|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 1:09 pm
רעיונות והצעות לקידום הפורום- לכאן
כנכן, בדיוק לכאן.
איך עושים את זה? אני אתן דוגמה
נניח שאתם רוצים לפתוח נושא מסויים שיכול לתרום רבות לפורום- כמו למשל חנות גלידות
כל מה שאתם צריכים לעשות זה לרשום כאן "אני מציע שנפתח חנות גלידות, כי אם יהיו גלידות זה ימשוך לכאן יותר אנשים"
הגיוני? בוודאי שכן
עכשיו, איך יודעים עם ההצעה התקבלה? המ..
טוב, אם יש לכם רעיונות תרשמו, ו.. ונראה כבר.
זה עסק די חדש..
שיהיה בהצלחה!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:38 pm
רלוש! אתם כאלה מלכים!
הרמ.... רעיונות? חשבתי על מדריכים לדיג וקניות בעברית^^ אני בכיף מכין אחד תוך איזה יום יומיים 3nodding
ועוד משהו.... אני חושב שכדאי שנשים את הגילדה על פריווט ואז לא יהיו כל מיני מוזרים שירשמו "wtf?!" או "stuf n00bs!" וכאלה..... בתור חבר צוות בגילדה אחרת אני מודיע לך שבאמת לא כ"כ קשה לטפל בפניות להיכנס לגילדה^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:00 am
מדריכים זה רעיון מצויין! אם אתה יכול להכין אותם זה באמת יתרום הרבה!
בקשר לפאבליק ופרייוט - אתה צודק, עמיחי. הייתה לי טעות - חשבתי שפאבליק משמעו שלמי שלא רשום ניתן להיכנס ולצפות בכל ההודעות, אבל אין את האפשרות להגיב. מסתבר שיש גם את האפשרות להגיב. בכל אופן, הגילדה הפכה מעתה לפרייוט.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:33 am
angelic elf רלוש! אתם כאלה מלכים!
הרמ.... רעיונות? חשבתי על מדריכים לדיג וקניות בעברית^^ אני בכיף מכין אחד תוך איזה יום יומיים 3nodding
ועוד משהו.... אני חושב שכדאי שנשים את הגילדה על פריווט ואז לא יהיו כל מיני מוזרים שירשמו "wtf?!" או "stuf n00bs!" וכאלה..... בתור חבר צוות בגילדה אחרת אני מודיע לך שבאמת לא כ"כ קשה לטפל בפניות להיכנס לגילדה^__^ המדריכים זה רעיון טוב. אתה יכול להעתיק את הדיג שכבר עשית לכאן.. בעצם, בטח שתעשה את זה.
ומתי מתחילים לפרסם הכל?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:46 am
הרמ.... אני לא יודע.... זאת כבר החלטה שלכם^^
אניוואי.... עוד משהו שחשבתי עליו זה בקשר לחוקים יענו בלי טופיקים מרובים.... לדוגמא- "תקשיבו מה קרה לי" "וואי איך אני אוהב לאכול גלידה" ו"שלונק שלונק"
יוכלו להיכנס לכותרת של צ'אט כללי לעומת זאת כל נושא בקשר לדיג יוכל להתפרסם במדריך דיג כל נושא בנוגע "אני יכול למכור" "מי רוצה לקנות" ודומיהם יוכלו להיכנס לטופיק של מדריך המחירים
יכול להיות טופיק מיוחד לפירסום ציורים/שירים וכדומה וטופיק מיוחד למחשבים
אבל לא אלף טופיקים באותו נושא.... מה אתם אומרים?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:55 am
angelic elf הרמ.... אני לא יודע.... זאת כבר החלטה שלכם^^
אניוואי.... עוד משהו שחשבתי עליו זה בקשר לחוקים יענו בלי טופיקים מרובים.... לדוגמא- "תקשיבו מה קרה לי" "וואי איך אני אוהב לאכול גלידה" ו"שלונק שלונק"
יוכלו להיכנס לכותרת של צ'אט כללי לעומת זאת כל נושא בקשר לדיג יוכל להתפרסם במדריך דיג כל נושא בנוגע "אני יכול למכור" "מי רוצה לקנות" ודומיהם יוכלו להיכנס לטופיק של מדריך המחירים
אבל לא אלף טופיקים באותו נושא.... מה אתם אומרים? זה נכון מאוד, אבל השאלה אם יהיה אפשר להתמודד עם כל זה. אנחנו נצטרך להסביר לכולם כשהם ייכנסו, איפה מפרסמים ומה.
אבל אני חושב שזה אפשרי.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:57 am
כדי להתמודד עם גילדה בגודל שלנו צריך מספר של אנשי צוות שיוכלו להיכנס באופן קבוע ולארגן את הכל.... בגילדת היהודים אנחנו 4 אנשי צוות אבל במקרה שלנו צריך לשקול כמה חברי צוות באמת צריכים...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:06 am
angelic elf הרמ.... אני לא יודע.... זאת כבר החלטה שלכם^^
אבל לא אלף טופיקים באותו נושא.... מה אתם אומרים? ביקשתי מדאבו לפתוח נושא ספאם, אבל אני מניח שאפשר לפרסם את זה גם בחוקים (הפנימיים, בהכרזה), למי שלא יבין. 3nodding
אני חושב שחברי צוות זה דבר הכרחי, אבל רציתי לחכות קצת עד שאנשים יירשמו בשביל להוסיף עוד חברי צוות.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:08 am
angelic elf כדי להתמודד עם גילדה בגודל שלנו צריך מספר של אנשי צוות שיוכלו להיכנס באופן קבוע ולארגן את הכל.... בגילדת היהודים אנחנו 4 אנשי צוות אבל במקרה שלנו צריך לשקול כמה חברי צוות באמת צריכים... ישי תיכף יצרף אותך ואת ענבר
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:24 am
אם אתם צריכים עזרה בכול נושא.. אני יכולה לעזור... ותרומות... אני תרמתי ואני יכולה לתרום עוד..רק תגידו אם בכלל צריך את זה.. ולמה?!?. ושתפתחו גם מקום בו יהיו משחקים וחידונים כאלה.. זה ממש יעזור ...ויהיה גם נחמד... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:30 am
dida אם אתם צריכים עזרה בכול נושא.. אני יכולה לעזור... ותרומות... אני תרמתי ואני יכולה לתרום עוד..רק תגידו אם בכלל צריך את זה.. ולמה?!?. ושתפתחו גם מקום בו יהיו משחקים וחידונים כאלה.. זה ממש יעזור ...ויהיה גם נחמד... heart משחקים כמו מה לדוגמא? את מוזמנת לפתוח נושא כזה, אבל את צריכה רעיונות.
וטודא שתרמת! גמני ניסיתי לתרום אבל זה לא נתן לי, אני אנסה אח"כ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:34 am
R-E-L-Y dida אם אתם צריכים עזרה בכול נושא.. אני יכולה לעזור... ותרומות... אני תרמתי ואני יכולה לתרום עוד..רק תגידו אם בכלל צריך את זה.. ולמה?!?. ושתפתחו גם מקום בו יהיו משחקים וחידונים כאלה.. זה ממש יעזור ...ויהיה גם נחמד... heart משחקים כמו מה לדוגמא? את מוזמנת לפתוח נושא כזה, אבל את צריכה רעיונות.
וטודא שתרמת! גמני ניסיתי לתרום אבל זה לא נתן לי, אני אנסה אח"כהצעתי רק רעיון..חח לא חשבתי לממש את זה..חח אבל עם כבר מדברים על זה.. יש לי משחק טריויה..חחח אני אלך לראות אם זה מתאים להכניס שאלות חכמות ומתוככמות לכאן...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:35 am
דוקא רעיון טוב. מי שרוצה יכול לפתוח ת'רד של חידות, שכל מי שרוצה לחוד חידה, ישים שם את החידה שלו, ואחרים ינסו לענות עליה. 3nodding
אגב, מדי פעם נארגן אירועים, ובהם אני מניח שיהיו משחקים נושאי פרסים, תחרויות, וכד'.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:38 am
Tachi דוקא רעיון טוב. מי שרוצה יכול לפתוח ת'רד של חידות, שכל מי שרוצה לחוד חידה, ישים שם את החידה שלו, ואחרים ינסו לענות עליה. 3nodding
אגב, מדי פעם נארגן אירועים, ובהם אני מניח שיהיו משחקים נושאי פרסים, תחרויות, וכד'. חשבנו לפתוח את היכל שפת הקודש שוב. עכשיו אנחנו נוכל גם לנעול אותו ולפתוח שוב כשיהיו עוד אירועים
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:52 am
R-E-L-Y Tachi דוקא רעיון טוב. מי שרוצה יכול לפתוח ת'רד של חידות, שכל מי שרוצה לחוד חידה, ישים שם את החידה שלו, ואחרים ינסו לענות עליה. 3nodding
אגב, מדי פעם נארגן אירועים, ובהם אני מניח שיהיו משחקים נושאי פרסים, תחרויות, וכד'. חשבנו לפתוח את היכל שפת הקודש שוב. עכשיו אנחנו נוכל גם לנעול אותו ולפתוח שוב כשיהיו עוד אירועים?כן אבל כדאי קודם שכבר נקבע את השם של ההיכל, הגיע הזמן לא
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |