|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 11:06 am
Hm..M-am gandit sa vorbiti putin despre voi xD 1.Nume(nu neaparat real): 2.Varsta(fiti sinceri): 3.Mancarea preferata: 4.Formatia preferata: 5.Culoarea ochilor: 6.Culoarea parului: 7.Ce-mi place: 8.Ce-mi displace: 9.Jocuri pe calculator: 10.Va palce sa donati?:
1.Truly 2.12-13 3.Cartofi prajiti, saorma..in general mancarea mamei si a tatei smile ) 4.Nu am..toti cantareti sutn buni 5.Caprui 6.Negru-saten ..uneori pare k am suvitze.. 7.un baiat(wizz nu esti tu smile )) 8.Andy smile ) 9.WoW 10.Dap, da nu cerisit acuma xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 11:10 am
1.Nume(nu neaparat real): Steff 2.Varsta(fiti sinceri): 13 fac 14 pe 1 MAY deci cadouri biggrin 3.Mancarea preferata: PIZZA, pui shanghai...pizza...cola biggrin 4.Formatia preferata: formatie sa zicem LP da cantareti.. WEEZY, TI, LUPE FIASCO, KANYE , JAY Z... 5.Culoarea ochilor: caprui--fura inima oricui biggrin 6.Culoarea parului: Saten... 7.Ce-mi place: Fete bune :3 si paru meu biggrin si fotbalu si mondenii si fete bune biggrin 8.Ce-mi displace: SteOAIA... 9.Jocuri pe calculator: FIFA08... 10.Va palce sa donati?: daca e necesar...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 11:27 am
1.Nume(nu neaparat real): Mojo,Aura 2.Varsta(fiti sinceri): 13 am implinit recent..pe 23 martie 3.Mancarea preferata: tot ce arata bine 4.Formatia preferata: pey...sincer nu stiu..ascult orice inafara de manele 5.Culoarea ochilor: caprui-vernil 6.Culoarea parului: saten inchis 7.Ce-mi place: prietenii adevarati,Gaia,The Sims,sprite,ciocolata,bentitele,sa nu am strans parul,sa nu fie scoala,vacantele,LIBERTATEA! 8.Ce-mi displace: alocatia,tara asta asa,politica,politicienii,manelele,incultura,fitele,etc. 9.Jocuri pe calculator: Sims,GTA,si unele micute...nu ma prea joc 10.Va palce sa donati?: depinde...daca am golzi donez...XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 11:47 am
1.Nume(nu neaparat real):Irina 2.Varsta(fiti sinceri):12 sweatdrop 3.Mancarea preferata:Inghetata(e mancare?) 4.Formatia preferata:Bullet for My Valentine 5.Culoarea ochilor:caprui 6.Culoarea parului:Saten...da uneori si la mn pare ca am suvitze 7.Ce-mi place:VACANTE,calculatorul,televizorul,Gaia si multe alte chesti... 8.Ce-mi displace:scoala(eee..hai sa spunem ca uneori e bn la scoala mrgreen ),manelele,oameni care ma calca pe nervi.... 9.Jocuri pe calculator:WoW,Infinity,Last Chaos 10.Va place sa donati?:depinde
|
 |
 |
|
|
|
x_XDangerous_ChocolateX_x
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 12:33 am
My turn XD Nume:Larysa Varsta: 14 XD Mancare preferata: pizza,pepsi etc... Formatia Preferata:Nighmare and...uhm ma mai gandesc mrgreen Culoarea ochilor: verzi Culoarea parului: saten stare Ce`mi place: Muzica,anime`urile Ce`mi displace:scoala si matematica biggrin jocuri pe calculator:Shaman king and Naruto arena ^^' Va place sa donati? Numai la cei care merita smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 5:39 am
aq randu meu wink Nume: pitik ( adriana ) Varsta : 18 ( oops pan aq is cea m mare sweatdrop ) Mancarea preferata : Pizza cu pui d la spring time si McFlurry heart Formatia preferata : hmmmmmm question am km multe Culoarea ochilor : verzi Culoarea parului : castaniu inchis d tot spre negru Ce-mi place : aproape totul ( fara scoala ) Ce-mi displace : tot ce tine d scoala , fitzele si o mare parte din oamenii din tara asta ( m bn zis din bucuresti ) Jocuri pe calculator : pfoai nu prea am timp d jocuri p klc crying da asa imi place sims Va place sa donati? : poi depinde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 10:14 am
1.Nume(nu neaparat real): Danny 2.Varsta(fiti sinceri): 15 3.Mancarea preferata: -- 4.Formatia preferata: Bug Mafia 5.Culoarea ochilor: Caprui 6.Culoarea parului: Negru 7.Ce-mi place: Internet, Plaja, etc... 8.Ce-mi displace: N0obs 9.Jocuri pe calculator: Age of Empires, Rise of Nations, 10. Jocuri pe PS2: Pro 6, 7, 8. Sims, GTA Liberty City Stories, etc.. 11.Va palce sa donati?: ... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2008 8:52 am
1.Nume(nu neaparat real):Anca 2.Varsta(fiti sinceri):16 3.Mancarea preferata:pizza 4.Formatia preferata:tohoshinki 5.Culoarea ochilor:caprui 6.Culoarea parului:saten 7.Ce-mi place:muzica si desenatul 8.Ce-mi displace:manelele si ipocritii 9.Jocuri pe calculator:shrek2 10.Va palce sa donati?:nu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 3:42 am
Acum stiu si eu cui pot sa cer donati smile ) lol lol restu dormiti?postati si voi xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 8:52 am
1.Nume: Stefania
2.Varsta(fiti sinceri): 24.
3.Mancarea preferata: Paste. In toate formele si culorile. Si cu mult parmezan, daca se poate. <3
4.Formatia preferata: Led Zeppelin.
5.Culoarea ochilor: Caprui inchis.
6.Culoarea parului: Castaniu.
7.Ce-mi place: Ugh... destule. Cola, in principal, maslinile verzi, muzica, sa dansez, librariile si bibliotecile, muzeele si sa calatoresc prin tara, aiurea.
8.Ce-mi displace: Oamenii ignoranti, inchistati, grosolania si manelele. =P
9.Jocuri pe calculator: Prince of Persia forever. heart Si cam tot ce tine de Blizzard si Squeenix. 10.Va place sa donati?: Daca este pentru cauza buna si nu am un quest in momentul respectiv, da.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 3:52 am
Siaynoq ma bucur k ai venit si tu in guild xD ..omg si eu sunt inenbunta duap paste smile ) lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 8:41 am
Anca_92 1.Nume(nu neaparat real):Anca 2.Varsta(fiti sinceri):16 3.Mancarea preferata:pizza 4.Formatia preferata:tohoshinki 5.Culoarea ochilor:caprui 6.Culoarea parului:saten 7.Ce-mi place:muzica si desenatul 8.Ce-mi displace:manelele si ipocritii 9.Jocuri pe calculator:shrek2 10.Va palce sa donati?:nu biggrin in legatura cu donatiile...depinde in functie de cati golzi am si de starea mea de spirit...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 7:08 pm
I Toxic Truly I Siaynoq ma bucur k ai venit si tu in guild xD ..omg si eu sunt inenbunta duap paste smile ) lol
Hello, hello! Acceptasem invitatia mai demult, dar n-am apucat sa postez nimic pana acum. =P
Yay! Nu sunt singura! :3 Prefer sa mananc paste decat orice altceva... inafara de tortul de ciocolata. <333
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 7:18 am
nu-mi plac oracolele dar fie stare
1.Nume(nu neaparat real): Betz xd 2.Varsta(fiti sinceri): aproape 13 3.Mancarea preferata: salata bulgareasca(si in general salate lol) & pizza biggrin 4.Formatia preferata: greu de spus neutral 5.Culoarea ochilor: Verzi biggrin 6.Culoarea parului: saten 7.Ce-mi place: stare vanatoarea stare (mda stii ce vreau sa spun) 8.Ce-mi displace: sa ma cert cu persoane pe subiecte inutile stare (c** ar fi atunci cand ma cert cu stef pe tema FOTBAL rofl ) , cei care se cred prea tare pe ei insisi, criticile aaa si tiganii >.< 9.Jocuri pe calculator: lol Sims xd 10.Va palce sa donati?: depinde cui xp
edit by stef : scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 8:57 am
I Toxic Truly I Hm..M-am gandit sa vorbiti putin despre voi xD 1.Nume(nu neaparat real): 2.Varsta(fiti sinceri): 3.Mancarea preferata: 4.Formatia preferata: 5.Culoarea ochilor: 6.Culoarea parului: 7.Ce-mi place: 8.Ce-mi displace: 9.Jocuri pe calculator: 10.Va palce sa donati?: 1.Truly 2.12-13 3.Cartofi prajiti, saorma..in general mancarea mamei si a tatei smile ) 4.Nu am..toti cantareti sutn buni 5.Caprui 6.Negru-saten ..uneori pare k am suvitze.. 7.un baiat(wizz nu esti tu smile )) 8.Andy smile ) 9.WoW 10.Dap, da nu cerisit acuma xD eu zic ca ar fi bine daca ai adauga si inaltimea,greutate(nu ca ar conta atat d tare)!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |