|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:05 am
טודא רבה למיטלוש, שרוש, ינוש וחנוש על לקיחת האחריות לניהול טופיק הפרטים
מה? יש טופיק פרטים? איפה?! עוד לא הייתם שם!?
הנה לינק http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=435121&start=0
אל תגידו שלא אמרנו לכם. תתחילו לפרסם את הפרטים, כדי שנוכל לבנות את הסטיקי הנכסף.
ואם אני מפחד לפרסם את הפרטים שלי? אז תפרסם את מה שאתה יכול, לא מכריחים אותך.אבל תפרסם משו, כדי שנכיר אותך
~~~~~~~~~~~~~
לאחרונה שמתי לב לכמה טופיקים לא שימושיים בהחלט שנמצאים בגילדה. אני מדבר על טופיקים שאף אחד לא רושם בהם, ושאף אחד גם לא מתכוון לרשום בהם.
זה בסדר, לא צריך להילחץ מזה, תשלחו פיאמ לי, לעמיחי, או לישי, ואנחנו נמחק את זה כבר.
~~~~~~~~~~~~~
אנחנו פתוחים להצעות לגבי לוגואים חדשים, אז אני מבקש ממי שרוצה לבנות לוגו, שיעשה את זה עכשיו, או שיודע לי שהוא מתכוון לעשות. טודא
כרגע יש לנו את הלוגו המוצלח של שי, אבל חשבנו שאולי הגילדה צריכה משו חדש. אתם תחליטו. אם לא יגיעו לוגואים, נשאיר את הלוגו של שיוש. הוא יפה
~~~~~~~~~~~~~
החלטתי להשאיר לעוד כמה זמן את הדבר הזה:
אז איזה טופיקים אתם יכולים לפתוח? בעיקרון, הכל. רק שלא יהיה סתמי.
דוגמאות לטופיקים: בראש ובראשונה, לכל אחד יש את האפשרות לפתוח את ה''פינה'' שלו. אתם יכולים לפתוח גם טופיקים שימושיים לגילדה, כמו הטופיק של הפירסום תמונות, או הטופיק שדניאל פתחה.
דוגמאות לטופיקים שצריך להשתדל להימנע מלפרסם: "היי, מה המצב?" "לא תאמינו מה קרה לי הבוקר."
בשביל זה יש את הטופיק המרכזי. הרבה יותר נוח, לא?
~~~~~~~~~~~~~
אני מבקש לא לדבר בטופיק הזה סתם. תכתבו רק אם יש לכם שאלות בנוגע למשו שרשום כאן.
עמיחי, ישי, אם יש לכם משו להוסיף, או משו ששכחתי לומר, תוסיפו מתחתיי.
חג שמח לכולכם! ומזל טוב לויקטור!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:57 am
טוב, עוד כמה עדכונים
דבר ראשון, וחשוב מאוד יש כמה טופיקים שמתגלגלים כאן ו.. ולא בדיוק צריך אותם. אני חייב חייב חייב את האישור של הבעלים למחוק אותם, אני לא רוצה למחוק סתם, ושאז הם יגידו לי שהיה להם משו חשוב שם. אז בבקשה, תנו לי רשות למחוק את זה.
המממ...
אם אני לא אקבל תשובה תוך .. המממ.. יומיים, אני אקבל את זה כתשובה חיובית. הטופיקים האלה באמת מתגלגלים כאן יותר מדי זמן.
~~~~~~~~~~~~~
לוגו!!
מישהי (חסויה, עפ"י בקשתה) עיצבה לוגו במיוחד לגילדה המגניבה שלנו! יאיוש! תגידו לה שזה יפה!! תגידו! ואני שם את זה בכניסה, וזהו.

מוהע!
~~~~~~~~~~~~~
מעכשיו, הטופיק הזה יהיה נעול. אני מצטער, אבל זה הרבה יותר נוח כשזה נעול. ככה ברגע שיבוא עדכון, כולם ידעו שזה עדכון, ולא פוסט של מישהו
אם יש לכם שאלות בנוגע לעדכונים, נא לשאול בפורום השאלות. טודא.
~~~~~~~~~~~~~
שיט! לא! מחר לימודים אעעעעעעעע
זה אומר שכולם יגיעו לכאן רק בצהריים.
טוב, אני בכולופן, לא לומט. מוהאהאהאהא. יב' סבבוש באבוש
אה, אני בעצם כן בא, לשעתיים ביולוגיוש אבל זהו.
שיהיה לכולכם סוף חג שמח, ולימודים פוריים!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:51 am
3.5.05
מחקתי את הטופיקים שלא השתמשו בהם.
~~~~~~~~~~~~~
הלוגו החדש נתלה בהצלחה בעמוד הראשי של הגילדה! יאי! איזה יופי!
~~~~~~~~~~~~~
אני מבקש ממי שעוד לא שם את הפרטים שלו בטופיק הפרטים, לשים עכשיו זה לא לוקח הרבה זמן. הנה, אפילו חסכתי לכם את הדרך: http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=435121&start=0
~~~~~~~~~~~~~
קורלוש פתחה בהצלחה את הטופיק של הלינקים http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=458772 לדעתי זה טופיק שימושי מאוד, שווה הצצה.
אבל עדיין אל תגיבו שם, זה כנראה עוד לא מוכן. אם יש לכם לינקים מגניבים שאתם חושבים שכדאי- זה המקום.
שיהיה בהצלחה, קורלוש.
~~~~~~~~~~~~~
אפרופו קורלוש, הנה משו קטן שהיא ביקשה להודיע:
kallo 15 משהו ששמתי לב אליו! אם יש לכם חתימה בסיג של שפת הקודש אפשר למחוק אותה כבר..אממ.. *הולכת לרוקן את מיכל חתימות-שפת-הקודש*
~~~~~~~~~~~~~
אם יש לכם שאלות או תגובות בנוגע לעדכונים, נא לשאול בטופיק השאלות.
נשתדל לענות בהקדם.
~~~~~~~~~~~~~
קיבלתי עוד קקטוס, קלמנט. מזל טוב לקלמנט!
~~~~~~~~~~~~~ זהו, שיהיה שבוע מוצלח לכולם!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:38 am
5.5.05
גדוש סוף סוף נכנס לגילדה! באמת תהיתי לאן נעלמת, גדוש.
~~~~~~~~~~~~~
אני מבקש ממי שעוד לא שם את הפרטים שלו בטופיק הפרטים, לשים עכשיו זה לא לוקח הרבה זמן. הנה, אפילו חסכתי לכם את הדרך: http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=435121&start=0
~~~~~~~~~~~~~
ג'וני שואל אם למישהו יש בעיה לעשות מפגש בבוקר של יום העצמאות. נא לענות בטופיק השאלות, או לשלוח לי פיאמ כדי שאם כן, נוכל לארגן משו
~~~~~~~~~~~~~
בקרוב כנראה נרים איזה מסיבה וייפתח היכל שפת הקודש באחריותם של גדוש ועמיחי (עמיחיוש, דבר איתי) אני מוכן להתחייב שיהיו פרסים שווים
מי שיש לו רעיון לנושא בשביל המסיבה- שישלח לי פיאמ או לעמיחיוש או לישי.
~~~~~~~~~~~~~
נשתדל לענות בהקדם.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:39 am
9.5.05
מצטער שאנחנו לא פה, זאת תקופת הבגרויות עכשיו.
אם יש לכם שאלה דחופה, או משו שלא יכול לחכות, אני בסלולרוש
~~~~~~~~~~~~~
אני חייב לזרז את הקטע של המסיבה. אנחנו רוצים לארגן מסיבה מגניבה, כמו שמזמן לא הייתה ויהיה פרסים שווים מאוד! אז יאללה, תביאו רעיונות מגניבים
זה אמור להיות מן הסתם משו שקשור ליום העצמאות. אני חושב.
תביאו רעיונות למשחקים, לחידות, לתלבושות הכניסה
~~~~~~~~~~~~~
קורלוש מבקשת ממי שיש לו לינק מגניב , או אתר משעשע, לשלוח לה לפיאמ כדי שהיא תשים את זה בטופיק המיועד לכך.
~~~~~~~~~~~~~
ומה לגבי מפגש ביום העצמאות בבוקר? מישהו פנוי?
~~~~~~~~~~~~~
נשתדל לענות בהקדם.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 12:10 pm
23.5.05
כן כן... שוב הצוות מבקש סליחה כולנו תקועים בתוך קדחת הבגרויות שלנו וכו'
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אז ככה, חוץ מסליחה אני מחפש מישהו שימשיך איפה שאני הפסקתי ב H.E.N מזותומרת אתם שואלים? ככה- ללכת ל G.E.N ולהתחיל לכתוב בוורד או בכתבן את כל הפרטים כמו שאני סידרתי אותם בת.ר.נ.ג.ו.ל.ת אם יש מתנדב אז שישלח לי פיאם ברגע שאת/ה סיימתם עם כל הפריטים(נדירים, תרומה, פרס וכדומה) אנה שלח/י לי את זה לאיימייל arnavi_tk@walla.co.il
אין צורך לכלול את הדגים ו/או את פרסי הדיג מכיוון שהם כבר מופיעים ב H.F.G
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
יישר כוח לכל אלו שהתנדבו לארגן את רשימת הפרטים של המשתמשים!!!! אבל מה? יש הרבה משתמשים שלא עידכנו את פרטיהם.... אנא חבר יקר , הכנס את פרטיך למאגר שימו לב לחרוז!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
חיים טובים וארוכים! שאלות אפשר לכתוב בטופיק שאלות שאלות ממש דחופות אפשר להעביר בפיאם שאלות ממש ממש דחופות ייצטרכו לחכות לאחרי הבגרויות^^,
wish us luck!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 1:13 am
3.6.05
טוב, אפשר כבר לראות את הסוף של הבגרויות. לי אישית, נשארו רק עוד 4. אבל מה? הן הכי קשות, אז אני עדיין לא אוכל לחזור להרבה זמן. ממש מצטער על כל האינקופיזם שאני עושה
~~~~~~~~~~~~~
יעלוש, תלבושת יפה. באמת.
~~~~~~~~~~~~~
מסיבה? לא יודע. יכול להיות שעשיתם אחת כשלא הייתי. בכל מקרה, אם אתם מתכננים על מסיבה גדולה ומגניבה עם הרבה דברים משלונקקים, תציעו רעיונות. אין לי בעיות לממן את זה.
~~~~~~~~~~~~~
קורלוש מצאה אתר לחתימות מתחלפות, ומודיעה שמדריך וכתובת יגיעו בקרוב.
~~~~~~~~~~~~~
בקשר לקפיצה הבאה שלי לכאן, אני לא בטוח. אני אנסה למצוא זמן במוצ"ש או בראשון.
סופשבוע נעים שיהיה לכם.
~~~~~~~~~~~~~
אה, וטודא לעמיחיוש שעידכן בפעם שעברה.
וויקטור צומח יפה, טודא.
~~~~~~~~~~~~~
נשתדל לענות בהקדם.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 12:22 pm
טוב, האמת היא שאין לי בדיוק מה לעדכן, מכיוון שלא הייתי פה הרבה זמן
אבל רציתי לומר שהמפגש היה פשוט פגז, ואני כבר לא יכול לחכות למפגש הבא!
יודעים? אולי כדאי לעשות מסיבה כאן בגאיה (ולפתוח את ההיכל עלום השם שלנו בדרך xp ). כן.. זה יכול להיות נחמד
אני במצב רוח מגניב כרגע. מי שרוצה 1000 גולד שישלח פיאמ.
~תוספת של עמיחי~
אנשים! אני מצטער! כ"כ רציתי לבוא!!!! gonk
טוף... ההיכל נפתח רשמית! בואו והצביעו בהמוניכם!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 3:49 am
עדכון חדש ומגניב.
למי שלא שם לב, ההיכל נפתח ע"י עמיחי, ובקרוב מאוד נתחיל להרים פה מסיבות
יהיו פרסים שווים שווים. מבטיח.
חוץ מזה, צריך את הלינקים לכל העמודים שבהם יש את התמונות של המפגש, כדי שנוכל לשים כאן , ושכולם יראו. אז למי שיש לינקים, שיביא לי בפיאמ בבקשה
לויקטור יש גזים. וזהו.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:17 am
הא.. הממ... היי!
אני רואה שאכלתם, טוב.
אז כמו שכתבתי בעדכון הקודם, רצינו לינקים לפוסטים עם תמונות מהמפגש, והרי הם לפניכם:
http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=775173&start=0
http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=422420&start=375
http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=422420&postdays=0&postorder=asc&start=390
טודא רבה לג'ייוש ולמיטל שאספו ת'תמונות!
~~~~~~~~~~~~
מסיבת הפיג'מות שנערכה ב14 ביולי הייתה (לפי קריאה ראשונית) ממש ממש מגניבה. כל כך חבל שלא יכלתי להגיע. בכל אופן, המטרה שלנו הקיץ היא לחגוג כמה שיותר (נולד פיל חדש בספארי!), ולכן צריך לשאוף להוציא לאור כמה שיותר מסיבות. pirate
הבעיה במסיבות היא לא הכסף, כי .. הממ.. לא חסר כסף. הבעיה היא לחשוב על מה חוגגים. בגל זה צריך רעיונות. אז למי שיש רעיון למסיבה- שיגיד.
~~~~~~~~~~~~
לצערי, עדיין נבצר ממני להגיע לכאן, מהסיבה הפשוטה שעוד לא נגמרו לי הלימודים (כנכן..), ובשעה שכל החברים שלי לכיתה יוצאים ומבלים, אני מוצא את עצמי תקוע בבית מול ספר מתימטיקה. שיקח את בני גורן האופל. stare
בכולופן, אני מבטיח להשתדל להיכנס קצת יותר. אם יש לכם כמה בקשות, ואני לא כאן, כמעט תמיד אפשר להשיג אותי באייסי 169652072
~~~~~~~~~~~~
וזהו, שיהיה לכולם שבוע נעים! ותזכרו- תחליטו על מסיבה. תחליטו. אם לא תחליטו לא יוכלו להיות מסיבות, ואנחנו רוצים הרבה ? ( mrgreen מסיבות, נכון (מה איכפת לכם? אתם לא אלה שמשלמים 1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 3:05 pm
חשוב מאוד לקרוא!
לא מזמן לאה גילתה שמישהו פרץ לה ליוזר וגנב ממנה המון המון מכתבים. מכיוון ששמתי לב שהרבה גאיאנים לא יודעים מה לעשות במקרים כאלה, החלטתי לכתוב מיני מדריך שיסביר לכם (בערך) את מה שאתם צריכים לדעת. אז בבקשה תקדישו מספר דקות , למען ביטחון האבאטר שלכם.
חשוב שתדעו מה לעשות במקרים של פריצה
דבר ראשון- איך נמנעים מפריצה
כלל די צפוי- לעולם אל תתנו למישהו שאתם לא מכירים את הסיסמא שלכם. לעולם. ואל תגידו "לי זה לא יקרה" כי ראיתי מליון כאלה שנפלו בדברים האלה . אחת הקורבנות הייתה ידידה מאוד טובה שלי שנגנב ממנה סאש ועד היום לא מצאו את הגנב.
עוד דרך חשובה להימנע מפריצה היא לא להרשם לאתרים שאתם לא מכירים. זה מאוד מאוד מאוד חשוב, ושמונים אחזו מהפריצות בגאיה קורות רק בגלל זה. ברגע שאתם מזינים את הסיסמא שלכם באתר לא מוכר אתם חושפים את הסיסמא שלכם למנהל האתר, ומשם הדרך לפריצה לא קשה בכלל. שימו לב במיוחד לאתרים כאלה שמלונקקים דרך גאיה.
עוד דרך היא במייל. יכול להיות שתקבלו מיילים מגאיה שאומרים לכם להיכנס לאתר דרך לינק מסויים, ולבדוק משו חדש. לעולם אל תאמינו לזה, כי גאיה לא יעשו כזה דבר.
והכי חשוב- להיות מעודכנים!
פורום התמיכה http://www.gaiaonline.com/forum/viewforum.php?f=5 חשוב מאוד שתקראו בעיות של אנשים אחרים מדי פעם, כדי שתדעו איך להימנע מהכל
וגם לבקר בטופיק הזה http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=3232886
אל תשכחו! אלה דברים חשובים!!
ועכשיו הסבר קצר על הפריצה
אל תטעו, זה יכול לקרות לכל אחד. לכולם. אפילו לי זה קרה. בוהו. ברגע שתשימו לב שמשו חשוד ביוזר שלכם, ושנעלמים לכם חפצים בזה אחר זה, אל תהססו ותפנו למוד (ירוק, במקרה שלנו) מודים ירוקים מטפלים בפריצות סגולים מטפלים בבעיות אחרות בגאיה
ספרו למוד במהירות ובקצרה על מה שקרה ותבקשו לנעול את היוזר שלכם. כנכן, לנעול את האפשרות לטריידים. הדבר השני שתעשו הוא להיכנס ללינק של 'שכחתי את הסיסמא' ולבקש לשלוח אותה למייל תבדקו שלא שינו לכם את הסיסמא. אם שינו, תשנו לסיסמא אחרת! ברגע שהפורץ יצא מהיוזר, לא תהיה לו אפשרות לחזור
ומה לעשות כדי להחזיר את הנזקים?
חשוב להיות בקשר עם המודים שנעלו לכם את היוזר. שלא ישכחו אתכם. זה , כמובן, לא אומר שאתם צריכים לנג'ס להם כל יום. אבל תכתבו להם כל שבועיים, תבררו מה הם השיגו.
אם אתם רוצים, אתם יכולים לנסות לפתוח טופיק בפורום התמיכה, למרות שזה לא בדיוק מחזיק, אבל לכו תדעו..
וכמובן, לכתוב מכתב. בהתחלה זה לא נראה לי אמין, אבל מסתבר שזה כן.
http://www.gaiaonline.com/gaia/report.php?r=1
תזכרו, ההשתקמות לאחר הפריצה יכול להיות תהליך איטי ביותר. תהיו סובלנים.
~~~~~~~~~~~~
לסיכום, התדירות שבה אתם מתעדכנים בפורום התמיכה חשובה מאוד.
ברגע שתכירו את כל הדרכים להימנע מפריצות, אתם תהיו מוגנים ב100%
ועד כמה שזה נשמע עצוב, גאיה לא שומרת עלינו מפני הפריצות. למודים אין כל כך הרבה כח כמו שזה נראה, ולאדמינס אין זמן לטפל בכל המקרים. היחידים שיקבעו כאן אלה אנחנו.
זה לא אומר שאם לא תתעדכנו יפרצו לכם. אבל זה בהחלט אומר שאם כן תתעדכנו, תדעו מה לעשות אם יפרצו לכם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הגעתי למסקנה שחייבים (חייבים!) להקים סטיקי שיכלול מדריכים שונים לגאיה, כמו המדריך שלמעלה. כל מי שמוכן/רוצה/מרגיש צורך/חייב/לא יכול בלי לכתוב מדריך בנוגע לגאיה (לדוגמא מדריך על המרקטפלייס, מדריך על הקזינו, על שליחת טריידים- לא חסר), מוזמן לשלוח לי את זה בהודעה פרטית. כשיהיו מספיק מדריכים, הסטיקי ייפתח (וכן, אני אתן קרדיט על כל מדריך ומדריך). וזה הכל, בעצם.
-רלוש-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 4:19 am
25/10/05
ובכן עדכון ראשון שלי אני שמחה לבשר בזאת שהגילדה עברה ניקוי.
נמחקו טופיקים שלא היה בהם צורך, וכן טופיקים שכבר לא כתבו בהם מעל כמה חודשים.
היו לי כמה לבטים לגבי הקוויזים ולגבי הטופיק של יום השואה, לכן אני אשמח לקבל תשובות בפיאמים ואז אני אחליט.
כמו כן יש פה עודף טופיקים כרגיל, שכוללים פינות למיניהם וכו'... אותם אני לא אמחוק על דעת עצמי אלא רק אם כותב הטופיק יבקש ממני למחוק כמו שכבר רבים עשו.
אין לכם מה להכנס לעמוד השני, אני לאיודעת למה הוא לא נמחק אבל הוא ריק למזלנו ^^ עכשיו יש עמוד אחד ובו כל הטופיקים.
בהמשך למילים אלו, הייתי רוצה לבקש מכם לחשוב פעמיים לפני שאתם פותחים טופיק. תבדקו לעצמכם אם הוא באמת נחוץ ומוסיף לגילדה, ולא חוזר על רעיון של טופיק אחר או לחילופין אם הוא צ'טרבוקסי לחלוטין..
אני חושבת שזהו לבנתיים, זה כל מה שהיה לי להגיד בנושא הזה.
עוד משהו חשוב שרציתי לציין זה שהגילדה שלנו כבר די מתה. היו אנשים שאמרו לי שהיא כ-ב-ר התפרקה. אני לא חושבת שזה צריך להיות ככה. נכון, מאז הפתיחה כולם התבגרו בשנתיים, ואנשים כמו רלי ישי עמיחי לאה נעמה רננה עידו צביה תמר טל גד רוני ולעיתים אפילו יעלי *ואני בטוחה שיש עוד ששכחתי* פשוט לא מתחברים יותר מעומסים למיניהם.
אני חושבת שאנחנו צריכים לעשות משהו בנידון. כי לפי מה ששמעתי, הגענו למצב שאפילו מפגש הוא תירוץ להגיע למפגשים אחרים וזה לא עושה לנו טוב. אנחנו צריכים לחשוב ביחד על פתרון לאיחוד, אם הוא בכלל רצוי פה.
כי לי אישית חבל להשמיד שנתיים מדהימות עם אנשים מדהימים. וגם אם זה נראה שאני לא מחוברת, אני כל יום בודקת מה הולך פה, לא תמיד יש לי מה להגיד, כי לרוב התגובות האחרונות הן בסגנון של "מה?!" או "נכון" או "את/ה צודק/ת" שנועדו רק בשביל לבמפפ בעצם. אז עכשיו שכל הטופיקים בעמוד אחד אז אין בשביל מה.
אוהבת המון, דניאל הידועה גם בשמות D Jenny
נ.ב. סורי שלא הגעתי למפגש זה בעצם לא היה באשמתי ואני ממש ניסיתי
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 6:15 am
26/10/05 אוקיי, אני יודעת שהעדכון הזה הוא די מהיר, אבל שמתי לב למשהו. יש לנו המון מדריכים וכולם בתחתית העמוד, חשבתי לעצמי, אם מישהו צריך את המדריכים, זה ממש כאב ראש להתחיל למצוא אותם. מה שעשיתי זה להדביק אותם. מה שהודבק זה הלינק ליסט של קורלי, מדריך הבתים שלי, מדריך האקסצ'יינג (המותחל) של עמיחי, מדריך הדגים של עמיחי וזהו נראה לי
הייתה לי התלבטות אם להדביק את האולם או לא, בסוף החלטתי שלא.
אני יודעת שעכשיו זה כל הסטיקים למעלה ויש די הרבה, אז אולי זזה מציק אבל לי זה נראה יותר נוח.
שוב, מכיוון שזו הגילדה של כולם, מי שחושב שזה מזיק, נא לכתוב לי בפיאמ ואני אשקול שנית
תודה!!!
אוהפתותכם,
דניאל D Jenny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 3:08 am
,צדיקי וצדיקות הגילדה .מחקתי את מדריך הדייג ומדריך האקסציינג' מהסיבה הפשוטה שהם כבר לא רלוונטיים .במידה ומישהו רוצה להתעדכן במחירים ניתן לעשות את זה דרך המרקטפלייס הממוקם במרכז האי של גמבינו
.האולם נסגר גם הוא מכיוון שהוא לא ישמש אותנו יותר, במקרים מיוחדים ייפתחו טופיקים נפרדים לתחרויות למיניהן
!בנוסף, התחלתי לעבוד על פרויקט חדש של תירגום כל הקומיקסים של גיאה. צפו להפתעות
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|