Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
oh my...

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

iHermes

Tricky Sweetheart

18,975 Points
  • Senpai's Notice 100
  • Novice Mage 100
  • Protector of Cuteness 150
PostPosted: Tue Nov 13, 2007 3:37 am

Sama nie wiem od czego zaczac. Ciezko cos tu pisac, bo wstyd pokazywac kiepsko wyposazonego avatara wsrod tylu swiecidelek. Ale chyba kazdy musi zaczac od zera :3

Na gaie zapisalm sie z czystej ciekawosci i nudy. Juz na samym poczatku zgubilam sie wiec niedlugo zaleje was lawina pytan na temat tego calego swiata.

Cos o mnie... Trudno pisac o sobie =_= Jestem z Wroclawia [przegladajac spis ludnosci polskiego forum zauwazylam tylko jedna wroclawianke, trzeba to naprawic xD], dopiero co zaczelam studia, chociaz raczej do nich nie dojrzalam. Reszta to tajemnica ninja

Mam nadzieje, ze na forum sie zadomowie, chociaz wiem, ze bedzie ciezko. ;p
PostPosted: Tue Nov 13, 2007 8:37 am

Czorek biggrin

Runya_EithelNar

kittykittyboo

PostPosted: Tue Nov 13, 2007 9:36 am

ja też tu jestem nowa (: i też zapisałam się na gaie z nudów.

na początku mnie to trochę przerażało, ale powoli się aklimatyzuję.
Jak masz pytania, to po prostu pisz. Jest tu sporo doświadczonych osób, gotowych odpowiadać (:
PostPosted: Tue Nov 13, 2007 11:31 am

tk_hermes
...Jestem z Wroclawia [przegladajac spis ludnosci polskiego forum zauwazylam tylko jedna wroclawianke, trzeba to naprawic xD].../quote]e tam jest jeszcze Zebra, Aya , Gemma i pewnie jeszce pare innych osob bys ie znalazlo

opcy

iHermes

Tricky Sweetheart

18,975 Points
  • Senpai's Notice 100
  • Novice Mage 100
PostPosted: Tue Nov 13, 2007 11:47 am

to dobrze wiedziec, ze ludu z wroclawia jest wiecej niz mogloby sie wydawac, przynajmniej moge czuc sie swojo wiedzac, ze oddychamy tym samym, zatrutym powietrzem

edit~ niech mi ktos powie, jak pozbyc sie tej natretnej pszczoly... =_=
PostPosted: Tue Nov 13, 2007 12:27 pm

Quote:

edit~ niech mi ktos powie, jak pozbyc sie tej natretnej pszczoly... =_=

Laska wchodzisz na my Gaia na zakldke account, a tam na Signature i kasujesz wszystko co ci tam wbiuli, czyli link do tego obrazeczka i tyle smile Trudne nie jest

Justinka

iHermes

Tricky Sweetheart

18,975 Points
  • Senpai's Notice 100
  • Novice Mage 100
PostPosted: Sun Aug 02, 2009 11:08 am

Surrender!

Dawno mnie tu nie było. Szczerze mówiąc, to zrezygnowałam z członkostwa, bo nic tu nie pisałam, a nie lubię zbierać w menu zbędnych mi adresów.
Co skłoniło mnie do powrotu? Zimna i to, że zaczęłam traktować gaiaonline jak zwykłą grę oraz okazję do poznania nowych ludzi.

Więcej o mnie?

<3 fantastykę [pisać, czytać, oglądać, grać] | gadać o *upie Maryni | narzekać na ludzi | oddawać pieniądze graczom, którzy wg mnie na nie zasłużyli, albo mają szansę na osiągnięcie wyznaczonego przez siebie celu | wszystko, co jest związane z Mass Effect | RPG | IchigoXRukia | NarutoXSakura | kolory: żółty, czerwony, szary, zielony, turkusowy | mój aktualny awatar [zmieniam go bardzo rzadko d: ] | miłe niespodzianki | Wrocław | internet | muzykę [wszelkiego rodzaju] | Willa Smitha | moją rodzinkę | psy | biegać i pływać | mangę oraz anime | książki | owoce | przyjaciółkę, która nie wie o mnie wszystkiego <3

ludzi: którzy nie umieją dobrze żebrać o pieniądze na gai, którzy mają zasady i je łamią, którzy uważają, że im większy CL bądź droższy awatar, tym bardziej są pro i tru, którzy nie szanują innych graczy | niedotrzymywania słowa | zapchanych awatarów | gaiacash [jestem hipokrytką] | odpisywania na PMy i komentarze | mojego lenistwa | czekania na innych | ludzi robiących z NK i gai fotkę.pl | pairingów [znowu odzywa się we mnie hipokryzja, ponieważ jestem fanką NaruSaku oraz IchiRuki D: ] | zup owocowych oraz pizzy hawajskiej | oliwek | słonej wody w morzu | języka niemieckiego | przyjaciółki mojej siostry [to naprawdę dziwna dziewczyna] | niemiłych niespodzianek

Jeszcze?

Ja: tolerancyjna, miła, sympatyczna, przyjazna, kulturalna, a zarazem dwulicowa, hipokrytka, leniwiec i kłamca. Jestem zazdrosna o ludzi, którym przez przypadek się udało, a nie zarobili na swój sukces. Ostro krytykuję ludzi, których nie lubię, bądź nie znam. Z drugiej strony uwielbiam zawierać nowe znajomości i pomagać tym, których lubię, bądź kiedy czuję, że owej pomocy ktoś potrzebuje. Mam też niską samoocenę, jestem zboczona, po ostatnim facecie, nie czuję potrzeby wiązania się z następnym etc etc. A. I nie mam daru mówienia o sobie.

Więcej!? D:

Jemiołowa | Fabryczna | Wrocław | dolnośląskie | Polska | Europa Centralna
dziewczyna | Agata | 21 lat | zdjęcie dam jak da Zimna, aż że wiem, że nie da, to ja też nie dam C: | aktualnie nie studiuję [nie dostałam się, przyznaję jestem głupia C: ale pójdę na zaoczne, taka będę >_< nie pytajcie dlaczego tak póxno, seryjnie, to popierdzielone ] | szukam ciekawej pracy

Chyba starczy =_=

Or don't. That would be more fun.
PostPosted: Thu Aug 27, 2009 4:45 am

Nie słuchaj go! On tylko pieniądze wyłudza D:< X3

Purple-eyed Dreamer

Moonlight Healer

iHermes

Tricky Sweetheart

18,975 Points
  • Senpai's Notice 100
  • Novice Mage 100
PostPosted: Thu Aug 27, 2009 4:53 am

Pffff xDDDDDDD Jeszcze rozdaje książeczki jak Świadkowie Jehowy? xDDDDDDD
PostPosted: Fri Sep 04, 2009 3:36 am

Someday...
Someday you will understand...

Pff! Akurat! On tylko pieniadze wyłudza, anwet książeczki na pocieszenie nie dostaniesz! X3
A ide obejrzeć tę loterię, jak bedzie tani los, to mozę jeszcze ograbię ludzi z pieniedzy przez przypadkowe zwycięstwo X3

the reason you were born with wings...

Purple-eyed Dreamer

Moonlight Healer

Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games