|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 25, 2006 8:25 am
Mul on ROOSA päevik, olen häbisse läinud, mina ja roosa, ei sobi kokku...valisin sellepärasts et seal oli jaapani või hiina(vadeva) tähed peal xd sodin suht palju, kleepisin taha sellise kleepsu: IN DOG WE TRUST 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 1:19 am
Mai tea, mulle meeldivad, kuigi jah oleks kena kui teada saaks mis seal kirjas on...aga mis mõttes idiootsed?
Enivei tegel ton see väga äge päevik igast tarku asju on seal sees 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 1:14 am
Miss Mammu Mul on ROOSA päevik, olen häbisse läinud, mina ja roosa, ei sobi kokku...valisin sellepärasts et seal oli jaapani või hiina(vadeva) tähed peal xd sodin suht palju, kleepisin taha sellise kleepsu: IN DOG WE TRUST 3nodding MA VAJAN SEDA KLEEPSU! Kust sa võtsid selle? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 1:23 am
Arle Miss Mammu Mul on ROOSA päevik, olen häbisse läinud, mina ja roosa, ei sobi kokku...valisin sellepärasts et seal oli jaapani või hiina(vadeva) tähed peal xd sodin suht palju, kleepisin taha sellise kleepsu: IN DOG WE TRUST 3nodding MA VAJAN SEDA KLEEPSU! Kust sa võtsid selle? biggrin hmm, Double Coffee-s ühes paljudes oli seal et tasuta kaardid, ja siis üks neis kaartidest oli kleeps, noh ja ma siis võtsin sõbrannadeg aühe korraliku posu neid xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 7:52 am
Miss Mammu Arle Miss Mammu Mul on ROOSA päevik, olen häbisse läinud, mina ja roosa, ei sobi kokku...valisin sellepärasts et seal oli jaapani või hiina(vadeva) tähed peal xd sodin suht palju, kleepisin taha sellise kleepsu: IN DOG WE TRUST 3nodding MA VAJAN SEDA KLEEPSU! Kust sa võtsid selle? biggrin hmm, Double Coffee-s ühes paljudes oli seal et tasuta kaardid, ja siis üks neis kaartidest oli kleeps, noh ja ma siis võtsin sõbrannadeg aühe korraliku posu neid xd Rrrh ainuke nendest kohvi kohtadest kus ma ei käi xd Noojah eks homme saab selle vea parandatud :K
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 04, 2006 5:46 am
Miks sulle see kohvik ei meeldi? Minu meelest jumala tore koht
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 12:35 am
Miss Mammu Miks sulle see kohvik ei meeldi? Minu meelest jumala tore koht Mingit viga ma ei parandanud ;D Aga ma ei öelnud, et mulle ei meeldi seal. Ma lihtsalt ei käi seal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 7:14 am
Arle Miss Mammu Miks sulle see kohvik ei meeldi? Minu meelest jumala tore koht Mingit viga ma ei parandanud ;D Aga ma ei öelnud, et mulle ei meeldi seal. Ma lihtsalt ei käi seal. Ahsoo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|