|
|
|
|
|
|
|
HGgd29u7rL6Fvty5t0x24y75f
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 9:46 am
Ka teie kutsute / kutsuksite / kutsutaksite / kustutaksite / kukukughhhhhh oma päriselusõpru või tuttavaid Gaiasse? Olete te kellelegi veel Gaiast rääkinud või seda näidand? (haha @ minu eesti keel) Või on kõigil Gaia suhtes eelarvamused ja nad teevad seda maha?
Ohshit. Mina küll ei tahaks oma sõpru Gaiasse. Seega vaatan ma hirmuga, kui mõni neist hakkab anime fänniks. O_o;; Kedagi mu perest eriti Gaia ei huvita. Õnneks. n-n
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 10:10 am
Jah, tänu minule on 3 eestlast, keda ma ka päriselus tunnen, gaialased. Üheksandas said liikmeteks mu vana klassiõde ja tema õde. Nad kahjuks enam eriti sees ei käi. Minu kutsutud on ka TheZin, sai talle sellest arvutitunni aegu räägitud. Kui ma midagi valesti mäletan, võib ta mu mälu värskendada.
Olen vist ka teisi inimesi kutsunud, aga üldiselt inimesed pole ju anime sõbrad ja nad ei viitsi kohaga, millest nad ennem kuulnud pole, tegeleda : D
Natuke häiriv on ehk mõni tuttav gaias, sest foorumites tahaks ju salaja oma arvamusi avaldada, aga hoian enda isikut suht avalikkuses, nii et mis seal ikka : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 11:26 am
Eh, olen küll jah, aga neist on saanud n00bid, kes midagi ei tea ja inglise keelt kirjutavad suurte vigadega, enamus on lahkunud.(tänu jumalale :3 ) Arvatavasti vaataksid nad küll animed, aga nad ei saa saksa keelest aru, ja youtube avastasin ma alles nüüd, ja vaevalt et nad viitsivadki sealt midagi vaadata.
Samasugune anime hull ja segane persoon nagu ka mina liitus hiljuti, kuigi arvatavasti ei ole ka tema eriti tihe külastaja. Hmm, ja olen küll ühe tartlasega kokku saanud kes ka siin on, kuid tema ei käi eriti tihti siin.
Enam ma ei kutsu kedagi, sest keegi ei ole just eriti huvitatud sellisest asjast nagu on anime ja Gaia. Kõik peavad mind beebiks *tear*
Pere...hmm, ven doli vahepeal siin, aga ei viitsinud jännata, ema ja isa, noh ema ei saa aru millestki ja kui ma üritan seletada vaatab ta mulle otsa ja nagu ongi kõik, isa, hah teda üldse ei koti mida ma siin arvuti taga teen. Nii et jahm, olen vähemal toma klassis suhteliselt ainulaadne sellel alal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:10 am
Briccy (ja Arle vist ka kui j2rele m6elda) tulid minu soovitamist mööda siia. 6nneks pole keegi teine mu tuttavatest veel Gaia v6lu avastanud ja nad hoiavad siit kenasti eemale. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 5:24 am
Tavaliselt noh, vähemalt minu tuttavad hakkavad mul tigasuguseid elementaarseid asju küsima, ja se eon nii tüütu, vaata ringi ja nää leiadki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:32 am
Kui keegi Gaia kohta küsib, siis ma ütlen, et see on nagu tavaline foorum, aga seal on avatarid ja mingid mängud ja kauplemine ja värgid. Ja siis tavaline vastus on umbes, et LOLZ mIngI NeoPetZ no0bzoR!11 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:11 am
[ ~Jasmine~ ] Kui keegi Gaia kohta küsib, siis ma ütlen, et see on nagu tavaline foorum, aga seal on avatarid ja mingid mängud ja kauplemine ja värgid. Ja siis tavaline vastus on umbes, et LOLZ mIngI NeoPetZ no0bzoR!11 xd Mul enamus üldse ei tea mis neopets on x3 Mul on nii mitte teadlik klass, teavad aint mis runescape on, või mis hetkel moes on gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 7:51 am
Miss Mammu [ ~Jasmine~ ] Kui keegi Gaia kohta küsib, siis ma ütlen, et see on nagu tavaline foorum, aga seal on avatarid ja mingid mängud ja kauplemine ja värgid. Ja siis tavaline vastus on umbes, et LOLZ mIngI NeoPetZ no0bzoR!11 xd Mul enamus üldse ei tea mis neopets on x3 Mul on nii mitte teadlik klass, teavad aint mis runescape on, või mis hetkel moes on gonk Minu klass: "R8 on elU!!11 SeE ONn k6iGe 2nkzim aSi mMaaimlass!!11" Rate on lihtsalt nii vaimustavalt lahe, et nad ei suuda uskuda, et on olemas ka teisi, PAREMAID, lehti. Netis pole ju mitte midagi muud huvitavat peale reidi kus saad oma üle-photoshopitud pilte näidata ja siis hulluks minna kui keegi halva kommentaari paneb.
-ohe-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 12:48 am
Meil kah, mingi tibid käivad ringi: feimime ää?!
Olen üllatunud et meie klassis on ainult ühel koolis Rate päevik mis maksab 100 krooni gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 9:35 am
ehh.. rate sux... see on nii peese keeratud kui üldse võimalik... muidugi egas ta siis alguseski mingi normaalne koht polnud...
aga jah.. sõprade kutsumisest.... kutsunud olen palju inimesi, õed mõlemad olen mina siia meelitanud... aga sõbrad kuradid ei suuda kohe mitte siia ilmuda... ei jaga vist matsu välja... ühe accounti sain endale muulaks kah XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 8:59 am
no ongi noh, et minu sõbrad kah on mingid n00b-wankerid kes ei osk amidagi ja GD-s nuruvad raha gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 4:03 am
[ ~Jasmine~ ] Briccy (ja Arle vist ka kui j2rele m6elda) tulid minu soovitamist mööda siia. 6nneks pole keegi teine mu tuttavatest veel Gaia v6lu avastanud ja nad hoiavad siit kenasti eemale. biggrin Eiiii! Mina tulin siia, sest teie koguaeg käisite ja siis mingi rääkisite, et jee sitaks kõva nagu. Ja siis ma küsisin sult ükskord arvutitunnis, et mis see aadress oli ja siis ma vist liitusingi razz Aga kas sa Sandrat ei kutsunud? razz Miss Mammu Meil kah, mingi tibid käivad ringi: feimime ää?! Olen üllatunud et meie klassis on ainult ühel koolis Rate päevik mis maksab 100 krooni gonk Mul on ka reidi päevik razz Aga mul on see rate.ee logo kinni kleebitud ;D Mingi suitsupakilt rebitud sildiga a la "Suitsetamine võib tappa" Minuarust on see jumala laheda kujundusega päevik. Ja ma avastasin kui silmakirjalikud inimesed mu klassis käivad tänu sellele päevikule. Mingi alguses oli nii "omg haahaa mingi reidipäevik! mis su feim on ää" Igatahes mõnitamine käis sajaga. Ja nüüd need samad inimesed pidevalt näpivad mu päevikut. Loevad oma horoskoope vms või teevad/õpivad sudokut. Ma ei saa aru, mis kompleksid inimestel on selle reidi päevikuga razz Aaa ja see reidi päevik on minuarust 69.- viru keskuses seal kirjatarvete poes igatahes oli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 4:07 am
Ei tea, see no rate ju! mai tea, noh, ei meeldi, a minu venna sõber zir0 on kah seal sees XD aga ei tea, mulle eim eeldi ja kui mina viimati vaatasin maksis see 99 krooni blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 5:55 am
Mul on ka üks tuttav ühel pildil seal ;D Aga ta on nagu ühe teise kasutaja pildil...ma ei mäleta kelle praegu >.< mingi halli jopega on vist biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 9:24 am
Ei noh, tore siis ju.
Aga ma ei leia et see rate päevik mingi omg omg ossa ossa oleks, lihtsalt raha raiskamine, võimalik et pole seda lähemalt vaadanud, aga ikkagist, ei leia midagi ägedat selles. Ja kuna meie klassi värdjas Kennethhhhh - il on selline siis egast paljud seda näpi kah :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |