Welcome to Gaia! ::

Reply Anime & Manga
Hell Girl sau Death Note? Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

x_XDangerous_ChocolateX_x

PostPosted: Sat Apr 12, 2008 11:19 am

Mie imi plac amandoua...
La JIgoku Shoujo imi place povestea animeului...adik cica ar exista o fata din iad...care te razbuna...
Iar la Death Note e mishto sa te uiti..e plin de suspans si mister
Dar daca ar fi sa aleg intre ele cred ca as alege Death Note mrgreen
Fiecare cu parerea lui 3nodding
PostPosted: Sat Apr 12, 2008 12:01 pm

irina_irina_s
Mie imi plac amandoua...
La JIgoku Shoujo imi place povestea animeului...adik cica ar exista o fata din iad...care te razbuna...
Iar la Death Note e mishto sa te uiti..e plin de suspans si mister
Dar daca ar fi sa aleg intre ele cred ca as alege Death Note mrgreen
Fiecare cu parerea lui 3nodding

Tu ce crezi ca`mi place mie stare ?
Death Note desigur xD
Are actiunea mult mai complexa si e mult mai interesant...am vazut si Jigoku Shoujo dar tot death note e mai mijto mrgreen  

Purple Caramelldansen

Siaynoq

PostPosted: Sat Apr 12, 2008 3:23 pm

Mie, sincer, imi displace Hellgirl. Ok, animatia e bunicica, muzica la fel.... dar premisa e cam prea trasa de par. Ca sa nu mai spun ca personajele care 'cauta razbunare' sunt niste inadaptate... No offense.

Death Note este un anime politist, iar Hellgirl... e mai mult shojou. Nu cred ca se pot compara. Oricum, prefer DN. =P
PostPosted: Sun Apr 13, 2008 6:07 am

la death note chiar nu m-am uitat! sweatdrop
jigoku shoujo imi place dar e cam monotona povestea! sad

januarypriestess

Adita_me

250 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Thu Apr 17, 2008 12:05 pm

io ador hell girl . la death note nu ma uit nu prea ma atrage in schim la hell girls mas uita mereu heart
PostPosted: Sat Apr 19, 2008 3:49 am

bagabel
io ador hell girl . la death note nu ma uit nu prea ma atrage in schim la hell girls mas uita mereu heart

Sincera sa fiu si eu aveam inainte parerea ta...dar dupa ce am vazut Death Note mi sa schimbat complet.
Trebuie sa ai si o varsta sa intelegi Death Note stare sau alte gusturi XD  

Purple Caramelldansen

TamingTheTiger

PostPosted: Sat Jun 14, 2008 1:58 am

damn!!! eek deci nici nu se compara death note cu hell girl..death note e genial..atat grafica cat si povestea..e mult mai realist si logic...ceea ce dovedeste faptul ca s-a facut si film dupa anime...sau invers..ma rog.....io cre k nici nu respir knd ma uit la el xd hell girl ii okay...da nu o poti compara cu death note...e ca si c** ai compara cubix cu bleach de exemplu...diferenta ii de la cer la pamant xd ei bn asta e parerea mea..n-o luati in nume de rau whee

Peace
PostPosted: Sat Jun 14, 2008 8:50 am

death note e genial,parca te-ai uita la un mega serial politzist, dar dupa ce a murit L parca nu am mai avut rabdare si am sarit peste vreo 5 episoade(shame on me)si am vizionat direct ultimul....nu le poti compara,sunt 2 stiluri total diferite,ca sa te uitzi la death note trebuie sa fi super atent la fiecare detaliu,replica in schimb ce la hell girl potzi linistit sa te uitzi shi cand esti obosit,e mult mai usor.fiecare are plusurile shi minusurile sale

anteea_tea

Sad_Petal_Rain

PostPosted: Sat Jun 14, 2008 11:50 am

Anime_Ruulllzzzz
damn!!! eek deci nici nu se compara death note cu hell girl..death note e genial..atat grafica cat si povestea..e mult mai realist si logic...ceea ce dovedeste faptul ca s-a facut si film dupa anime...sau invers..ma rog.....io cre k nici nu respir knd ma uit la el xd hell girl ii okay...da nu o poti compara cu death note...e ca si c** ai compara cubix cu bleach de exemplu...diferenta ii de la cer la pamant xd ei bn asta e parerea mea..n-o luati in nume de rau whee

Peace

ehh...asta e m-am gandit sa fac si eu un topic p'aici
(eu am fost Tears_for_the_Moon....)
PostPosted: Mon Jun 16, 2008 12:27 am

DN intru totul xD are actiune, grafica nice si e de 1000 ori mai bun decat HG xD

iBerry-B

O_o Kaori-chan O_o

PostPosted: Sat Jun 21, 2008 11:05 am

Dap...Death Note KIAR nu se compara cu Hell girl..

*prays to gods Tsugumi Ohba and Takeshi Obata and thanks them for making DN, then dies* xp
PostPosted: Mon Aug 18, 2008 2:53 am

O_o Kaori-chan O_o
Dap...Death Note KIAR nu se compara cu Hell girl..

*prays to gods Tsugumi Ohba and Takeshi Obata and thanks them for making DN, then dies* xp
auzi ai dereptate ...toti aveti ...mie imi plc amandoua ...DAR.....povestea e mai frumoasa la Hell Girl decat la Death Note urasc faptul k in ultimu episod castiga binele -.- ......dar totusi nu se compara la grafica si altele ....deci death note castiga (pt mn biggrin ) la mister si intriga ....dar tot hell girl are o poveste tare ...sincer nush dak am vzt ultimu episode din hell girl(da tot imi plc) ......but it still sucks to die against a replica of L ...and a small one =,= .....deci nu pot alece amandou sun bune si faine biggrin smile )))

Powleh

Unbeatable Genius

17,475 Points
  • Tycoon 200
  • First step to fame 200
  • Partygoer 500

Venomous matrice

PostPosted: Tue Aug 19, 2008 1:47 am

Am vazut death note si sunt FAN-ul No1. In ceea ce priveste Hell Girl cu toate ca nu am vazut nici un episod stiu ca e asemanator cu dn .. ceva cu scrisu numelor pe un site sau ceva de genu ..... vreau sa il iau sa il vad
PostPosted: Fri Aug 22, 2008 2:10 am

Jigoku shojo! heart

LordessSkadi
Captain

Aged Gaian

Powleh

Unbeatable Genius

17,475 Points
  • Tycoon 200
  • First step to fame 200
  • Partygoer 500
PostPosted: Mon Aug 25, 2008 2:43 pm

tot raman la parerea mea xD app fratilor asta e guild romanesc sau guildu romancelor ??xD ma cam iau trasnpiratile la ce avatare vad xD
Reply
Anime & Manga

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces