Welcome to Gaia! ::

Reply Chatterbox
T3h 0ff!cial MuziK Thr3a!d i!i! Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Young BadBoy

PostPosted: Sun Apr 06, 2008 12:58 pm

Discutie exclusiv inclusiv in exclusivitate (pff ma uitam la 0TV sweatdrop ) despre muzica biggrin Puteti posta ce albume mai asculati, ce genuri, ce artisti...barfe etc biggrin

Io de exemplu ascult mai mult Hiphop in momentul de fatza...dar nu am nik cu celelalte genuri numai ca nu suport manelele biggrin Bine si in privinta hip hopului sunt selectiv..nu ascult orice porcarie... A da imi place si tarafu de ex Tarafu din clejan sau Goran bregovic mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen

Artistii mei favoriti sunt rapperi Lil Wayne exclaim , TI, Young Jeezy, Akon, Eminem, Rick Ross, Birdman, Brisco ca formatii sa zicem Linkin Park, System of a down, U2 ...Cam atat razz

((RECOMAND CATEVA MELODII))

Lil Wayne - A Milli --Pur si simplu versuri superbe si underground...
T.I. - You dont know me ---AWESOME
Brisco ft Lil wayne - Chalk it out --- HOT!!

Vreau si eu sa stiu cam ce ascultati voi biggrin
PostPosted: Sun Apr 06, 2008 1:05 pm

NOES MY IDEA LOL rofl

My turn i guess....pai sa vedem Fort Minor(fan #1), LP, maroon 5, TDG, Sum 41, Simple Plan , One Republic, Lupe Fiasco(sincer imi place doar Superstar da fie) Crossfade, Green Day si aproape toti rapperi(poate mai putin 50 cent, eram fan da acum mi se pare un kkt).

Mda lipsesc multi da nam chef acum xD

iI Draxx Ii

Young BadBoy

PostPosted: Sun Apr 06, 2008 1:12 pm

Dap Lupe pwnz wink pacat ca lucreaza la ultimu lui album crying Kanye rullz too

Lil Wayne album -Tha carter III Apare un luna mai abia astept lol ``ya digg biggrin

O da o melodie veche a lui pe vremea cand abia se afirma in hip hop
Weezy - Go DJ
PostPosted: Sun Apr 06, 2008 11:02 pm

In sfarsit sa facut si topicul acesta...freedom XD
Ma asteptam sa`l faca Draxx dar ma bucur ca s`a facut unul nou XD *lasa draxx ca poate vii si tu cu idei noi^^'*
Lista mea e cam mare...dar in fine:
Cascada,V6,Nightmare,Nightwish,Jang NaRa,Akcent,Tommy February6,DDR,DHT,Nelly Furtado,Rihanna,Timbaland,Justin Timberlake,Lynn,liz kay,The Rasmus,Kathrine McPhee,Atc,ATB,BoA,Ayumi Hamasaki,Namie Amuro,Fort Minor,Funky Dj`s,Lavina,PCD,Shakira,Morandi,Mandy Moore,Natasha beingfield,Lynn,September,Akon,Crazy frog,Andra,Dido,AKON,Sugababes,PCD,Snow,Enrique Iglesias,Lil Wayne,Arash,Core Of Soul,Elena Paparizou,Groove Coverage,Leona Lewis,Linkin Park,Sertab Erener...si multi altii care nu`mi vin in minte acum biggrin  

Purple Caramelldansen

Ametist_Shadow

PostPosted: Sun Apr 06, 2008 11:18 pm

pey...eu de-obicei ascultam Sum41,Aqua,Simple Plan,putin rap...j-pop si j-rock.....oriceinafara de manele...pur si simplu detest genul asta de muzica
PostPosted: Mon Apr 07, 2008 10:05 am

iI Draxx Ii
NOES MY IDEA LOL rofl

My turn i guess....pai sa vedem Fort Minor(fan #1), LP, maroon 5, TDG, Sum 41, Simple Plan , One Republic, Lupe Fiasco(sincer imi place doar Superstar da fie) Crossfade, Green Day si aproape toti rapperi(poate mai putin 50 cent, eram fan da acum mi se pare un kkt).

Mda lipsesc multi da nam chef acum xD

zi-mi k nu asqlti manele!!! eek

januarypriestess

januarypriestess

PostPosted: Mon Apr 07, 2008 10:49 am

Ametist_Shadow
pey...eu de-obicei ascultam Sum41,Aqua,Simple Plan,putin rap...j-pop si j-rock.....oriceinafara de manele...pur si simplu detest genul asta de muzica

nici mie nu-mi plac manelele,chiar nu inteleg c gaseste lumea atat d melodios la muzik aia! eek ati vazut reclama aia la ROM senzatii tari romanesti? xd c burta avea ala(plina d bere) si qm rasuna maneaua! xd tare reclama ok,dar aici nu e vorba d reclame,sorry xd
trupe kr imi plac mie....uhm...sunt f multe...:cele kr le-am postat si la anime&manga + tohoshinki,big bang,super junior,se7en,tang yu zhe(danson tang),twins,f.i.r.,anson hu,the flowers,lollipop,5566,fahrenheit,energy,bullet for my valentine,blink 182,him,evanescence,taking back sunday,system of a down,simple plan....si mai sunt dar nu-mi vin aq in kp sad .
PostPosted: Mon Apr 07, 2008 10:59 am

nici un rapper pe aici neutral

Young BadBoy

Young BadBoy

PostPosted: Mon Apr 07, 2008 11:02 am

Quote:
Ma asteptam sa`l faca Draxx dar ma bucur ca s`a facut unul nou XD *lasa draxx ca poate vii si tu cu idei noi^^'*

Lasa`l pe draxx saracu e batran mrgreen mrgreen mrgreen rofl
PostPosted: Mon Apr 07, 2008 10:23 pm

Young BadBoy

eu biggrin

si batran zici huh stare

iI Draxx Ii

Young BadBoy

PostPosted: Mon Apr 07, 2008 11:50 pm

iI Draxx Ii
Young BadBoy

eu biggrin

si batran zici huh stare

aude al dq stressed
PostPosted: Tue Apr 08, 2008 12:26 am

Young BadBoy
iI Draxx Ii
Young BadBoy

eu biggrin

si batran zici huh stare

aude al dq stressed

rofl

iI Draxx Ii

Purple Caramelldansen

PostPosted: Wed Apr 09, 2008 12:40 am

Young BadBoy
Quote:

Lasa`l pe draxx saracu e batran mrgreen mrgreen mrgreen rofl

Pfff te`a prins smile ))
Lasa ca nu are nik...o sa faca el alt topic ^^'  
PostPosted: Sat Apr 12, 2008 9:19 am

Meah, nu prea ascult hip-hop, mai ales de'afara. Nush de ce, dar mi se pare ca se transforma in manelele noastre: foarte putine au vreu mesaj anume, nu's bune decat la betie si in rest... femei, tovarasi etc... Orisicat, Parazitii sa traiasca. =P

Eu ascult rock de felul meu, dar nu numai. Imi place si muzica clasica, am ascultat si lautari (taraful in Clejani si cel al Haiducilor sunt bestiale), muzica de club, jazz-ul...

Dar in special raman la ale mele: Led Zeppelin, Pink Floyd, Black Sabbath... etc.

De recomandat, n-o sa recomand nimic. Sunt de parere ca toate trebuie incercate la timpul lor, cand esti pregatit, si nu trebuie varate pe gat aiurea. Dar daca vreti sa ascultati ceva deosebit, incepeti cu Pink Floyd - 'Wish you were here' si mai vedeti unde ajungeti de acolo. wink

p.s.: Metallica FTW!!!

Siaynoq

x_XDangerous_ChocolateX_x

PostPosted: Wed Apr 16, 2008 10:43 pm

Bine...eu ascult rock si chesti legate de el... mrgreen
Trupele mele preferate sunt Evanescence,Within Temptation,Flyleaf,Nightwish,Paramore,Sum41,Zeromancer,Linkin Park....si mai pot continua ceva timp dar nu vreau sa ma doara mana mrgreen
Despre manele...NO le urasc...mai ales ca jumate din clasa mea asculta eek xp Sper sa-si schimbe genul rpd
Reply
Chatterbox

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces