|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 1:18 am
Titlul spune totul xD Deci c** a fost?Ce ati simtit? Probabil ca multi din acest guild nu au sarutat niciodata, dar nu va fei rusine xD Primul sarut ..o.o a fost o.o nici nul pot descrie xD.Hmm..a fost...ceva magic.E magic cand saruti o persoana pe care o iubesti cu adevarat, nu ca o saruti din cauza unui joc sau ca nu ai ce face. Am un specimen in clasa care a sarutat toata scoala aproape.A fost exact cu cei mai "rai" baietzi din scoala si i`a sarutat. o.o asta e ceva naspa. Eu nu pot saruta pe cineva daca nu`l cunosc foarte bine o.o adica da cel putin o luna o.o nu daca il cunosc dupa o zi o.o Voi ce ziceti?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 4:33 am
hmm... la mine a fost putin cam naspa faza...cam scarbos...adik, nici nu ne sarutasem foarte bine normal ca el a si inceput sa-si bage limba in gura mea! a fost scarbos! daca m-ati fi vazut c** am reactionat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 5:02 am
Primul sarut a fost memorabil... mai am perioade cand mi-e dor de primul meu iubit... Dar s-a schimbat... si plus ca eu am un principiu... m-am despartit de cineva, nici daca vine el inapoi, nu vreau sa ma impac.
Primul sarut a fost unul ceva cen *pup pe buze* 2 metri in spate smile lol Primul meu frenchkiss a fost tot cu primul meu iubit... dar a fost jmecher si a folosit o lamaie dintr-un pahar cu vodka. Ce memorii rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 10:12 pm
primul meu sarut... nopatea de revelion, gust de inghetzata cu capsuni heart
sarutul a fost ok...persoana cam nepotrivita, aveam sa aflu mai tarziu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 5:50 am
oww Anca nu as vrea sa fiu in locul tau o.o sper k tiai laut revansa la urmatoarele kiss-uri Skadi tu ai saarutat o lamaie in loc sla saruti pe el ?o.o Kaori cred ca la u a fost cel ma frumos xDza cu capsuni(asta imi aminteste k acum incerc sa fac inchetzta idn ceai smile ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 8:00 am
iToxicBerry oww Anca nu as vrea sa fiu in locul tau o.o sper k tiai laut revansa la urmatoarele kiss-uri Skadi tu ai saarutat o lamaie in loc sla saruti pe el ?o.o Kaori cred ca la u a fost cel ma frumos xDza cu capsuni(asta imi aminteste k acum incerc sa fac inchetzta idn ceai smile )) nu, a fost un sarut cu lamaie. A luat lamaia in dintzi si cik hai s-o impartim *sigh* amintiri :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 4:19 am
eu nu am fost sarutata niciodata crying defapt nu am avut prieten stare si nu am stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 11:26 am
Collecting white carnationsnici sa nu-mi amintesti de primul sarut ca a fost teribil mi-a fost furat pe strada de un complet necunoscut si am toate regretele ca n-am putut sa-i trag una...stiu eu unde.. crying
pe de alta parte..primul sarut cu iubitul.. chiar dak il cunosteam de muult si imi placea de el.. a fost...nu pot zice scarbos..da oricum nu mi s-a parut nimik special...frumos.. acum in schimb(is tot cu el) e delicios... blaugh nu ne mai saturam
wanna help?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 11:27 am
Ametist_Shadow eu nu am fost sarutata niciodata crying defapt nu am avut prieten stare si nu am stare Collecting white carnationsprimu;l meu sarut..(adevarat) a fost la 17 ani...si nu regret ca nu m-am prostit de mai mica... tu cati ani ai?
wanna help?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 5:43 am
eraclis Collecting white carnationsnici sa nu-mi amintesti de primul sarut ca a fost teribil mi-a fost furat pe strada de un complet necunoscut si am toate regretele ca n-am putut sa-i trag una...stiu eu unde.. crying
pe de alta parte..primul sarut cu iubitul.. chiar dak il cunosteam de muult si imi placea de el.. a fost...nu pot zice scarbos..da oricum nu mi s-a parut nimik special...frumos.. acum in schimb(is tot cu el) e delicios... blaugh nu ne mai saturam
wanna help? auch...de un complet necunoscut?! eek mie daca imi facea asa cv cineva zbieram si cred ca il si omoram mda...eu nu am fost sarutata niciodata...daca-mi spui mie nici nu prea imi pasa...because I'm little mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 7:33 am
eraclis Ametist_Shadow eu nu am fost sarutata niciodata crying defapt nu am avut prieten stare si nu am stare Collecting white carnationsprimu;l meu sarut..(adevarat) a fost la 17 ani...si nu regret ca nu m-am prostit de mai mica... tu cati ani ai?
wanna help? am 13
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 10:58 am
Sad_Petal_Rain eraclis Collecting white carnationsnici sa nu-mi amintesti de primul sarut ca a fost teribil mi-a fost furat pe strada de un complet necunoscut si am toate regretele ca n-am putut sa-i trag una...stiu eu unde.. crying
wanna help? auch...de un complet necunoscut?! eek mie daca imi facea asa cv cineva zbieram si cred ca il si omoram mda...eu nu am fost sarutata niciodata...daca-mi spui mie nici nu prea imi pasa...because I'm little mrgreen Collecting white carnationsnu vroiam chiar sa-l omor..dar tare as fi vrut sa-l bat mar.. ...dar nu s-a putut.. m-am blocat...si el a fugit..
@ Ametist_Shadow la 13 ani e ff bine.. smile esti micuta...inca.. las ca ai sa vezi ce frumos o sa fie cand gasesti pe cineva special... heart
wanna help?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whateverbloatswiththeboat
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 3:10 am
Eu inca n'am primit "my 1st kiss" inca. Da, si am 14 ani, aproape 15 si rezist ^ ^' Cateodata ma plang ca n'am prieten si ca n'am fost sarutata, dar imi trece.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 06, 2008 11:53 am
xd am dat dinte-n dinte...really sucked...acum astept sa vina Fat Frumos din buda scos 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|