|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:40 am
שמתי לב לתופעה מוזרה המאפיינת פה את היהודים... ככה סתם.. באמצע החיים.. לא קשור לכלום בא למישהו פה לכתוב איזה שיר בגודל של חצי עמוד.. (ועוד באנגלית) אז החלטתי לפתוח מקום כזה שאם בא לכם לשפוך את לבכם עם שירים וגם סיפורים ...(אפילו בהמשכים על ארנבים פילים חתולים וחיות אחרות) תאמינו לי שכדי שזה יהיה המקום..~.~ אני אומנם לא חלק מהקטע הזה..(בד"כ sweatdrop ) אבל בכול זאת פתחתי לכם! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:19 am
שיר בעברית: שם השיר: עכשיו טוב מבצע: גלעד שגב לחן: גלעד שגב מילים: גלעד שגב בדיוק כשאני מאבד עניין נזכרתי איך אמרת בוא ניסע והשארנו בלאגן כן... אני מאחורה עם כובע מצחיה ואתה מתופף על ההגה תוך כדי הנסיעה כן...
הזמן עצר מאז לשבע עשרה שנים אני לבד בחוץ מחשיך ממש לפני שאני יורד מהפסים הרגשתי שאנחנו מתקרבים
עם היד באוויר ציירתי את החוף רוח ים שני אחים כותבים שמות בחול מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף
עכשיו טוב עכשיו טוב...
בדיוק שאני מאבד תקווה נזכרתי איך הגעת וידעת להוציא אותי בזמן כן... חצר בית ספר בהפסקה אתה מחייך הגעת ישר מהצבא כן...
כבר נהיה מאוחר אחרי שבע ושלושים אני לבד בחוץ מחשיך ממש לפני שאני עף מהפסים הרגשתי שאנחנו מתקרבים
עם היד באוויר ציירתי את החוף רוח ים שני אחים כותבים שמות בחול מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף
עכשיו טוב עכשיו טוב...
עם היד באוויר ציירתי את החוף רוח ים שני אחים יושבים קרוב בחול מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף
עכשיו טוב עכשיו טוב...
בין שברי הימים הגעתי אל החוף שם אתה אמיתי וכל השאר כבר לא מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף
עכשיו טוב עכשיו טוב...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:30 am
^_^shnitzel רעיון טוב כי באמת אנשים מפרסמים בכול מיני מקומות שירים שלהם אז טוב לרכז את זה ... נכוון... אבל עדיף שיהיה רק בעברית כי שוב זאת גילדה שמדברים בה עברית...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:10 am
i love felipe ^_^shnitzel רעיון טוב כי באמת אנשים מפרסמים בכול מיני מקומות שירים שלהם אז טוב לרכז את זה ... נכוון... אבל עדיף שיהיה רק בעברית כי שוב זאת גילדה שמדברים בה עברית... אבל מה אני אעשה שהשירים שנאי כותבת נשמעים יותר טוב באנגלית? חוצמזה אני גאה בזה שידיד שלי מלחין אותו... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:14 am
little kitten! i love felipe ^_^shnitzel רעיון טוב כי באמת אנשים מפרסמים בכול מיני מקומות שירים שלהם אז טוב לרכז את זה ... נכוון... אבל עדיף שיהיה רק בעברית כי שוב זאת גילדה שמדברים בה עברית... אבל מה אני אעשה שהשירים שנאי כותבת נשמעים יותר טוב באנגלית? חוצמזה אני גאה בזה שידיד שלי מלחין אותו... sweatdrop אותו ידיד שספרתי לי עליו?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:15 am
i love felipe little kitten! i love felipe ^_^shnitzel רעיון טוב כי באמת אנשים מפרסמים בכול מיני מקומות שירים שלהם אז טוב לרכז את זה ... נכוון... אבל עדיף שיהיה רק בעברית כי שוב זאת גילדה שמדברים בה עברית... אבל מה אני אעשה שהשירים שנאי כותבת נשמעים יותר טוב באנגלית? חוצמזה אני גאה בזה שידיד שלי מלחין אותו... sweatdrop אותו ידיד שספרתי לי עליו? אה-הא! ^^ הבאסיסט. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:52 pm
ידיד טוב שלי כתב זאת:
(ראפ)
מציאות קשה!
עכשיו אני לא צריך שיעשו לי טובות רק שייתנו לי ת'חיים לחיות בלי הפרעות ובלי הצקות אני לא רוצה לעשן ולשתות וללכת מכות אבל אתם לא משאירים לי שום ברירות אני כבר לא יודע מה לעשות אז אני הולך ועושה שטויות ורק אחר כך קולט ת'טעויות אבל אז זה כבר מאוחר וכל מה שהבנתי עכשיו מיותר כי החיים זה מסע מקוצר ואחי תחיה ת'היום אל תחיה את מחר כי המסע הזה ייגמר מהר ממה שאתה אפילו יכול לתאר אז תן לי לתת לך עצה בין חבר לחבר אל תעשה מה אחרים רוצים או מה שההורים מצפים תעשה מה אתה רוצה ותנצל ת'חיים. כי אני רואה אנשים קוברים ת'נכדים מחבלים הורגים בלי רחמים אנשים תמימים ועוד אמהות שופכות עוד דמעות על רגליהן נופלות בזמן שאת ילדיהן הן קוברות
כי זוהי המציאות החדשה אכזרית מרושעת וקשה מחבלים באים ומתפוצצים בלי בושה כי זוהי המציאות החדשה אכזרית מרושעת וקשה חיילים בודדים ומדינה נטושה כי זוהי המציאות החדשה אכזרית מרושעת וקשה.
במדינת ישראל אין קווים אדומים יש קווים ירוקים שנועדו לעצור פיגועים אבל עד עכשיו לא פגשתי איש שלא מרגיש מפוחד לשבת באוטובוס ליד מישהו שנראה ערבי אני יודע שכשהוא ישב לידי אני ספרתי כל שנייה לפני שירדתי כי זה היה מפחיד ואני לא יודע מה יהיה בעתיד אבל אני מקווה שנוכל לעצור כל פיגוע וכל שהיד ומה אם לא אתה שואל? במקרה הזה אני יכול רק להתפלל שיעזור לנו האל
כי זוהי המציאות החדשה אכזרית מרושעת וקשה מחבלים באים ומתפוצצים בלי בושה כי זוהי המציאות החדשה אכזרית מרושעת וקשה חיילים בודדים ומדינה נטושה כי זוהי המציאות החדשה אכזרית מרושעת וקשה.
איך אני אמור כאן להמשיך ת'חיים עם איומים יום-יומיים על פיגועים שומע בחדשות על עוד חייל שאבד בקרב שהקריב את חייו למען ממשלה חסרת תקווה ממורמרת וקרה שכל פעם מחדש מראה את חוסר יעילותה ויעילות המשטרה שלא יכולים לעצור אפילו עבריין אחד מכובד זה למה יש פה כל יום חיסול בגלל חוסר התפעול וכל הזלזול שמראים לעבריינים בחדשות ובעיתונים תגידו אתם אשכרה לא מבינים, אנשים בעם לכם מזמן כבר לא מאמינים כי אתם אף פעם לא זמינים כשאתכם צריכים אתם משחקים מחבואים! אבל לא, אתם משחקים עם חיים של אנשים שהפקידו את חייהם בידכם אז דמם על אחריותכם
אני אומר את כל זה לא כדי להסיט אלא כדי להבליט מה קורה היום במדינה כדי שלכולם תהיה הבנה שזה לא מציאות רגילה זו מציאות משונה אני אישית לא מכונה אני לא יכול להיות מופתע בהזמנה ואז להגיד שאני בשוק שכל זה קרה בהפתעה ובלי שום אזהרה אז בפעם הבאה תבנו עוד חומה או תחפרו תעלה מצדי תגייסו את כולם ותראו לעולם מלחמה שכמוה לא נראתה אף פעם ואז תבנו ת'עולם חדש נקי ומשוקם בלי זיהום ובלי שפיכת דם!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:54 pm
Blue---Girl ידיד טוב שלי כתב זאת: (ראפ) מציאות קשה!~קטע ארוך ומיותר לציטוט~ ממש אחלה.. 3nodding למרות שאני לא בקטע של ראפ.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:55 pm
או ינה! כמה נכון!!!!! כמה נכון... sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:54 pm
סיפור מדהים.. לא אני כתבתי, אבל מדהימוש ומהמם לאלה.. קראתי אותו פעם בראש אחד או במעריב לנוער במדור סיפורים קצרים. קבלו את: טיפות יושבת על הרצפה, יושבת בפינה, מקופלת לתוך עצמה, זה נותן להרגיש בטחון אבל היא? הביטחון מת, ממני כבר התייאשו. יושבת בפינה ומכווצת בתוך עצמה. לא חושבת לא יודעת, אחות נכנסת לחדר, השעה שתיים, שולפת מזרק לוחצת קצת בקצה והיא רואה טיפות שעפות החוצה, "אני רוצה להיות טיפה" אמרה. האחות הסתכלה עליה, הסתכלה בלי לראות. סתם עוד ילדה עם בגד לבן, יש מליון כאלה בהמשך האגף. מרגישה את המחט נכנסת לזרוע, עקצוץ קל לשנייה ואז, אז הייתה הכל הייתה טיפה, הייתה ציפור, הייתה הכל מלבד מה שרצתה להיות. חופשייה באמת. נשארת יושבת, מקופלת לתוך עצמה, מפחדת מהעולם, מפחדת מכולם. האחות יצאה ומישהו לא מוכר נכנס, בטח מתלמד חדש, המבט כבר מטושטש אחרי הזריקה והיא רואה לא רואה נופלת לתוך חלום של אימה, חוזרת לאותם זמנים שהייתה חופשיה. מתעוררת וכבר ערב, והוא עדיין שם, בזמנים אחרים וודאי הייתי קופצת מבהלה, אבל עכשיו עם הזריקות, והבגד הזה, שאי אפשר לזוז בו, לקפוץ זה יותר מדי לבקש. מבט עצוב אולי מפוחד והוא מתקרב לעברה. מתיישב על קצה המיטה ובמשך דקה שלמה רק מסתכל, ומחייך, חיוך אמיתי כזה עם העיניים ואז, הוא הלך, פשוט קם אמר לה תודה, והלך. והיא, עוד לא יודעת למה ומתי, שוב פוחדת ושוב הוזה וכבר אחות נכנסת לחדר, השעה עשר, שני כדורים אדומים קטנים והכל יעבור היא לחשה לה, וזה היה נכון, והיא נרדמה, קצת פחות מכווצת בעצמה, קצת פחות פוחדת, ועוד רגש מוזר כזה, שהיא מעולם לא הכירה, קראו לזה שמחה... ביום למחרת בוקר, כדור כחול והיא שוב מכונסת לתוך עצמה, והוא בא והסתכל, הוא נתן לה נשיקה בסוף היום, אמר לה תודה, הלך. והיום, אין כדורים אדומים, והיא יכולה לישון לבד, כבר לא מכווצת בכלל, וכך יום אחרי יום, כדורים צבעוניים, מבטים מוזרים והוא הולך, והיא כבר מתחילה לדבר קצת, נזכרת בפעם, בחופש, בסכין, בכדורים הצבעוניים שלה, במחטים שלה, ובטיפות, והוא מסתכל, ומקשיב, לא מדבר. ובסוף הערב רק תודה ונשיקה על המצח, והיא נרדמת ישנה על מיטה, פרושה לגמרי, הפחד נעלם, והיא ישנה. ובוקר ואין כדור והוא בא, והיא מדברת , והיא נזכרת, והיא חופשיה, והוא דיבר, בפעם הראשונה, אמר שישחררו אותה אם היא תמשיך ככה. והיא הקשיבה והיא הבינה והיא פחדה.ולילה, ובוקר, כבר אין כדור כחול, אחות נכנסה לחדר, החזיקה בגדים, בגדים מוכרים, החולצה השחורה שלה, והמכנס השחור, והם שלה, כמו פלאשבאק ישן, שלה. רק שלה. עזרה לה להתלבש, נתנה לה חיבוק, והוא בא, לקח אותה יד ביד אל מחוץ לחדר, למסדרון, לאגף, אל החצר, מחוץ לשער ואמר לה "את חופשייה" והיא ישבה, חיכתה לאוטובוס, והוא בא, והוא לא עצר בזמן, פשוט לא ראה אותה, והיא נפלה על הכביש, מרגישה את הכאב, מרגישה את הרוח, כבר לא פוחדת, נופלת כמו טיפה על הכביש, חופשייה באמת.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|