|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 11:37 pm
pey ma gandeam ca ar fii un joc dregut...dar sa dati nota pe merit...nu ceva in genul:"hm...imi place...e dragut...10"ci sa comentati la el ce va place si ce nu va place...daca nu va convine topicul rog un crew sa inchida topicul ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 12:41 am
e sooper nice, numa k scoate iarba aia 9 xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 12:46 am
Sa vedem O_O I Toxic Truly I nu ai picat bine tocmai la mn XD Deci sa incepem...imi place avatarul tau ^^" doar ca ar trb sa aiba niste animatii pe el ciorapii...si de la aquatica cred ca sa`r potrivii mai bn coada...so 9.50 off: Ms Aura ^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 12:49 am
Larysa mie imi place avatarul tau...ai destule chestii de la Cash Shop si MC...desigur sunt de-alea noi..ma rog...bine facut...10
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 12:59 am
Uite pe cine avem noi aici twisted Dear Ametist_Shadow my turn XD Avatarul tau imi place mai ales pentru ca o descrie in mare parte pe Alice precum si alte personaje si tu ai personalitatea ei ^^' + ca itemurile sunt puse cam la cap...si imi place kunai`ul care zice: "Nu te apropia scream " Deci 10^^ si ms pentru nota!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 2:16 am
place avatarul tau 10 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 3:57 am
so e super dragutz avi numa k mie nu prea imi place culoarea parului o face sa para km intunecata in comparatie q hainele in rest e tzupel heart 9.5
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 7:56 am
Ai zis sa fim sinceri, acum fara nici o suparare, mie nu imi palce. neutral Nu face genul meu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 8:10 am
HA!te-am prins sweatdrop vroiam sa comentez la aviul tau...deci e prea incarcat,si foaaarte inghesuit...daca ai da jos ceva de sus si ai mai imprastia putin itemurile ar fii mai tare..asa....nota mea e 7
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 11:42 am
Ametist_Shadow HA!te-am prins sweatdrop vroiam sa comentez la aviul tau...deci e prea incarcat,si foaaarte inghesuit...daca ai da jos ceva de sus si ai mai imprastia putin itemurile ar fii mai tare..asa....nota mea e 7 THNX mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 11:45 am
GLYCOON Imi place mult culoarea la piele si accesoriile care se asorteaza^^'+ ca in sfarsit ai mai dat si tu jos din accesorii 9 ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 10:53 am
9,5 xD...nu prea am ce sa comentez xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 11:00 am
10 foarte tare si haios biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 11:24 am
mai esti dinamovist?dak da..c** sa nu dau la dinamovisti 10 B)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 10:24 pm
chiar daca esti dinamovista....eu iti dau 10..esti doaqr amica mea,ce naiba?si legat de avi e super tare,culorile sunt potrivite,nu e incarcat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |