|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 10:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 4:59 am
ka tai galėtų reikšti? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:35 am
Ojojoi reiškia "forumo šiukšlinimas".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 5:37 am
Sachi G ai.kaip visada apie moklsu..nebuna..labai cool naujienu..pvz. dabar mokomes visokius logoritmus..tai dar keliose pamokose nebuvau..tai beveik nesuprantu kas ten yra tai dar du kartus rasem savarankiska darba..kur seip jau visa pamoka buna..virsune...o seip lankau japnu kalbos kursu..bet dabar buvo pertrauka..kaip visdaa pasimokau tik paskutine..diena..ir tada nelbaia..moku..todel is savo patiorties siulau..daryk dabar..jei gali dabar..nes veliau bus per velu ar vel iki nakties sedesi..bet zinoma..sunku prisiverst..mokytis kazka papildomai..jei ir taip daug nd... biggrin biggrin biggrin biggrin Kaune lankei Japonų??? Kur tiksliai yra? Laisvės alėjoje ar senamiestyje??? Ar mokama? Prasideda viskas nuo Rugsėjo????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 7:45 am
jei klausi..manes tai japonu dar vis lankau.bet VU orientalistikos centre..ten vyksta kalbos kursai..tai su drauge varau..kiekviena sestadieni..ir mokausi..po to tureciau gauti 70 balu stojant i japonologijaaaaa biggrin biggrin taip man patinka japnija") mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 8:10 am
Kaune kažkokie sugiharos namai yra. Labai noriu, bet nežinau nei kur yra, nei kada ir kaip vyksta... Žodžiu, nieko visiškai nežinau....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 11:18 am
tai pabandyk intike paieskot...gal kur parasyta yra..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 11:38 pm
Yra kažkokia gatvė parašyta, bet neįsivaizduoju kur ta gatvė yra... stressed Nieko, kažkaip kažkada išsiaiškinsiu ir pradėsiu lankyti.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 22, 2007 1:28 pm
Total Psyche Yra kažkokia gatvė parašyta, bet neįsivaizduoju kur ta gatvė yra... stressed Nieko, kažkaip kažkada išsiaiškinsiu ir pradėsiu lankyti..... Netoli Sugiharos namu gyvena PureMind, pas ja paklausk, manau tau pades smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:55 am
Gal as cia ir biski neitema bet ar man vaidenasi ar istikruju jau nebera zaidimu kambario? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:01 am
Spyglyte Gal as cia ir biski neitema bet ar man vaidenasi ar istikruju jau nebera zaidimu kambario? sweatdrop tau vaidenasi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 12:34 pm
prasome dalyvauti aktyviau!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 11:36 pm
Ciardo, man patika tavol avi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 9:50 am
Na, keiciam tema- ka manot apie pinigu uzsidirbima internetu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|