|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 9:55 am
pasisnekuciuoti vis nori smile cia jus tai galit puikiausiai ir padaryt whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 10:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 11:07 am
nu..gerai..cia kad ir siukslynas bus..bet mash kam ir i nauda.. biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 5:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 5:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 5:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 5:42 am
Be temos labai sunku kažkją kalbėt. Vat. pirate
Na, kažką reikia pradėt... Hmm......
Kaip sekasi mokyklose, darbuose, studijose..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 6:44 am
uzbaigiau pusmeti su viena skola, tai uz mokslus teko sumoket puse tukstancio sekanciam pusmeciui.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 6:56 am
mokykla durne rytoj [antradieni] 12.00val. matematikos viktorina.... o klasioke paavadino visa klase Marsieciais. Isivaizduojat kokia geda bus?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 7:55 am
Prisiminiau, kad buvau marsietė per vieną pamoką tikybos... Turėjau visų klasiokų išklausinėti ką jie mano apie mokslus, kompiuterį..... lol
Hmm, dar buvo, kad apie savaitę nelankiau anglų pamokų. Perėjau į naują mokyklą ir anglų iš pirmos vietos į paskutinę nukrito. Mokytoja nieko neišmoko. Tik sumaišo viską. Buvo, kad susiginčijom su ja. Vieną dieną nd nepadariau, nes tingėjau {čia man dažnai - iki nakties pamokas ruošiau}. Mokytoja gale pamokos paklausė kas man atsitiko. Pasakiau, kad nespėjau. Pradėjo rėkti, kad tipo privalau spėti, kad čia mano pareiga ir t.t.. Pasakiau, jog ir ji ne viską padaro ką turi {čia visiška tiesa}. Paklausė ką. Aš visaip "nieko, tas pats..", bet vėliau pasakiau, kad turėjo kontrus ištaisyti, nes jau ir taip kelias savaites negražina. Tai ji "man per naktį sėdėt?", o aš "O man per naktį sėdėt prie pamokų?" mrgreen Tada buvo geriausias: " Tu privalai sėdėt! " xd xd xd Tada juokinga pasidarė.. Išėjau iš kabo ir jei kažką pasakiau dar. Lyg, kad ji pati ne viską padaro ar dar ką. Neprisimenu... xd
Nesiskaito mokytojai su mokiniais. Durna visuomenė ir nusistatymai. Išvis, durna viskas dabar... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 8:17 am
ai.kaip visada apie moklsu..nebuna..labai cool naujienu..pvz. dabar mokomes visokius logoritmus..tai dar keliose pamokose nebuvau..tai beveik nesuprantu kas ten yra tai dar du kartus rasem savarankiska darba..kur seip jau visa pamoka buna..virsune...o seip lankau japnu kalbos kursu..bet dabar buvo pertrauka..kaip visdaa pasimokau tik paskutine..diena..ir tada nelbaia..moku..todel is savo patiorties siulau..daryk dabar..jei gali dabar..nes veliau bus per velu ar vel iki nakties sedesi..bet zinoma..sunku prisiverst..mokytis kazka papildomai..jei ir taip daug nd... biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 8:29 am
Sachi G, kiek supratau tau labai japonu kultura patinka? smile
kai pamenu ka mokydavusi moktkloje, tai gailiuosi, kad tingejau smile o buciau geriau egzus issilaikes, kurie nera tokie sunkus, ir butu neteke moket uz studijas. bioinzinere labai gerai egzus issilaike smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 10:47 am
Total Psyche Prisiminiau, kad buvau marsietė per vieną pamoką tikybos... Turėjau visų klasiokų išklausinėti ką jie mano apie mokslus, kompiuterį..... lol Hmm, dar buvo, kad apie savaitę nelankiau anglų pamokų. Perėjau į naują mokyklą ir anglų iš pirmos vietos į paskutinę nukrito. Mokytoja nieko neišmoko. Tik sumaišo viską. Buvo, kad susiginčijom su ja. Vieną dieną nd nepadariau, nes tingėjau {čia man dažnai - iki nakties pamokas ruošiau}. Mokytoja gale pamokos paklausė kas man atsitiko. Pasakiau, kad nespėjau. Pradėjo rėkti, kad tipo privalau spėti, kad čia mano pareiga ir t.t.. Pasakiau, jog ir ji ne viską padaro ką turi {čia visiška tiesa}. Paklausė ką. Aš visaip "nieko, tas pats..", bet vėliau pasakiau, kad turėjo kontrus ištaisyti, nes jau ir taip kelias savaites negražina. Tai ji "man per naktį sėdėt?", o aš "O man per naktį sėdėt prie pamokų?" mrgreen Tada buvo geriausias: " Tu privalai sėdėt! " xd xd xd Tada juokinga pasidarė.. Išėjau iš kabo ir jei kažką pasakiau dar. Lyg, kad ji pati ne viską padaro ar dar ką. Neprisimenu... xd Nesiskaito mokytojai su mokiniais. Durna visuomenė ir nusistatymai. Išvis, durna viskas dabar... scream licejuose skaitosi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 12:09 pm
Fankas Sachi G, kiek supratau tau labai japonu kultura patinka? smile kai pamenu ka mokydavusi moktkloje, tai gailiuosi, kad tingejau smile o buciau geriau egzus issilaikes, kurie nera tokie sunkus, ir butu neteke moket uz studijas. bioinzinere labai gerai egzus issilaike smile del to bioinzinere dabar ir studijuoja bioinzinerija xd universitete destytojai su studentais is viso nesikaito. mokykloj buvo lengva. tik tai uzknisdavo kad kiekviekai pamokai reikia sistemingai ruostis. cia kokius du menesius "bimbam" o po to iki sesijos ir per sesija naktim nemiegi. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |