|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 10:33 am
3nodding אני חשבתי לעצמי כשנכנסתי לפורום: "עם ימצאו משהו שכולם אוהבים אולי יהיה יותר כיף להיכנס לפורום" אז בבקשה כדי שיהיה יותר כיף לבוא ולבדוק מה קורה תכתבו משהו שאתם נורא אוהבים ורוצים לנסות לשתף עם אחרים פה ואני בטוחה שתמצאו עוד מישהו שאוהב את זה בדיוק כמו שאתם אוהבים את זה כל כך עד שתיכתבו את זה בפורום heart 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 10:40 am
ואני אתחיל blaugh מי אוהב אנימה??? אני אלך לכנס האנימה הראשון שלי ב23 במרץ!!! איזה כיף לי heart cosplayלמישהו יש רעיון ל?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 3:14 am
רעיון נחמד,אני לפחות מבסוטה שמישהו כתב פה משהו בכלל...בדרך כלל רק אני מקטרת על זה שאף אחד פה לא עושה כלום...
טוב אנימה זה אחלה,למרות שההתלהבות ממנה קצת ירדה לי,אחרי הכל הכרתי את הסגנון מגיל 5 בערך,אז היום זה כבר ממש לא זה. למרות שהייתה תקופה נורא ארוכה שאפילו ציירתי קצת מאנגה וכאלה,היום הסגנון השתנה לגמרי,היום אני יותר בקטע של גרפיטי יותר .
ומה אני אוהבת? אני חולה על פיטר פן! אוהבת להחליק על רולר בליידס. אוהבת לצייר על הכל. ואני מכורה לגאיה.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 2:01 am
אני מבינה את הקירבה שלך לרולר בליידס! heart לרוב צערי ההורים שלי לא ממש שומחים עלי ולא נותנים לי לסוע על הרולר בליידס בשום מקום אחר חוץ מהחניה crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 12:55 am
KUROchan50 אני מבינה את הקירבה שלך לרולר בליידס! heart לרוב מערי ההורים שלי לא ממש שומחים עלי ולא נותנים לי לסוע על הרולר בליידס בשום מקום אחר חוץ מהחניה crying טוב,עליי הם גם לא ממש סומכים אבל אין להן הרבה ברירות,אני בת 22! והאמת שהגעתי למצב שאני לא סומכת על עצמי,יש לי נטייה להתרסק כל פעם שאני אלהים,כי אני כל הזמן עושה שטויות וסלטות עם הפנים לרצפה.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:19 am
val-rasha KUROchan50 אני מבינה את הקירבה שלך לרולר בליידס! heart לרוב צערי ההורים שלי לא ממש שומחים עלי ולא נותנים לי לסוע על הרולר בליידס בשום מקום אחר חוץ מהחניה crying טוב,עליי הם גם לא ממש סומכים אבל אין להן הרבה ברירות,אני בת 22! והאמת שהגעתי למצב שאני לא סומכת על עצמי,יש לי נטייה להתרסק כל פעם שאני אלהים,כי אני כל הזמן עושה שטויות וסלטות עם הפנים לרצפה. את בת 22? רוב הפעמים כשאני רואה אנשים בגילך הם לא אוהבים רולר ודברים כאלה... כל הכבוד לך!! אם אגדל ארצה להיות כמוך בתחומים מהסוג הזה 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 8:27 am
KUROchan50 val-rasha KUROchan50 אני מבינה את הקירבה שלך לרולר בליידס! heart לרוב צערי ההורים שלי לא ממש שומחים עלי ולא נותנים לי לסוע על הרולר בליידס בשום מקום אחר חוץ מהחניה crying טוב,עליי הם גם לא ממש סומכים אבל אין להן הרבה ברירות,אני בת 22! והאמת שהגעתי למצב שאני לא סומכת על עצמי,יש לי נטייה להתרסק כל פעם שאני אלהים,כי אני כל הזמן עושה שטויות וסלטות עם הפנים לרצפה. את בת 22? רוב הפעמים כשאני רואה אנשים בגילך הם לא אוהבים רולר ודברים כאלה... כל הכבוד לך!! אם אגדל ארצה להיות כמוך בתחומים מהסוג הזה 4laugh איזה כיף לקרוא את זה! למרות שרוב האנשים שבאמת טובים בכל משחקי האקסטרים הם הרבה מעל גיל 20,מעטים הם קטנים וטובים בזה..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |