki? =^_^= Bardzo chetnie *wyciaga reke po kubek z herbatka**podaje kubeczek z hebatka dla Karen* ehh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 8:26 am
Anzelmo renge_karen Anzelmo o... =^_^= oki... moze tera chcesz herbatki? =^_^= Bardzo chetnie *wyciaga reke po kubek z herbatka**podaje kubeczek z hebatka dla Karen* ehh... *bierze kubeczek i siorbie herbatke* mniam a masz moze do miej mleczko???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:24 am
no peewniee... *podaje mleko na Karen* prosze bardzo =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 11:01 am
Anzelmo no peewniee... *podaje mleko na Karen* prosze bardzo =^_^= dzieki ^^ *nalewa mleczka do herbaty a reszte mleka wypija ^^* siorb *pije herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 11:59 am
renge_karen Anzelmo no peewniee... *podaje mleko na Karen* prosze bardzo =^_^= dzieki ^^ *nalewa mleczka do herbaty a reszte mleka wypija ^^* siorb *pije herbatke*Buch! * pchnela ja i mleko sie wylalo * ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 12:19 am
Rin_Youkai Buch! * pchnela ja i mleko sie wylalo * ninja huh... sweatdrop czyzbys ty tez chciala herbatki? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:25 am
Rin_Youkai renge_karen Anzelmo no peewniee... *podaje mleko na Karen* prosze bardzo =^_^= dzieki ^^ *nalewa mleczka do herbaty a reszte mleka wypija ^^* siorb *pije herbatke*Buch! * pchnela ja i mleko sie wylalo * ninja *patrzy na rozlame mleko* cry *patrzy na Rinka-rodzynka* BBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!! Ona rozlala moje mleczko BUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! crying crying crying cry sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:44 am
renge_karen *patrzy na rozlame mleko* cry *patrzy na Rinka-rodzynka* BBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!! Ona rozlala moje mleczko BUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! crying crying crying cry sad ee... spokojnie... *podaje kolejny kartonik mleka na Karen* prosze =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:55 am
Anzelmo renge_karen *patrzy na rozlame mleko* cry *patrzy na Rinka-rodzynka* BBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!! Ona rozlala moje mleczko BUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! crying crying crying cry sad ee... spokojnie... *podaje kolejny kartonik mleka na Karen* prosze =^_^= O dziekuje ^^ *siorb*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:06 am
Anzelmo Rin_Youkai Buch! * pchnela ja i mleko sie wylalo * ninja huh... sweatdrop czyzbys ty tez chciala herbatki? sweatdrop nie ja po prostu lubie popychac ludzi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:21 am
Rin_Youkai Anzelmo Rin_Youkai Buch! * pchnela ja i mleko sie wylalo * ninja huh... sweatdrop czyzbys ty tez chciala herbatki? sweatdrop nie ja po prostu lubie popychac ludzi XD wiec musialam mnie akurat popchnac!! i wylac mleczko!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 9:41 am
bedzie walka czy moge juz posprzatac to rozlane mleko? (AŁAA!... za co? x.x )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|