|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 3:28 pm
או.קיי , אזזזז... כמו שציינתי בצ'אטר בוקס שלנו , אני פותח גילדה חדשה !!!
הגילדה לא באה להחליף את שפת הקודש !!!
גילדת שפת הקודש היא גילדת שפה . הגילדה שאני מתכנן לפתוח היא גילדת "אזור" ! כלומר , גילדה לכל בני ישראל היקרים ולכל יהודי התפוצות שתומכים במדינת ישראל !!!
חשוב לי לציין שהגילדה לא הולכת להיות פוליטית , אלא ציונית , ושמטרתה העיקרית היא לאחד את כל אנשי גאיה בישראל ע"מ לפעול ביחד לאינטרסים משותפים בארץ !
(איכס איכס איכס ! רואים שהשלמתי בגרות באזרחות ! gonk )
בקיצור !!! הסכום שכרגע חסכתי הוא 16 אלף גולד , אני צריך מינימום של 20 אלף כדי לפתוח את הגילדה , מי שרוצה לתרום מוזמן ! (אפילו 100 גולד לטובת המטרה !)
הגילדה תגבה סכום כניסה של 100 גולד (על מנת שנוכל בסופו של דבר לפנק את אנשי הגילדה בשטויות מ"קופת הגילדה") . הגילדה תיהיה פרטית ותכלול חברים שעונים לקרטריון : ישראלי או בן לישראלים בחו"ל או שתומך בישראל ואזרח לארץ אחרת !!! (והרשו לי להוסיף... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....)
תודה רבה לכל מי שקרא עד כה ! ו...נאמממ.... הרגישו חופשי לתת תגובות .
ועל כן נאמר !!! נ.ב אחת ה"מטרות" הראשונות של הגילדה , היא שבמידה ונסתבר להיות גילדה גדולה , כלומר המון ישראלים בגאיה יחסית לגודל האוכלוסייה הישראלית כמובן , אז אולי נצליח להביא איזה אקספו או אפילו סתם פסטיבל מנגה לישראל ! ^^ וויפי ? טוף... תחליטו לבד .
שבת שלום לכולם ! P=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 3:47 pm
כל אחד יכול להגיד שהוא בעד ישראל, להכנס לגילדה ולהגיד דברים לא יפים. העובדה היא שאין היום הרבה אנשים שהם תומכים בישראל. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 2:07 am
אני מצטער להגיד לך אבל אני לגמרי חולק עלייך בנושא !
כיום , במיוחד לאחר כל סדרת ארועי ה11 בספטמבר ושרשרת הפיגועים שהיכתה באירופה יותר ויותר אנשים עברו לתמוך בצד הישראלי שמאז ומתמיד עמד כמעיין "יריב" לצד המוסלמי בעבר אנשים היו מסתייגים מישראלים ומגנים אותה ומתנגדים לה לאור העובדה שכולם חשבו שישראל יוצרת כיבוש כנגד העם הפלסטיני ויותר מזה... אפילו עומדת כבמעיין ראש מאבק כנגד העולם הערבי/מוסלמי ונלחמת בכל כוח אפשרי כנגדו ללא שום סיבה נראית לעין .
אבל כיום , אנשים מסביב לעולם הבינו שה"מאבק" שאנחנו מנהלים הוא לא נגד העולם הערבי/מוסלמי אלא נגד הטרור ! אותו טרור שהיכה אותם בגלים גלים מפני שהם לא היו מוכנים לו ! מפני שהם חשבו שהטרור מכה רק בישראל מפני שהיא כובשת ! אז אפשר להגיד שהם הכלו את הכובע שלהם בלי מלח כשפתאום הם היו אלה שנפגעו ממנו ! ובאותה תקופה... מדינות רבות הפכו להיות פרו ישראליות ולתמוך במדינת ישראל ! עכשיו... גם ככה חפרתי המון !!!! אז אני לא רוצה להיכנס עכשיו לפרטי פרטים ולפתוח דיון על זה שהתמיכה שלהם בעצם נובעת מהצורך שלהם בהגנה מפני אותו טרור שישראל מספקת ע"י שירות המודיעין הכי טוב בעולם ! וע"י הכשרת כוחות ביטחון רבים של מדינות רבות ל"לוחמה בטרור" ע"פ התו"ל הישראלי שלמד במשך שנים רבות איך להתמודד עם מלחמת הגרילה העקובה מדם הזו !
אבל זה כבר פוליטיקה ונושא שלי ממש ממש לא בא להיכנס אליו ! אתם יודעים מה אומרים ! "לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה" . תודה על ההקשבה בכל אופן . יום טוב לכולם ושבוע מצויין . cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 3:19 pm
חופר חופר אבל רעיון נחמד. נראה אם יתפוס.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 7:41 pm
תודה רבה לכל מי שתרם בנתיים ! שמכם יופיע ברשימת התורמים . סך התרומות כרגע 500 סך החיסכון שלי בנתיים... בערך... 17000 מה שאומר שעוד 3000 בערך.... הגילדה נפתחת !!! ^^ wippi ! =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|