Welcome to Gaia! ::

Reply Chatterbox
O.Z.N

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

iBerry-B

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 12:58 am

Hai sa vorbim putin despre extraterestrii xD
Din cate am auzit acestia exista(surse din guvernul american) insa acest fenomen este tinut secret de USA.
Sincer eu chiar cred ca exista extraterestrii si chiar miar placea sa intalnesc unul xD, mi se pare o avenura uimitoare xD
Hmm..am vazut niste filmuletze pe youtube care nu prea pareau trucate, cautati si voi!
Eu cred ca exista forme de viazta si pe alte palnete, paote nu au o tehnologie asa avansata sau poate da , dar nu cred ca ne vom intalnii prea curand cu ei xD
Voi ce ziceti?
PostPosted: Mon Jun 16, 2008 4:45 am

in ditamai universu cu siguranta nu suntem singurii!!! dar nu cred k sunt nici verzi cu antenute si cu ochi mari si negri...acele forme d viata extraterestre pot fi chiar si niste musculite sau chiar niste forme asemanatoare cu oamenii!

januarypriestess

LordessSkadi
Captain

Aged Gaian

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 5:09 am

Fata de alti oameni, eu percep universul compus din mai multe dimensiuni. Si ca in orice sistem, cred si in glitches si bugs. Posibil sa ajunga calculat sau din greseala aici. Oricum, viata noastra are ca baza carbonul. Ar putea exista pe fiecare element din sistemul NOSTRU periodic (desi ar mai putea exista n elemente) mai multe ansambluri de viata.
E complicata si viata asta. Chimia este dubioasa, desi cred ca ati observat ca un atom seamana cu o planeta, iar o molecula cu un sistem, c** este al nostru, cel solar.

Eu in schimb neg ca omul a fost pe luna, din moment ce nu poate sa coboare cu un submarin mai mult de 2500 m sub apa, deoarece presiunea e prea mare, iar cand este lansta o racheta, forta de frecare si presiunea e FOARTE mare ca un om sa poata rezista. Cred ca faza cu luna e total falsa, si daca n-ar fi, de ce nu mai trimit astia de la NASA oameni??

Cam atat ca p-aia adormiti aici, oameni buni smile )
PostPosted: Thu Jun 19, 2008 4:30 am

cand eram intr-a 2-a credeam a oamenii se trag din extraterestrii...seci eu cred in ei...dar...O.Z.N inseamna obieect zburator neidentificat si poate fi si doar o punga...deci....cred in ei XD

Ametist_Shadow

Lunar_eraclis

PostPosted: Thu Jun 19, 2008 11:32 am

Anca_92
in ditamai universu cu siguranta nu suntem singurii!!! dar nu cred k sunt nici verzi cu antenute si cu ochi mari si negri...acele forme d viata extraterestre pot fi chiar si niste musculite sau chiar niste forme asemanatoare cu oamenii!
User ImageCollecting white carnations
de acord
+ @lordess_abortion nici eu nu cred ca omu a ajuns pe luna..
cred ca acum..ar putea sa ajunga....
dar nush de ce nu mai vor astia sa incerce...
wanna help?
PostPosted: Fri Jun 20, 2008 5:47 am

I believe in aliens...
E dragutz sa ne gandim ca mai sunt si alte fiinte...ca doar nu suntem numai noi in ditamai universul(vorba ta Anca)......pana si in Biblie scrie ca in alte dimensiuni exista tot un fel de Terra cu oameni.....si normal ca poate ar putea exista acolo extratereshtri(as vrea sa vad *-*)
Pe mine m-a interesat si m-am uitat la mai multe emisiuni si exista multe dovezii ca ar exista O.Z.N.-uri si extratereshtri X3

Sad_Petal_Rain

anteea_tea

PostPosted: Fri Jul 04, 2008 7:49 am

xd sunt sigura ca exista,universul e infinit shi cred ca reactzii chimice asemanatoare cu cele de pe terra au avut loc sau vor avea undeva in univers,e prea mare locul asta ca sa nu fie shansa asta dramallama
PostPosted: Tue Jul 08, 2008 8:56 am

Eu sunt sigur ca exista , si chiar ca ne "studiaza".
Sunt destul de convins deoarece am vazut de 2 ori ce cred(aproape sigur) ca erau OZNuri, daca e va zic alta data ce si c** razz
M-am uitat si eu pe youtube, la unele conferinte cica de la NASA luate cu o camera de filmat etc etc. si altele

ZaDrugLord

LordessSkadi
Captain

Aged Gaian

PostPosted: Tue Jul 15, 2008 1:58 am

Crede-ti-ma guvernul american ascunde foarte multe...

In multe carti citite, in multe dovezi gen sculpturi si picturi rupestre, se vorbea despre vizite ciudate.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Ipoteze_şi_argumente_privind_prezenţa_extratereştrilor_pe_Terra.

uitati un link.
PostPosted: Thu Jul 31, 2008 12:10 pm

ooo lordes vad ca ma susti cu guvernul american :]
Ahh daca stiam ca agsesc asta si pe net >_<..ma rog eu am itnrabato pe matusamea smile ) k lucreaza la casa alba[adik asa mai zis ._.]

iHappyRevolution

Cukkii-

PostPosted: Sun Aug 24, 2008 5:18 am

Daka ar fi sa intalnesk un extraterestru..aj da si mana cu el..mi se pare ceva incitant si amuzant..adik..nu cred ka ne pot face rau..anywayz..nu imi este frika de ajea cv..dekt d fantome si tot ce tsine de spirite..si alte minunatsii de groaza horror..
PostPosted: Fri Jun 12, 2009 3:50 pm

nu mai spuneee : )) ca dak neam intalni cu extraterestri evolutia noastra ar prospera =D pai... cred.. XD

l iWent l

SoftCookie3

5,650 Points
  • Contributor 150
  • First step to fame 200
  • Forum Dabbler 200
PostPosted: Mon Jul 20, 2009 1:28 pm

eu cred in extraterestrii ptk ar fi prea de tot sa fim noi singurii din univers, nu credeti? XD dar nu-mi pasa dak ne vom intalni cu ei..probabil nu o sa mai traim pana atunci.. am mai auzit k noi am putea fi defpat experimentul unor extraterestrii..adik ei acum ne observa pe noi [exact k un joc sims] dar mi se pare prea ciudat..deci nu cred in asa cv XD si am auzit k acea calatorie spre luna ar putea fi trucata..pur si simplu au filmat intr-un studio ._. ei cred asta ptk nu se vedeau stelele in imagini si ptk steagul flutura.. si cik nu ar fi trebuit sa se miste pe luna. naiba stie... acum ne aburesc astia cu sfarsitu lumii din 2012.. cam greu de crezut dar..probabil se va intampla totusi cv x_x"
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 8:30 am

N.U. E.X.I.S.T.A. E.X.T.R.A.T.E.R.E.S.T.R.I.I. !!! Aratati-mi si mie un verset din Biblie in care spune ca nu suntem singuri in Univers!! ...si daaa....eu cred in Biblie cu toate ca nu sunt chiar asa o pers care pe plan spiritual sunt mega pe faza...dar cred in ce zice...pt ca sunt prea multe dovezi pe care iti este imposibil sa le ignori sa nu mai vb de sf lumii si toate semnele...okay numa va rog sa nu va luati in gura cu mine acuma bine? In nici intr-un caz nu voi deschide sub "religie" sau "cine crede in God"...fiecare cu credintele lui si nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni de credinta lui. ninja

TamingTheTiger

Reply
Chatterbox

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces