|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 3:09 pm
Sal eu sunt Alice sau Skadi sa joc de o perioada Gaia Online. Am 19 ani. Sunt din Brasov. smile
Sper sa va intelegeti bine aici, sa socializati si sa va faceti prieteni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 12:29 am
Buna, eu sunt Ioana. Sunt din Bucuresti si am 19 ani :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 12:54 am
yo mates , sal all sunt adi am aproape 18 si sunt din suceava biggrin who hooo! din Suceava. Frumos rau ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 1:05 am
Sal! Eu sunt Monica dar unii imi zic moniciumic. xD Am 13 ani si sunt din Galati. wink Ah! Si hobby-ul meu e desenatul. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 1:50 am
DUDEZ !!! guildu asta e genial mey !!! whee je ma numesc esty..peste 2 luni fac 16 ani..stau in arad...si va iubesc pe toti *^.^* tk care ppl
Peace
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 6:32 am
bleah.. mona ma cheama(cand am verificat ultima data, dar nu poti fi niciodata sigur) mi se mai zice si gioconda(monalisa in original) am 14 ani, sunt ardeleank, amenintatoare, pasnica totodata, nu ma las calcata in picioare si ma roooog whatever
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 6:45 am
hiroko lime Buna, eu sunt Ioana. Sunt din Bucuresti si am 19 ani :]
haha incantata de cunostinta. Macar am dat de cineva mai mare ca mine care se joaca. Ma simteam in minoritate. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 6:48 am
moniciumic Sal! Eu sunt Monica dar unii imi zic moniciumic. xD Am 13 ani si sunt din Galati. wink Ah! Si hobby-ul meu e desenatul. mrgreen hehe your art is awesome! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 6:50 am
monicutza bleah.. mona ma cheama(cand am verificat ultima data, dar nu poti fi niciodata sigur) mi se mai zice si gioconda(monalisa in original) am 14 ani, sunt ardeleank, amenintatoare, pasnica totodata, nu ma las calcata in picioare si ma roooog whatever bine faci! smile Asa trebuie sa fi. Din ce parte a ardealului esti? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 7:08 am
Hi ppl =^-^= ma numesc Linda sunt din Bucuresti si o sa implinesc 15 ani in octombrie 4laugh salut, imi pare bine!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 7:16 am
ma numesc Anca, am 16 ani, locuiesc in bucuresti, am trecut a 10-a...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 8:23 am
hello lume!Eu sunt Tea implinesc in august 16 ani si sunt din Oradea xd P.S.i'm in ur fridge,eatin' ur foodz pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 9:04 am
Amaya Satori Hi ppl =^-^= ma numesc Linda sunt din Bucuresti si o sa implinesc 15 ani in octombrie 4laugh He, he ceva in comun ^__^ eu fac 16 ani in octombrie.Spunetimi Toxic xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 11:03 am
Ady_Leg yo mates , sal all sunt adi am aproape 18 si sunt din suceava biggrin who hooo! din Suceava. Frumos rau ^^ Collecting white carnationssuceava, falticeniiiiii.....is de ceva timp pe-aci... am 18 ani...si teoretic n-am timp de de jocuri... xp ma bucur ca avem guild...de mult vroiam unu.. pot sa mai invit lume?
wanna help?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|