|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 12:10 pm
חשבתי לעצמי, כיוון שאנשים כבר לא ממש נכנסים, חוץ מלזרוק איזו ברכת שלום ועדכון קטן על איפה הם נמצאים היום, אולי פשוט נפתח נושא מיוחד לצורך הנ"ל שבו כל אחד יוכל להגיד: "היי, אני היום נמצא-עושה-ישן וכו' וכו'...
אממ, אני ישי, דרך אגב, מי שנמצא בחלק מהנושאים הנעוצים אבל לא בשום מקום אחר. ^^; לא ביקרתי את הגילדה משהו כמו שנים (יש לי תירוצים בשפע! באמת!) ופתאום נחה עלי הרוח...
שש שנים עברו מאז גאיה. אני לומד עכשיו בישיבת הסדר, אחרי צבא. שירתתי במודיעין-שדה. כעת לומד לפסיכומטרי בזמני החופשי (ויש לי הרבה ממנו), מתעניין בתיאטרון, כותב, משוטט, ומתגעגע לחבר'ה מהצבא שסוגרים וסוגרים וסוגרים...
זהו. עכשיו אני מרגיש טוב עם עצמי. (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 19, 2009 9:18 am
וואו! ישי! זה באמת שיא biggrin אני חושבת שאתה אחד האנשים היחידים שממש רציתי לפגוש במהלך הפעילות של הגילדה ולא יצא XD טוב נו, מובן שגם עמיחי נכנס לקטגוריה razz אם ביום מן הימים יבוא לכם, אני אשמח לתיקון biggrin
בכל מקרה, אני... כבר שנה לא בבצפר כמעט, עובדת אצל ההורים בנתיים עד שיקחו ממני את הפטור הצבאי שלי שזה בתקווה קורה עוד שבועיים מקסימום... בנתיים הוצאתי רשיון (אבל הוא חדש ורק בן איזה 3 שבועות) ואוטוטו מסיימת לעבוד ומתחילה סיבוב בכל הארץ ופוגשת חברים מכל חור בערך :] מתהההה לחו"ל לפני צבא אבל זה כבר לא נראה לי ייצא
מחכה לשמוע מה אתכם biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 1:22 am
את כבר יודעת לאן אתה עומדת להתגייס?
אחח, התקופה של הגילדה... הייתי ביישן אז יותר מדי. @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 8:45 am
^^ אני עוד חמישה חודשים משתחררת... ממ... אני לא יודעת מה עוד לכתובXD אןי לי ממש חיים חוץ מהצבא כרגע smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:01 am
ואני רק עכשיו סיימתי קורס (בהצטיינות), יש לי עוד המווון זמן עד השחרור. וואח
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 8:46 am
Tachi את כבר יודעת לאן אתה עומדת להתגייס? אחח, התקופה של הגילדה... הייתי ביישן אז יותר מדי. @_@ מתגייסת למודיעין, לחטיבת המחקר biggrin יותר מזה אי אפשר להרחיב בפומבי ^_^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 11:58 pm
D Girl Tachi את כבר יודעת לאן אתה עומדת להתגייס? אחח, התקופה של הגילדה... הייתי ביישן אז יותר מדי. @_@ מתגייסת למודיעין, לחטיבת המחקר biggrin יותר מזה אי אפשר להרחיב בפומבי ^_^" הוהו, הקרייה. ממה שחברים ספרו לי, זה נשמע מה-זה כיף. אני מתכוון, יחסית לצבא. יש שם הרבה אנשים איכותיים. (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 7:19 am
Tachi D Girl Tachi את כבר יודעת לאן אתה עומדת להתגייס? אחח, התקופה של הגילדה... הייתי ביישן אז יותר מדי. @_@ מתגייסת למודיעין, לחטיבת המחקר biggrin יותר מזה אי אפשר להרחיב בפומבי ^_^" הוהו, הקרייה. ממה שחברים ספרו לי, זה נשמע מה-זה כיף. אני מתכוון, יחסית לצבא. יש שם הרבה אנשים איכותיים. (: חח כן biggrin הרבה חברים שלי שם אבל אני לא רוצה קרייה... בא לי יותר ירושלים - אולי זה יתאפשר!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 18, 2009 12:35 am
פתאום אני שוב מרגיש ממש זקן... sweatdrop
ג'וני למי שלא זוכר, עשיתי צבא, קודם שריון אחרי זה חיל הקשר אחרי זה בקשר של שריון, הייתי במלחמת לבנון וקיבלתי תעודת הערכה יחידתית, סיימתי בתור קשר סמח"ט 401. ninja
עשיתי קורס להשלמת בגרויות, ונשאר לי להשלים רק מקצוע מורחב כדי לקבל תעודת בגרות, אחרי זה אני אצתרך לעבוד על לשפר כמה מהן. rolleyes
טסתי אחרי השיחרור ללונדון כדי לעבוד שם, הייתי שם חודש ! לשאלתכם... לא... לא הרווחתי הרבה כסף, ההפך ! הפסדתי ! אז ברחתי חזרה הבייתה. gonk
התחלתי לעבוד בשירות לקוחות של כאל כרטיסי אשראי למשך שנה, למדתי המון על העולם הפיננסי. 3nodding התפטרתי כי העבודה הייתה חרא והמשכורת הייתה על הפנים. sweatdrop
כיום אני עובד במשרד עו"ד דין בתל אביב, ושנה הבאה אני כנראה יתחיל ללמוד כלכלה במכללה למינהל בראשון. cool
זהו, שלום לכולם, להתראות.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 10, 2009 1:21 pm
 ואו, הפוסט האחרון כאן מיולי! זה דיי עצוב O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 3:46 am
יותר עצוב מזה לפרסם בהודעת הכניסה "הגילדה מתה, אין טעם לשלוח עוד בקשות הצטרפות", אז אנחנו משאירים את זה ככה. ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 6:12 am
Tachi יותר עצוב מזה לפרסם בהודעת הכניסה "הגילדה מתה, אין טעם לשלוח עוד בקשות הצטרפות", אז אנחנו משאירים את זה ככה. ^^;  ובכל זאת אישרו את הבקשה שלי... XD 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 14, 2009 7:43 am
Orniti Tachi יותר עצוב מזה לפרסם בהודעת הכניסה "הגילדה מתה, אין טעם לשלוח עוד בקשות הצטרפות", אז אנחנו משאירים את זה ככה. ^^;  ובכל זאת אישרו את הבקשה שלי... XD  כי אני מדי פעם נכנס לפה, אז למה לא? (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 30, 2009 1:52 pm
אז הגעתי בשלום לקרית אונו. הבחילה שלי עברה, למתעניינים, אבל הרגליים שלי כואבות. אין לי מושג למה, האמת. אולי הן עוד רגישות מאז הטיול הקטן ביום כיפור. זה יעבור עד מחר.
קורל, את חייבת לי עדיין שם של אנימה, אם העסקה שלנו עדיין בדין.
היה לי ממש כיף היום. אני מצפה לפיקניק, אם כי צריך לתכנן איך נעשה את זה. לכולם יש זמן בחול המועד, אני מניח, אבל אז צריך סוכה... XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 13, 2009 11:53 am
זה היה ברור שיעברו איזה שבועיים עד שאני אכתוב כאן משהו, למרות שאמרתי שאני אעשה את זה sweatdrop
~מכיוון שעדיין לא כתבתי כאן כלום, נעדכן את המצב הנוכחי אז יעל, לכל המעוניינים עוד פחות משבוע מתחילה שנה ג' בבר אילן (פיזיקה ראשי, ביולוגיה משני) משחקת ביויו בזמני הפנוי .וזהו. בערך ( sad לאן נעלם האייקון של דומו קון? רציתי לשים כאן אחד )
ישי, אל תדאג, אני רק צריכה לנסות קודם את האנימה שאני חושבת שתתאים לך אח"כ אני אוריד לקורל את פולמטאל בעברית והיא תקיים את הצד שלה בעסקה ( pirate ואני אשב מהצד ואצחקק צחוק מרושע)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |