Welcome to Gaia! ::

Reply Chatterbox
Fenomene stranii

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

iBerry-B

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 1:03 am

Ei bine nu ma refer chair la acea emisiune de pe Discovery, ci ma refer la fantome in general.
Ca si cu extraterestrii miar placea sa vad o fantoma(daca lumea tot sustine ca acestea exista xD)
Stiu persoane care sustin ca le-au vazut, auzit sau chiar simtit prezentza...dar eu nu am avut niciodata unul din aceste sentimente.
Nu stiu daca exista sau daca e doar o pacaleala..chiar nu stiu ce sa cred...
Desi ma fascineaza fenomenul "fantomelor" aceste sunt de multe ori iluzii optice produse de campurile magnetice din jurul casei.
Desi miar place sa vad o "fantoma" gandul acesta ma inspaimanta si cred k daca as vedeo as fugi in pat si mas culca rofl
PostPosted: Mon Jun 16, 2008 4:43 am

cred k am vazut o data una...nu sunt sigura, insa parea destul de real...
eram la tara, era intuneric afara, eram in curte stateam p ceva si ma uitam la stele...intamplarea a facut k la un moment dat sa ma uit spre gradina, acolo am vazut o forma alba k o femeie intr-o rochie(!si era destul de departe in gradina!)...insa am zis k mi s pare, apoi dupa 2 min iar m-am uitat in acel loc si parca acea forma era si mai aproape, insa iar mi-am zis k mi s pare...si tot asa...pana cand m-am uitat cred ca...a 5-a oara, si era aproape d poarta de la gradina, sa iasa...atunci m-am speriat si m-am dus langa bunica mea in bucatarie!

januarypriestess

LordessSkadi
Captain

Aged Gaian

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 5:28 am

ca sa nu incep iar cu teoriile mele... smile ) uitati ce cred eu:
1. Frica noastra creeaza o energie, deci o eliminam si se manifesta c** ne gandim noi la ceea ce ne sperie. Folosim doar MAXIM 10% din capacitatea noastra mentala, daca am folosi-o toata, nu ar mai trebui sa urlam sa fim auziti, plus alte lucruri pe care nu ni pe putem imagina, de exemplu c** ar arata schematic dimensiunea a 4-a +
2. Spiritele... au teoretic 3 feluri de aparitie:
- sfere, ce pot aparea pe pelicula de film (pot fi incurcate cu particule de praf, dar se zice ca ele apar odata cu un spirit)
- ceata, este mai dubioasa, si ea apare pe pelicula de film, dar la fel, poate fi confundata cu aburi cand e frig, cald sau cu fum)
- ectoplasma, personal aceasta forma ma sperie... este material-spirituala, ca un fel de lichid, poate lua forme etc.
- aparitia in sine, cand VEZI ceva O_O;; (dar bine cand aveti sangele curat neutral intlegeti voi)
- poltergeist-ul este forma cea mai dubioasa, deoarece este cea ce se manifesta fizic. Obiectele se misca singure, poti fi ridicat in aer etc.

mai mult... las pe voi sa aberati... wink XD
Mai sunt multe povestioare...

Eu pot simtii multe chestii, si rar m-i s-au intamplat lucruri paranormale, dar stiti de ce? Sincer... mi-e doar frica de violatori, drogati, alcoolici, boschetari, caini nebuni, ursi si gandacii de vara mai mari de 5 cm. In rest... nu imi este frica mai de nimic (inafara de fenomelele meteorologice agiatae ca cutremure, uragane, vulcani, grindina, vijelii)
PostPosted: Thu Jul 31, 2008 12:19 pm

Ok numai vreau asta >_<
Cand am mers in tabara la Paltinis, dupa cina pe la 8:30-9:00 am iesit sa am plimb(SINGURA)..ma rog aveam mp3ul in ureci, picura si eu mergeam.M`am indeparat vreo 200m de cabana, cand ma intorceam deja se intunecta(mergeam foarte incet) apoi m`am uitat in stanga(sau in dreapta, depind de unde privesti) si am vazut ceva alb printre copacii ...m`am uitat atent si semna cu o forma fizica...o femeie..brrr, am clipi si a disparut.Tremuram... si am luato la fuga spre cabana...ma rog nu am zis nimanui asta...k cn stie ce ar mai fi crezut..brrr...
Moama de ce m`am speriat...inca ma gandesc cu groaza crying

iHappyRevolution

Cukkii-

PostPosted: Sun Aug 24, 2008 5:14 am

mie sa nu`mi spuneti de fantome..spirite..zombi...vampiri..si alea alea..pt ka eu am vise cu ajea cv...deci..NO WAY!!..kt despre O.Z.N`URI..nu ma inspaimanta cu nik..
PostPosted: Mon Sep 08, 2008 3:14 am

Umila mea parere:

1.Folosim aprox 10% din creier, daca am depasi 25% cred k am avea puterea de a crea lucruri cu numai ajutorul mintii(stiu k e cam ciudata teoria dar asta e parerea mea), deci poate acele fantome le creem noi cu ajutorul mintii in momente in care nici nu ne asteptam.
2.Eu unu, sincer sa fiu, nu cred in fantome sau spirite, insa cred in skimb ingeri(sunt mai religios), asa ca in loc sa gandim k atunci cand vedem o sfera alba e vreun spirit ce ne vrea raul mai bine gandim ca e ingerul nostru protector, si un sfat, incercati, si imi ziceti daca functioneaza sau nu, la mine functioneaza, daca iti este frica atunci cand umbli singur(ica) pe undeva si ai impresia ca auzi lucruri sau ca vezi lucruri, zi Tatal nostru in gand si o sa iti dispara teama.
3.Cat despre extraterestrii, sunt sigur de existenta lor, dar imi este frica de contactul de larga avengura si oficial, parerea mea, vom avea aceeasi soarta ca si mayasii, aztecii, indienii americani etc, ne vor cotropi extraterestrii nu neaparat prin forta, pur si simplu ca omul e maleabil si vom ajunge sa traim in rezervatii facute pe propria noastra planeta,(istoria nu uita si nici nu iarta, iar noi europenii, k neam, suntem cei mai pacatosi)

Izazuel

LordessSkadi
Captain

Aged Gaian

PostPosted: Wed Nov 26, 2008 5:02 am

pfff... ingeri =)) boulderdash!
PostPosted: Mon Jul 27, 2009 5:42 am

hmm.. cand e vorba de fantome, mi se pare ciudat. depinde de fiekre dak le simte sau nu... eu knd sunt singura [nu conteaza unde] uneori nu ma simt singura... Sau ma simt privita..si dak ma intorc sa ma uit si e cnv kre se uita la mn atunci da, sunt satisfacuta k l-am prins, dar cateodata nu nimeni.. si zic k doar mi se pare. rolleyes
M-am uitat si la emisiunea de pe discovery..dar e greu de crezut..toate sunt reconstituiri >_< totusi.. am avut probleme knd eram mica. m-am uitat la un film cu posedati.. si o buna perioada am crezut k Satana e sub patul meu [XD stupid,ne?] si nu prea dormeam noaptea, eram speriata.. si pan la urma i-am zis lu mami si mi-a zis sa fac rugaciunea inainte de culcare sau dak ma mai trezesc in timpu noptii. si mi-a cumarat si lant cu cruciulita si mi-am revenit repede.. :3
Ce nu inteleg e partea de 10% din capacitatea creierului XD
Lasa-ti fantomele.. oamenii sunt mult mai rai.

SoftCookie3

5,650 Points
  • Contributor 150
  • First step to fame 200
  • Forum Dabbler 200

MistyQue_harper

PostPosted: Wed Aug 05, 2009 12:11 pm

ar fi o varianta faza cu daca ti-e frik, poti sa faci chestia de carfe ti-e frik sa apara. asta se intampla doar daca ai o putere energetica si spirituala foarte mare.

eu nu ma mai sperii de fantome, spirite,entitati (c** vreti voi sa le spuneti) pentru ca le pot simti daca au intentii bune sau rele. va zic c** puteti sa deosebiti spiritele rele de cele bune: vezi o forma umana cu coada ochiului si cand te intorci spre zona in care ai vazut te trece un fior rece pe coloana, dar simti fiorul undeva din inima. e greu de explicat, dar daca vi se intampla, o sa puteti sa-l identificati. daca cumva intr-o casa se gasesc prezente malefice, inca de la usa, c** ai intrat in acea casa, simti ca o apasare in crestetul capului, ca si cand ar fi crescut presiunea brusc.

0nny HeartsHelloKitty
hmm.. cand e vorba de fantome, mi se pare ciudat. depinde de fiekre dak le simte sau nu... eu knd sunt singura [nu conteaza unde] uneori nu ma simt singura... Sau ma simt privita..si dak ma intorc sa ma uit si e cnv kre se uita la mn atunci da, sunt satisfacuta k l-am prins, dar cateodata nu nimeni.. si zic k doar mi se pare. rolleyes
M-am uitat si la emisiunea de pe discovery..dar e greu de crezut..toate sunt reconstituiri >_< totusi.. am avut probleme knd eram mica. m-am uitat la un film cu posedati.. si o buna perioada am crezut k Satana e sub patul meu [XD stupid,ne?] si nu prea dormeam noaptea, eram speriata.. si pan la urma i-am zis lu mami si mi-a zis sa fac rugaciunea inainte de culcare sau dak ma mai trezesc in timpu noptii. si mi-a cumarat si lant cu cruciulita si mi-am revenit repede.. :3
Ce nu inteleg e partea de 10% din capacitatea creierului XD
Lasa-ti fantomele.. oamenii sunt mult mai rai.

ai si tu dreptate, dar sa nu zici k 'doar mi se pare' daca u simti k te priveste cineva, asa este. luati-va dupa intuitie, e cea mai mare arma a noastra.

ar trebui sa va fie frica de entitatile care vor sa va faca rau, pentru ca nu e de gluma cu energiile, nici cele negative, nici cele pozitive. daca un spirit vrea sa-ti faca rau, iti face foarte rau! mai ales daca nu credeti. cei fara credinta sunt foarte usor de ranit spiritual/ energetic.

intr-adevar, oamenii poate sunt mai rai, dar pe ei macar ii poti vedea, poti sa le citesti gesturile si mimica fetei daca cumva vor sa te raneasca. ceea ce nu vezi e mult mai periculos
PostPosted: Thu Sep 10, 2009 4:52 am

eram la tara. fantoma strabunicii cauta sticla de tuica in spatele sobei...sau era strabunicu? oricum fraieru nu stia ca bunicu a bauto pe toata. sad ghost...

Zee3e

TamingTheTiger

PostPosted: Mon Sep 21, 2009 5:41 am

Eram la tara cu niste prieteni(stiti ca la tara sunt tot felu de povesti)si eram in fata casei la o fata vorbeam. 3 dintre noi (including me..pt ca tot timpu sunt cu ochii-n 4 indiferent unde sunt ce fac bla bla) am observat ca de cand suntem acolo, o pisica mare, foarte mare si neagra, se invartea tot a roata in jurul nostru, venea pe poarta se dadea jos si tot asa..de cateva ori. N-am zis nimic. Apoi ne-am grupat ca sa mergem acasa. Mergeam pe trotuar, iar acolo lumina era doar la coltul strazii..deci era cam intuneric..si ma uit in spate...am vazut-o pe pisica iarasi...nush c** s-o descriu...imi ajungea cam pana putin mai sus de genunchi si cu ochii mari, galbeni, stralucitori si fixati pe noi. Nu-mi era tot una sa stiu ca suntem urmariti de asa pisica mare si creepy so dupa cativa pasi i-am cerut unuia dintre prieteni sa se uite in spate si sa-mi spuna daca inca ne urmarea..si a spus ca da... eek Am inceput sa intram in panica si am luat-o la fuga cat ne tinea picioarele catre becu din coltu strazii. Cand eram aproape de lumina..m-am uitat in spate sa vad daca inca era acolo...si nu era....am crezut ca am lasat-o in urma......bullshit..........m-am uitat in lateral pe partea cealalta de noi pe trotuar...ea statea si se uita c** fugeam asa cu capu putin inclinat....am crezut ca tampesc. Cand am ajuns la lumina, n-am mai vazut-o.
Mi se intampla foarte des chestiile astea. Nu-i prima si nici ultima.
Reply
Chatterbox

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff