Welcome to Gaia! ::

Reply Israeli gaians!
תיכנסו!!!

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

האם אתה ישראלית וגאה בכך?
  ככמממממווווובבבבןןן!!! מי לא?
View Results

KUROchan50

PostPosted: Tue Feb 26, 2008 10:33 am

3nodding אני חשבתי לעצמי כשנכנסתי לפורום: "עם ימצאו משהו שכולם אוהבים אולי יהיה יותר כיף להיכנס לפורום" אז בבקשה כדי שיהיה יותר כיף לבוא ולבדוק מה קורה תכתבו משהו שאתם נורא אוהבים ורוצים לנסות לשתף עם אחרים פה ואני בטוחה שתמצאו עוד מישהו שאוהב את זה בדיוק כמו שאתם אוהבים את זה כל כך עד שתיכתבו את זה בפורום heart User ImageUser Image
PostPosted: Tue Feb 26, 2008 10:40 am

ואני אתחיל blaugh
מי אוהב אנימה??? אני אלך לכנס האנימה הראשון שלי ב23 במרץ!!! איזה כיף לי heart
cosplayלמישהו יש רעיון ל?
User Image

KUROchan50

val-rasha
Captain

PostPosted: Sat Mar 01, 2008 3:14 am

רעיון נחמד,אני לפחות מבסוטה שמישהו כתב פה משהו בכלל...בדרך כלל רק אני מקטרת על זה שאף אחד פה לא עושה כלום...

טוב אנימה זה אחלה,למרות שההתלהבות ממנה קצת ירדה לי,אחרי הכל הכרתי את הסגנון מגיל 5 בערך,אז היום זה כבר ממש לא זה.
למרות שהייתה תקופה נורא ארוכה שאפילו ציירתי קצת מאנגה וכאלה,היום הסגנון השתנה לגמרי,היום אני יותר בקטע של גרפיטי יותר .

ומה אני אוהבת?
אני חולה על פיטר פן!
אוהבת להחליק על רולר בליידס.
אוהבת לצייר על הכל.
ואני מכורה לגאיה.
PostPosted: Tue Mar 04, 2008 2:01 am

אני מבינה את הקירבה שלך לרולר בליידס! heart
לרוב צערי ההורים שלי לא ממש שומחים עלי ולא נותנים לי לסוע על הרולר בליידס בשום מקום אחר חוץ מהחניה crying

KUROchan50

val-rasha
Captain

PostPosted: Sun Apr 20, 2008 12:55 am

KUROchan50
לרוב מערי ההורים שלי לא ממש שומחים עלי ולא נותנים לי לסוע על הרולר בליידס בשום מקום אחר חוץ מהחניה crying

טוב,עליי הם גם לא ממש סומכים אבל אין להן הרבה ברירות,אני בת 22! והאמת שהגעתי למצב שאני לא סומכת על עצמי,יש לי נטייה להתרסק כל פעם שאני אלהים,כי אני כל הזמן עושה שטויות וסלטות עם הפנים לרצפה.
PostPosted: Mon Apr 21, 2008 11:19 am

val-rasha
KUROchan50
לרוב צערי ההורים שלי לא ממש שומחים עלי ולא נותנים לי לסוע על הרולר בליידס בשום מקום אחר חוץ מהחניה crying

טוב,עליי הם גם לא ממש סומכים אבל אין להן הרבה ברירות,אני בת 22! והאמת שהגעתי למצב שאני לא סומכת על עצמי,יש לי נטייה להתרסק כל פעם שאני אלהים,כי אני כל הזמן עושה שטויות וסלטות עם הפנים לרצפה.

את בת 22? רוב הפעמים כשאני רואה אנשים בגילך הם לא אוהבים רולר ודברים כאלה... כל הכבוד לך!! אם אגדל ארצה להיות כמוך בתחומים מהסוג הזה 4laugh

KUROchan50

val-rasha
Captain

PostPosted: Sat May 31, 2008 8:27 am

KUROchan50
val-rasha
KUROchan50

את בת 22? רוב הפעמים כשאני רואה אנשים בגילך הם לא אוהבים רולר ודברים כאלה... כל הכבוד לך!! אם אגדל ארצה להיות כמוך בתחומים מהסוג הזה 4laugh

איזה כיף לקרוא את זה!
למרות שרוב האנשים שבאמת טובים בכל משחקי האקסטרים הם הרבה מעל גיל 20,מעטים הם קטנים וטובים בזה..
Reply
Israeli gaians!

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff