|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:55 am
אז הינה זה נפתח
במקום הזה לכל אחד תהיה הזדמנות להציג את עצמו... פה תהיה הת.ז של כל אחד מהמשתתפים בגילדה האיכותית שלנו זה לא מקום לציטוטים ודיבורים רק פוסט אחד לכול אחד... אני עכשיו יפרסם את השאלות... שהושגו בעזרתם האדיבה של ינה ושרה וגם כמה של שי..
ממברס שכבר רשמו פרטים:
איריס ג'יי ג'יי אלינה ינה טל עומר חן רלי עמיחי אני דנה אוקסנה דניאל רוני יעלי קורל גד לאה ג'וני שרה אור אביב ציפי גל ג'ני ארז נעמה תמי שיר אלעד מעיין שי ריי הדר
34/63
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:35 am
שאלות: א)שם ושם משפחה
ב)כינויי אבטרים
ג)מקום מגורים
ה)תאריך ממולדת(בלועזי) +מזל
ו) צבע אהוב
ז) מאכל אהוב
ט) האם את/ה צמחונית
י') שמות האחים והאחיות שלך
י"א) את/ה בלהקה
י"ב)את/ה בתנועת נוער
י"ג)הקאזה שלך פתוח כרגע
י"ד)מהי הסטייה שלך
ט"ו)מה את/ה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי
ט"ז)מהו מספר האיסיקיו שלך/מסנג'ר
י"ז)האם יש לך בלוג או אתר פרטי? אם כן..תביא קישור נראה..
י"ח) וכמובן אני רוצה שתשים רק תמונה אחת..תמונה אחת בלבד שלך!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:45 am
שאלות: א)שם ושם משפחה איריס שלום (נא לא לצחוק על שם המשפחה שלי..) ב)כינויי אבטרים Moony girl ג)מקום מגורים הרצליה ד) גיל 16 בחודש הבא ה)תאריך ממולדת(בלועזי) +מזל 19.05.1989 מזל שור ו) צבע אהוב שחור, סגול ואדום ז) מאכל אהוב תותים^0^ ח)החברה הכי טובה שלך..(אם זה שתיים וזה שלום בית אפשר גם שתיים) גזרע!!!, והיא אינה מוכרת פה באיזור^^ט) האם אתה צמחונית לא י') שמות האחים והאחיות שלך ממ..מה קשור?^^ חח אבל אחות-אילה, אח-עמרי י"א) אתה בלהקה ממ.. redface אולי... י"ב)אתה בתנועת נוער לא ממש י"ג)הקאזה שלך פתוח כרגע לא י"ד)מהי הסטייה שלך אני מחבקת אנשים יותר מידיי..וגם מכורה לתותים ט"ו)מה אתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי לישון ט"ז)מהו מספר האיסיקיו שלךמסנג'ר 216156000 irisshallom@hotmail.com י"ז)האם יש לך בלוג או אתר פרטי? אם כן..תביא קישור נראה.. http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=54814
י"ח) וכמובן אני רוצה שתשים רק תמונה אחת..תמונה אחת בלבד שלך *צונזר ע''י איריס* 4laugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:06 am
תשובות:א)שם ושם משפחה ג'ניה צימבלוק או בכינויי: ג'יי ג'יי, ולרוב קוראים לי צימ.ב)כינויי אבטרים little kitten!ג)מקום מגורים עפולה. חור.ד) גיל 14 ה)תאריך ממולדת(בלועזי) +מזל 16.12.1990 קשתו) צבע אהוב זה משתנה...ז) מאכל אהוב אין.. xd ח)החברה הכי טובה שלך..(אם זה שתיים וזה שלום בית אפשר גם שתיים) יש לי את החבר'ה מהשכונה:נסטיה, דיאנה, אסתי, דימה, יניב ויפיםט) האם אתה צמחונית יאפ... מתחילה.י') שמות האחים והאחיות שלך איןי"א) אתה בלהקה הרמ.. אני כותבת שירים ולפעמים מלחינים אותם.. זה נחשב? sweatdrop י"ב)אתה בתנועת נוער חס ושלוםי"ג)הקאזה שלך פתוח כרגע האי מיול י"ד)מהי הסטייה שלך הם. יש לי הרבה. אני זונת חיבוקים.אבל נקרא לזה שרמוטה כי אני לא לוקחת כסף. והולמסית. וזה לא סטייה. לנשוך אנשים זה לא סטיה נכון? sweatdrop ואני גם בי. וזה גם לא סטייה. הומופובים. stare אממ.. אני נהנת לעשות שטויות בציבור.. sweatdrop הא! ולהתחזות לפאקצה!! ט"ו)מה אתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי אממ. לישון זה כבר נדוש. אני טיפוס של מחשב. וים. הא. ומוזיקה. הרבה הרבה מוזיקה. כל הזמן. כל החיים. ולא אוהבת אנשים. טוב. אני כן. אבל זה לא חשוב כרגע. ואני הרבה בנסיעות...חברים מכל הארץ. פנימייה וזה.ט"ז)מהו מספר האיסיקיו שלךמסנג'ר 272440643
fakaza@hotmail.com אוי שתקו.י"ז)האם יש לך בלוג או אתר פרטי? אם כן..תביא קישור נראה.. יש לי. ולמרות שזה לא קשה מדי למצוא אותו אני אשמורותו לעצמי. סליחה. sweatdrop י"ח) וכמובן אני רוצה שתשים רק תמונה אחת..תמונה אחת בלבד שלך!! כמובן אם אין לך בעיה להראות את פרצופך לעולם!!! לא שלא עשית את זה עד עכשיו! http://img268.imageshack.us/img268/5852/me08ai.jpg עניתי על זה עכשיו. אל תהרגו אותי!!!! gonk heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:19 am
אני מניחה שגם אני אענה על זה, כמו איריס וג'ניה. שאלות: א)שם ושם משפחה אלין טולצ'ינסקי ב)כינויי אבטרים למה אבטרים ברבים? יעני כמה יוזרים? יש לי שניים - ~^Gothic Devi^~ - ElinusH ג)מקום מגורים הרצליה ד) גיל 13 ה)תאריך ממולדת(בלועזי) +מזל 18.06.1991 .תאומים ו) צבע אהוב סגול ושחור ז) מאכל אהוב אממ .. יש הרבה .. פיצה, פופקורן, בורגר קינג. ג'אנק פוד פריק. ח)החברה הכי טובה שלך יש יותר מ-5, ככה שאני לא אפרט. וטוב לי ככה, עם החמולה. ^^;; ט) האם אתה צמחונית לא.י') שמות האחים והאחיות שלך אחות אחת, נאלי.י"א) אתה בלהקה נופ י"ב)אתה בתנועת נוער גם לא י"ג)הקאזה שלך פתוח כרגע כן י"ד)מהי הסטייה שלך אממ .. חיבוקים ונישוקים. ט"ו)מה אתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי ים, לישון, חברות, מסיבות - בילויים. ט"ז)מהו מספר האיסיקיו שלך ומסנג'ר 178468638 elin_t5@hotmail.com אתם מוזמנים להוסיף whee י"ז)האם יש לך בלוג או אתר פרטי? אם כן..תביא קישור נראה יש בלוג.
Here.י"ח) וכמובן אני רוצה שתשים רק תמונה אחת..תמונה אחת בלבד שלך!! כמובן אם אין לך בעיה להראות את פרצופך לעולם!!! לא שלא עשית את זה עד עכשיו! ושמתי כבר תמונה, לא? הנה עוד אחת, בכל זאת. אני ^^זייהו. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:24 am
 ואם לא ברור.... שם ושם משפחה:ינה פודולסקי כינויי אבטרים:Blue---Girl, ~Pretty^.^Lady~. מקום מגורים:רעננה גיל:14 תאריך ממולדת(בלועזי) +מזל:23.01.91, דלי צבע אהוב:כחול מאכל אהוב:ספגטי החברה הכי טובה שלך:שרה ואלין האם אתה צמחונית:לא. שמות האחים והאחיות שלך:אַלה אתה בלהקה:אם הרכבים נחשבים אז כן אתה בתנועת נוער:לא הקאזה שלך פתוח כרגע:לא מהי הסטייה שלך:היציאות שלי מה אתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי:לבלות בגאיה מהו מספר האיסיקיו שלך/מסנג'ר:212258861 yanchukP@hotmail.com הבלוג:www.israblog.co.il/68781 -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:31 am
א)שם ושם משפחה טל שיף
ב)כינויי אבטרים SUPERSTAR2004(שם שחייב שינוי מהיר!! הצעות יש לשלוח לפיאם.. xp )
ג)מקום מגורים גבעתיים
ד) גיל 15 וחצי וקצת
ה)תאריך ממולדת(בלועזי) +מזל 15.8.89 אריה
ו) צבע אהוב כחול ושחור
ז) מאכל אהוב
אממממ יש יותר מדי!!! אין מקום לפירוט..
ח)החברה הכי טובה שלך..(אם זה שתיים וזה שלום בית אפשר גם שתיים) אהה רוני ובנצור ואורפי וקטיה וכו'......
ט) האם אתה צמחונית לא...
י') שמות האחים והאחיות שלך חן ורועי
י"א) אתה בלהקה לא!! אתם רוצים שהחלונות ישברו?!?! תזמורת נחשב??
י"ב)אתה בתנועת נוער חס וחסה!! (אבל אני מד"צית!) whee
י"ג)הקאזה שלך פתוח כרגע קאזה קקי....אי מיול שליטה!
י"ד)מהי הסטייה שלך לא המקום ולא הזמן....
ט"ו)מה אתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי טלוויזיה,מחשב, מוזיקה אההה ולנוח אובקורס!
ט"ז)מהו מספר האיסיקיו שלךמסנג'ר 2654083441 talschiff@walla.co.il
י"ז)האם יש לך בלוג או אתר פרטי? אם כן..תביא קישור נראה.. אין.....
י"ח) וכמובן אני רוצה שתשים רק תמונה אחת..תמונה אחת בלבד שלך!! כמובן אם אין לך בעיה להראות את פרצופך לעולם!!! לא שלא עשית את זה עד עכשיו! רצוי שלא...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:40 am
א)שם ושם משפחה
עומר שצברג
ב)כינויי אבטרים
Alchemist, OmerShatz
ג)מקום מגורים
קיבוץ תמוז, בית שמש...(קיבוץ עירוני)
ד) גיל
12.7
ה)תאריך ממולדת(בלועזי) +מזל
מאזניים, אוקטובר השלושה-עשר לעשירי
ו) צבע אהוב
ירוק
ז) מאכל אהוב
המבורגר אני מניח..
ח)החברה הכי טובה שלך..(אם זה שתיים וזה שלום בית אפשר גם שתיים)
אממ...יאיר..אתם לא מכירים...XD
ט) האם אתה צמחונית
חס וחלילה !!!
י') שמות האחים והאחיות שלך
שלושה אחים, רותם, נטע וגד
י"א) אתה בלהקה
לא...אבל לחברים שלי יש להקה ואני מנגן איתם לפעמים...גיטרה קלאסית..קונה חשמלית בבר-מצווה...
י"ב)אתה בתנועת נוער
הנוער העובד והלומד
י"ג)הקאזה שלך פתוח כרגע
קאזה !? פויה !!
י"ד)מהי הסטייה שלך
כל מיני...אני חושב שהסטייה העיקרית שלי זה לצעוק במקומות ציבוריים 9 באב..
ט"ו)מה אתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי
אממ...מחשב, ולפעמים גם מחשב...מדי פעם אני גם במחשב..
ט"ז)מהו מספר האיסיקיו שלךמסנג'ר
shatzberg@gmail.com
י"ז)האם יש לך בלוג או אתר פרטי? אם כן..תביא קישור נראה..
אין לי...
י"ח)תמונה
אחר כך אני יעדכן...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:43 am
א)שם ושם משפחה חן שיףב)כינויי אבטרים ^_^shnitzelג)מקום מגורים גבעתייםד) גיל 12ה)תאריך ממולדת(בלועזי) +מזל 6.9.1992 מזל בתולהו) צבע אהוב ורוד,סגול,אדוםז) מאכל אהוב המון!!!ח)החברה הכי טובה שלך..(אם זה שתיים וזה שלום בית אפשר גם שתיים) שיר,אוקסנה ואלהט) האם אתה צמחונית לאי') שמות האחים והאחיות שלך טל-אחות ורועי-אחי"א) אתה בלהקה לאי"ב)אתה בתנועת נוער כן הנוער העובד והלומדי"ג)הקאזה שלך פתוח כרגע לא אימיול רולז!!!י"ד)מהי הסטייה שלך xp ט"ו)מה אתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי לצייר לשחק במחשב לקרוא ולראות טליווזיהט"ז)מהו מספר האיסיקיו שלךמסנג'ר מספר:339914200 ומסנג'ר: chenschiff@hotmail.co.il
י"ז)האם יש לך בלוג או אתר פרטי? אם כן..תביא קישור נראה.. לא ועם היה לי לא היתי נותנת!!!י"ח) וכמובן אני רוצה שתשים רק תמונה אחת..תמונה אחת בלבד שלך!! כמובן אם אין לך בעיה להראות את פרצופך לעולם!!! לא שלא עשית את זה עד עכשיו
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:55 am
א)שם ושם משפחה אריאל ימיניב)כינויי אבטרים R-E-L-YRelush^^ג)מקום מגורים קרית אונוד) גיל 18ה)תאריך ממולדת(בלועזי) +מזל 12.1.87 גדיו) צבע אהוב ירוק חוויאר heart heart ז) מאכל אהוב הכל חוץ מאבוקדוח)החברה הכי טובה שלך..(אם זה שתיים וזה שלום בית אפשר גם שתיים) יש לי כמה קבוצות של חברים, ואני אוהב את כולםט) האם אתה צמחוני לא, אבל אני לא אוהב אבוקדוי') שמות האחים והאחיות שלך לא זוכרי"א) אתה בלהקה הייתה לי להקה "דולף והצדק" אבל התפרקנוי"ב)אתה בתנועת נוער לא, אבל אני מסתנן כל הזמן לבני עקיבא. ממש כיף לי שםי"ג)הקאזה שלך פתוח כרגע האימיול, והוא נמצא במחשב מיוחד משלו.י"ד)מהי הסטייה שלך פילים! whee ט"ו)מה אתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי הרבה לשבת מול המחשב, ולעשות דברים עם טעם בגלל זה אנלא באייסי ובמסנג'ר.
לקרוא ספרי מחשבים, כגון דוס, גירסאות שונות של וינדוס, פלאש, פוטושופ. וללמוד קצת על לינוקס, אפילו שאין לי לינוקס, אבל הם נשמעים ממש טובים.
להתבונן בקקטוסים שלי
לצאת החוצה ולטייל, עם או בלי חבריםט"ז)מהו מספר האיסיקיו שלךמסנג'ר לאייסי אני נכנס פעם או פעמיים ביום לחצי שעה 169652072
למסנג'ר אני לא נכנס, אבל שיהיה ariely99@hotmail.comי"ז)האם יש לך בלוג או אתר פרטי? אם כן..תביא קישור נראה.. הבלוג חסוי, מי שרוצה את הלינק שיבקש ממניהאתר המוזר שליי"ח) וכמובן אני רוצה שתשים רק תמונה אחת..תמונה אחת בלבד שלך!! ואני סתם סתם מציע רעיון- להדביק גם טמונא של האבאטרים שלנו תחליטו אם לממש את זה
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:09 am
dida אהההההההההההההההה אני מבקשתתתתתתתתתתתתתתת תקראו אפילו בראשון
אני רוצה ששרה תרשום עכשיו.. היא הכי זערה לי והיא לא מקבלת מקום!!!! אוף אני לר אמחוק כמובן ! אבל תנו לה לפחות בעמוד הראשון!!!!!!!!!! מי שירשום עכשיו ימחק אבל ברצינות![/size] אבל זה לא הולך ככה.. הרי את יודעת שכולם ידברו בין לבין.. בנתיים עדיף שכולם יכניסו את הפרטים, ורק אז תחברו הכל אתם תוכלו לפתוח את הטופיק מחדש, עם כל המידע שאספתם, מסודר.
שרה, את וחן תקחו לעצמכן את הפוסטים הראשונים אני אישית מוכן לדאוג סידור של הפוסטים.
בכל מקרה, את מבינה למה אני מתכוון?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:48 am
טוב... הבנתי.. בערך.. אתם יכולים להתחיל לרשום פרטים..לא משנה מה הסדר...אח"כ הכול ישתנה...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:59 am
שאלות: א)שם ושם משפחה עמיחי אפריא
ב)כינויי אבטרים Angelic Elf Arnavi_tk
ג)מקום מגורים מודיעין
ד) גיל 17
ה)תאריך ממולדת(בלועזי) +מזל 18.03.88 דגים
ו) צבע אהוב כל מה שנע בין כחול כהה ללבן בייחוד כחול כמו של השמיים וגם כתום וירוק זית
ז) מאכל אהוב קשה... הרמ..... אין לי העדפות xd
ח)החבר/ה הכי טובה שלך..(אם זה שתיים וזה שלום בית אפשר גם שתיים) גד דאמט... זה כמו השאלות בצו ראשון xd הרמ.... אלרן
ט) האם אתה צמחונית חו"ח!
י') שמות האחים והאחיות שלך אלעד אסף טליה
י"א) אתה בלהקה חחחחח לא שמעתם אותי שר/מנגן xd
י"ב)אתה בתנועת נוער כן! בני-עקיבא! And darn proud of it!
י"ג)הקאזה שלך פתוח כרגע אין לי קאזה
י"ד)מהי הסטייה שלך איסוף של בובות בצורת פרות בעיקר וחיות אחרות
ט"ו)מה אתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי לישון
ט"ז)מהו מספר האיסיקיו שלךמסנג'ר מסנג'ר: psy123@hotmail.co.il אני לא נוהג להשתמש באייסי... המחשב שלי אוכל כאלה!
י"ז)האם יש לך בלוג או אתר פרטי? אם כן..תביא קישור נראה.. הרמ... כן.... ואני לא מביא קישור... צר לי
י"ח) וכמובן אני רוצה שתשים רק תמונה אחת..תמונה אחת בלבד שלך!! כמובן אם אין לך בעיה להראות את פרצופך לעולם!!! לא שלא עשית את זה עד עכשיו
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|