|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:19 am

שלום לכולם!
!ברוכים הבאים לת"פ* של בתי שג
פה אתם מוזמנים לדבר על כל העולה על רוחכם בכל הנוגע לבתי גאיה, נא להשתמש במינוחים בעברית על מנת ולשמור על הגילדה הזו בת"פ* זה תוכלו למצוא הסבר על הבתים ואיך משיגים אותם, עדכונים לגבי הת"פ* הזה, וכן לגבי ההצהרות של גאיה לגבי הבתים, טיפים וכו'... בנוסף תמצא בת"פ* זה רשימה של כל חברי הגילדה בעלי הבתים עם קישור לבתיהם וכצפוי, בכל שבוע ייבחר בית אחד מבתי חברי הגילדה כבית המצטיין ויקבל 500 זהב או רהיט לבקשתו, מה ששווה יותר
תפריט *הודעה 1 - פתיח *אתה נמצא פה הודעה 2 - עדכונים ?הודעה 3 - איך מתחילים הודעה 4 - טיפים הודעה 5 - הטופ שבטופ הודעה 6 - הבתים שלנו הודעה 7 - שו"ת הודעה 8 - שמור למקרה הצורך
ת"פ - תת פורום, בשפת הגויים, טופיק*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:19 am

פה יהיו רשומים העדכונים לפי חודשים כדי לשמור על הסדר... תהנו
2005 אפריל 24 - הת"פ נפתח! מוזמנים להגיב ברגע שאסיים לבנות
תפריט הודעה 1 - פתיח *הודעה 2 - עדכונים - *אתה נמצא פה ?הודעה 3 - איך מתחילים הודעה 4 - טיפים הודעה 5 - הטופ שבטופ הודעה 6 - הבתים שלנו הודעה 7 - שו"ת הודעה 8 - שמור למקרה הצורך
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:21 am

תפריט הודעה 1 - פתיח הודעה 2 - עדכונים *הודעה 3 - איך מתחילים? - *אתה נמצא פה הודעה 4 - טיפים הודעה 5 - הטופ שבטופ הודעה 6 - הבתים שלנו הודעה 7 - שו"ת הודעה 8 - שמור למקרה הצורך
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:22 am

*טיפ החודש: *לוקח זמן למצוא טוב, אז הטיפ להפעם הוא איך לגרום לפריטים מהמלתחה שלנו, שאותם אפשר לצרף למזוודתנו להיות "תלויים" על הקיר או סתם צפים באמצע החדר???
אז ככה:
בשביל לגרום לפריטים להיות תלויים על הקיר ללא כל החזקה -
קודם כל קונים מדף כלשהוא (אם למישהו אין אז נא לפנות אליי, יש לי כמה שאינם בשימוש), וכמו כל דבר שרוצים להציב על מדף, תולים את המדף במקום הרצוי ועליו מניחים את החפץ שאותו אנחנו מעוניינים לקנות. כמובן שניתן להציב כמה פריטים על המדף. שימו לב שברגע שקובעים את המקום והפריט עומד ללא המדף באוויר "תלוי על הקיר" אי אפשר להזיז את מקומו אלא אם כן מתחילים את כל התהליך מחדש
אחרי שהצבנו את הפריט/ים הרצויים במקום הרצוי שומרים שינויים. הולכים למזוודה, ופשוט מוציאים את המדף מהבית על ידי לחיצה עליו (בתוך המזוודה כמובן, הוא אמור להיות מכוסה במין ריבוע לבן שקוף) ולוחצים על כן, על מנת להוציא אותו מהמזוודה.
זהו!
התהליך הושלם ועכשיו יש לכם פריט תלוי על הקיר
אם אנחנו רוצים לגרום לפריט לצוף בחדר -
עושים את אותו התהליך של המדף, רק קונים שולחן או ארונית, תלוי בגובה הרצוי. שוב, מניחים את הפריטים ואת הארונית במקום הרצוי, שומרים ומוציאים את הארונית מהמזוודה
בהצלחה!
*שימו לב שבשני המקרים ניתן להחזיר את המדף או הארונית, רק לדאוג להוציא קודם ואז להכניס והכל יישאר אותו דבר על החפצים המעופפים*
תפריט הודעה 1 - פתיח הודעה 2 - עדכונים ?הודעה 3 - איך מתחילים *הודעה 4 - טיפים - *אתה נמצא פה הודעה 5 - הטופ שבטופ הודעה 6 - הבתים שלנו הודעה 7 - שו"ת הודעה 8 - שמור למקרה הצורך
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:23 am

!פה יוצג הבית הזוכה בתחרות השבועית
הבית הזוכה הוא:
מכיוון שהייתה לי התלבטות בין 2 בתים, בחרתי בשניהם sweatdrop
אמממ אז...
גד ואלין
הם הזוכים, 500 זהב ישלחו בקרוב
אנשים תתחילו להשקיע בבתים... gonk אין בין מה לבחור
תפריט הודעה 1 - פתיח הודעה 2 - עדכונים ?הודעה 3 - איך מתחילים הודעה 4 - טיפים *הודעה 5 - הטופ שבטופ - *אתה נמצא פה הודעה 6 - הבתים שלנו הודעה 7 - שו"ת הודעה 8 - שמור למקרה הצורך
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:24 am

מכיוון שבתוך הגילדה אי אפשר לראות את הלינקים לבתים, ארגנתי פה רשימה. כל מי שרוצה להכלל ברשימה ולא נכלל בה, מוזמן לכתוב פה הודעה ואני כבר אדאג להוסיף אותו. תסלחו לי אם העדכון של ההודעה הזו ייקח קצת זמן, אבל אני מבטיחה שהוא יושלם עד סוף פסח. כמו כן, הסידור הוא לפי סדר האיי.בי.סי לצערי, על מנת שכולם יוכלו למצוא בתים במהירות אם השם משתמש של מישהו מתחיל בסימן כלשהוא, הוא יסודר באותיות שלאחריו, למשל אם שמי
@~bla~@
B שמי יכנס תחת האות
הבתים
A *angelic elf -  - בית מסגנון 3
D *D Girl -  - בית מסגנון 2 משודרג *dida -  - בית מסגנון 2
G *+!+GALUSH+!+ -  - בית מסגנון 3 *~^Gothic Devi^~ -  - בית מסגנון 3
J *JhoneyG -  - בית מסגנון 2
M *Moony girl -  - בית מסגנון 3 *My house is on fire -  - בית מסגנון 1
N *nooly -  - בית מסגנון 2
P *~Pretty^.^Lady~ -  - בית מסגנון 3
R *Rname -  - בית מסגנון 2
S *shircarmelchen -  - בית מסגנון 2 *^_^shnitzel -  - בית מסגנון 3 *SUPERSTAR2004 -  - בית מסגנון 3
T *-The_Scar- -  - בית מסגנון 2
W *WaTeR-AnGeL80 -  - בית מסגנון 3
תפריט הודעה 1 - פתיח הודעה 2 - עדכונים ?הודעה 3 - איך מתחילים הודעה 4 - טיפים הודעה 5 - הטופ שבטופ *הודעה 6 - הבתים שלנו - *אתה נמצא פה הודעה 7 - שו"ת הודעה 8 - שמור למקרה הצורך
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:25 am

פה תוכלו לקבל תשובות על שאלות בקשר לת"פ ובקשר לבתים בכלליות, ליותר פרטים אנו פנו להודעה השלישית בה מצויים הפרטים בהרחבה. יש לכם שאלה להוסיף? הודעה פרטית פשוטה, והשאלה שרציתם שתופיע מופיעה
?ש: מה אני אמור לעשות בת"פ הזה ולמה הוא קם ת: הת"פ הזה נוצר בשביל חברי הגילדה על מנת שיוכלו ללמוד איך בונים בית בגאיה, לקבל טיפים חביבים, לייעץ ולהיוועץ עם חברי הגילדה לגבי הבתים, לקבל גישה נוחה לבתים של כל חברי הגילדה, לקבל עדכונים שוטפים לגבי בתי גאיה, וגם בשביל הכיף להשתתף בתחרות הטופ שבטופ. בת"פ הזה מדברים על בתי גאיה בעיקר ואתה אמור להתתף בשיחה אם אתה מעוניין בכך
?ש: מה זה בתי גאיה ולמה צריך אותם בכלל ת: בתי גאיה הם בעצם עוד דרך להוציא את הזהב שברשותך. לכל אחד שמעוניין בכך יהיה בית, בסגנון שלו שאותו הוא יכול לעצב בהתאם לרצונו ולפרי דמיונו. אם לומר את האמת לא צריך את בתי גאיה כמו שלא צריך את הבגדים, זו פשוט עוד דרך מאוד נחמדה לחלוק עם אחרים את חוש העיצוב שלך וליצור איזשהוא מוניטין. כל המטרה הבסיסית היא הנאה
!?ש: מה זה בכלל ת"פ ולמה את משתמשת במונח הזה כל הזמן ^^ ?ת: ובכן, כפי שמצויין בתחתית הודעת הפתיח, ת"פ משמעו תת פורום... עכשיו העניין מובן
?ש: אין לי בית ואני לא מעוניין באחד. האם אני יכול בכל זאת להשתתף בשיחות על בתי גאיה ת: מובן שכן! הת"פ הזה הוא בשביל כ-ל חברי הגילדה ולא רק בשביל אלו בעלי הבתים. אני בטוחה שחברי הגילדה ישמחו לקבל דעות ועצות גם מאלו שהם לא בעלי בתים, כי הרי אם אין בית זה לא אומר שחוש העיצוב פחות מפותח
תפריט הודעה 1 - פתיח הודעה 2 - עדכונים ?הודעה 3 - איך מתחילים הודעה 4 - טיפים הודעה 5 - הטופ שבטופ הודעה 6 - הבתים שלנו *הודעה 7 - שו"ת - *אתה נמצא פה הודעה 8 - שמור למקרה הצורך
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:09 am

תפריט הודעה 1 - פתיח הודעה 2 - עדכונים ?הודעה 3 - איך מתחילים הודעה 4 - טיפים הודעה 5 - הטופ שבטופ הודעה 6 - הבתים שלנו הודעה 7 - שו"ת *הודעה 8 - שמור למקרה הצורך - *אתה נמצא פה
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:06 am
אוקיי! הת"פ כמעט מוכן! הטיפים יהיה מוכן כבר מחר ואני מקווה שגם ההסבר על הבתים, שזה החלק הקשה והארוך באמת
סלחו לי על העיכוב
אתם מוזמנים להתחיל לכתוב
פסח שמח וכשר לכולם
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:35 am
נחמד מאוד, כל הכבוד על היוזמה ובהצלחה דניאל. אפשר להיכלל ברשימה? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:02 am
כרגע הצטרפת! אני כרגע מעדכנת אותך ואת אלינוש
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:06 am
D Girl כרגע הצטרפת! אני כרגע מעדכנת אותך ואת אלינוש תודה. ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:20 am
~^Gothic Devi^~ D Girl כרגע הצטרפת! אני כרגע מעדכנת אותך ואת אלינוש תודה. ^^; גם ממני-תודה! אפשר גם בשני היוזרים? השני שלי הוא blue---girl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|