|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 4:36 am
הממ הנה רעיון,במקום שאנשים יוציאו אחד על השני את הכעס שלהם, למה שלא יבואו לפה ויוציאו את זה עליי בתקווה שזה יעבוד,זה יוכל למנוע את הריבים העתידיים בגילדה. בואו תוציאו את הכל עליי (כמובן שאני גם צריך להוציא קצת,ואם למישהו יש משהו נגדי,אז ברור שאני אוציא עלייו)
בייחוד אדם מסויים *אהם אהם* קדימה, FLAME ME! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 4:44 am
אוי חחח לפני כמה זמן חשבתי על לפתוח דבר כזה חחח xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 6:39 am
למה שנאי יוצא את הכעסים שלי כלפי אנשים אחרים עליך??? scream חח סתם xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 10:56 am
אמממ...פייט פייט פייט! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 10:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 1:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 2:08 pm
בוא נגיד שזה לא מחמיא לי במיוחד. בכל מקרה, אני לא טיפוס עצבני במציאות. קשה לגרום לי להתעבן שלא לדבר על להראות את זה. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:12 pm
little kitten! בוא נגיד שזה לא מחמיא לי במיוחד. בכל מקרה, אני לא טיפוס עצבני במציאות. קשה לגרום לי להתעבן שלא לדבר על להראות את זה. rolleyes מקיי,רק רציתי לוודא שכל הקיטור האקראי השתחרר הטופיק ישאר פתוח בתקווה למניעת ריבים עתידיים! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 4:37 am
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!! אני שונאת את תשעה באב!!!! שונאת שונאת שונאת!
I'm glad I got that out of my system
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 4:46 am
Argaroth of Icarus little kitten! בוא נגיד שזה לא מחמיא לי במיוחד. בכל מקרה, אני לא טיפוס עצבני במציאות. קשה לגרום לי להתעבן שלא לדבר על להראות את זה. rolleyes מקיי,רק רציתי לוודא שכל הקיטור האקראי השתחרר הטופיק ישאר פתוח בתקווה למניעת ריבים עתידיים! 3nodding למנוע ריבים עתידיים?!?!?! rolleyes חח
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 11:29 am
orlove Argaroth of Icarus little kitten! בוא נגיד שזה לא מחמיא לי במיוחד. בכל מקרה, אני לא טיפוס עצבני במציאות. קשה לגרום לי להתעבן שלא לדבר על להראות את זה. rolleyes מקיי,רק רציתי לוודא שכל הקיטור האקראי השתחרר הטופיק ישאר פתוח בתקווה למניעת ריבים עתידיים! 3nodding למנוע ריבים עתידיים?!?!?! rolleyes חח כן....זה יעזור אם יהיה טופיק שבו אנשים יריבו,במקום לריב בפוסטים אקראיים בגילדה neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 7:42 am
Were all just one big happy family arent we? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:08 am
stare stare stare stare stare stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:58 am
Argaroth of Icarus Were all just one big happy family arent we? xd יס יס ווי אר! heart heart heart heart heart heart heart twisted וד"א ארז תזכור! שבוע!! twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 6:20 am
dida Argaroth of Icarus Were all just one big happy family arent we? xd יס יס ווי אר! heart heart heart heart heart heart heart twisted וד"א ארז תזכור! שבוע!! twisted twisted twisted שו שבוע? neutral אה,עוד שבוע נגמרות הבגרויות או משהו? יומולדת למישהו? הו וול....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |