|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 12:49 pm
Putin joc pt gold.... biggrin
io ascult Lil Wayne - Stunt when i see you --o recomand biggrin cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 1:14 pm
Green Day - American Idiot ... nush c** dracu a ajuns sa fie asta da fie
app wrong forum daca e joc trebuia sa o faci in Contests ... MOVED
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 1:16 pm
((mai bine redenumeste asta in Contests & Games...ca nu e concurs pana la urma >.>))
Jeezy ft Akon - Soul Survivor --super tare piesa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 1:18 pm
Young BadBoy ((mai bine redenumeste asta in Contests & Games...ca nu e concurs pana la urma >.>)) Jeezy ft Akon - Soul Survivor --super tare piesa mrgreen asta GLYCOOM sa o faca razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 2:13 pm
iI Draxx Ii Young BadBoy ((mai bine redenumeste asta in Contests & Games...ca nu e concurs pana la urma >.>)) Jeezy ft Akon - Soul Survivor --super tare piesa mrgreen asta GLYCOOM sa o faca razz Ombladon ( Paraziti ) - O zi si o noapte heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 2:15 pm
GLYCOON iI Draxx Ii Young BadBoy ((mai bine redenumeste asta in Contests & Games...ca nu e concurs pana la urma >.>)) Jeezy ft Akon - Soul Survivor --super tare piesa mrgreen asta GLYCOOM sa o faca razz Ombladon ( Paraziti ) - O zi si o noapte heart nu imi plac astia nici daca ma bate cineva sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 2:20 pm
iI Draxx Ii GLYCOON iI Draxx Ii Young BadBoy ((mai bine redenumeste asta in Contests & Games...ca nu e concurs pana la urma >.>)) Jeezy ft Akon - Soul Survivor --super tare piesa mrgreen asta GLYCOOM sa o faca razz Ombladon ( Paraziti ) - O zi si o noapte heart nu imi plac astia nici daca ma bate cineva sad Nici mie nu prea imi plac. Singura muzica a lui Ombladon care cred ca este foarte buna, este aceia Obladon feat. Guess Who - Noapte buna Bucuresti. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 11:04 pm
Lil Wayne Feat. Enrique Iglesias-Push *noua lor mel* iar dupa urmeaza Britney Spears-Break The Ice *bn ca ia`u facut si ei animatie dp mel asta stare *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 6:31 am
e o trupa din coreea de sud,s numeste tohoshinki,iar melodia-purple line.imi place ritmu rau d tot.imi plac trupele din asia(coreea,taiwan si japonia),e aiurea k nu inteleg c spun aia p acolo(la coreeana inteleg ceva...dar in rest sunt varza ) xd ...au kntece ritmate! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 10:51 am
Evanescence - All That I'm Living For Nici nu mai stiu ce am prin winamp la cate melodii am mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
x_XDangerous_ChocolateX_x
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 12:38 pm
Purple Caramelldansen Lil Wayne Feat. Enrique Iglesias-Push *noua lor mel* iar dupa urmeaza Britney Spears-Break The Ice *bn ca ia`u facut si ei animatie dp mel asta stare * e veche melodia aia neutral de anu trecut... Lil Wayne - Lollipop [[[cea mai noua melodie a lui wayne ]]]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 10:28 pm
Young BadBoy Purple Caramelldansen Lil Wayne Feat. Enrique Iglesias-Push *noua lor mel* iar dupa urmeaza Britney Spears-Break The Ice *bn ca ia`u facut si ei animatie dp mel asta stare * e veche melodia aia neutral de anu trecut... Lil Wayne - Lollipop [[[cea mai noua melodie a lui wayne ]]] lol asa se intampla cand citesti description si vezi acolo "The most recent song" rofl eu acum ascult pe tata c** canta sub dus, se pune?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|