|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 2:34 pm
הגעתי למסקנה שבגלל שאין פה אחת כזאת אז אני יפתח את התפ הכי רנדומלי בשפת הקודש! xd
אז ככה תכתבו פה משפטים מצחיקים שאין להם קשר לכלום וסתם שטויות.
תמונות גם טוב
תהנו ^_^
נ.ב אפשר גם באנגלית גם בעברית וגם בכל שפה שתרצו...
טוב אז בגלל שאנשים כל כך מתנגדים לזה ואומרים שזה מיותר החלטתי לעשות מהתפ הזה דף קווסט שלי.
אז ככה:
אני עכשיו בקווסט לכל האייטמים שהם חלקים של חיות כגון אוזניים, זנבות, מסכות וכו' וכו'
אז אם יש לכם איזשהו חלק של בע"ח שאתם לא צריכים/ רוצים אני מאוד מבקשת שתביאו לי אותו או אם בא לכם סתם גולד גם יעזור ^_^יש לי כבר:
אוזני שועל זנב שועל אוזני ארנב
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 2:35 pm
שרה, זה משו לצ'אטרבוקס... יש גם ככה המון טרדים מיותרים... אולי רצוי למחוק אותו וזהו? תבקשי מהמשמואים... נו.. מנהלים..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 2:35 pm

Worship the Smiling cats!

Or be Eaten ninja domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 2:44 pm
שני אנשים הלכו הלכו הלכו הלכו הלכו הלכו הלכו הלכו.. אחד נפל לבור. השני אוהב תותים xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 2:49 pm
המיטה שלי, שיודעת לעוף, קוראת לי לעוף איתה לעולם מוזר ומגניב שקוראים לו ~הכנס כאן שם של מקום עם שם מגניב כגון אוגה בוגה xd ~ ולכן אני לא יהיה םה עד שאני יחזור מההרפתקאה החדשה שלי עם המיטה שלי שכבר מתפרקת כי שני הקפיצים שלה בצד נפלו xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 2:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 3:00 pm
שרה,זה קצת טופיק אמממ לויודעת,מה שאת עושה פה אפשר לעשות בעוד מיליון טופיקים אחרים פה neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 12:15 am
שאלה: כמה סוכני אף.בי.איי צריך כדי להחליף נורה? תשובה: עשרה. אחד שיחליף אותה ותשעה שיוודאו שאף אחד לא יודע ולא יספר.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 2:04 am
Blue---Girl שאלה: כמה סוכני אף.בי.איי צריך כדי להחליף נורה? תשובה: עשרה. אחד שיחליף אותה ותשעה שיוודאו שאף אחד לא יודע ולא יספר. לאאאאאאאאאא זה לא טופיק בדיחות!!!!! פה זה לא בדיחות!!! בדיחות יש כבר!!!!!!!!!!
קורלי- אל תנפצי לי את הבועה crying לא סתם אבל בכל זאת מה איכפת לכם? זה טופיק מיוחד ואם אני יתחיל את זה בצ'אטרבוקס אנשים סתם יתעלמו ממני וימשיכו לדבר על שלהם וגם ככה קצת יבש פה.. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 2:28 am
WaTeR-AnGeL80 שני אנשים הלכו הלכו הלכו הלכו הלכו הלכו הלכו הלכו.. אחד נפל לבור. השני אוהב תותים xd heart rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:37 am
Moony girl WaTeR-AnGeL80 שני אנשים הלכו הלכו הלכו הלכו הלכו הלכו הלכו הלכו.. אחד נפל לבור. השני אוהב תותים xd heart rofl 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|