Ati citit-o?
E super cartea, ieri am luat-o de la biblioteca si am citit-o intr-o singura zi, pur si simplu nu m-am putut dezlipi de ea! Travesti e plina de tembelism, naratorul fiind cam nebun biggrin , cu o imaginatie f bogata; la un moment dat il "vede" pe prietenul lui Lulu c** un paianjen urias il "infasura in fire subtiri si cleioase...devenind o papusa infasurata strans, o papusa a carei figuri exprima groaza dincolo de groaza. Agatat, manevrat de labele monstrului, ancorat bine, viu si sensibil inca...Paianjenul...se repezi inainte infigandu-si chelicerii in carnea ei. Lulu devenise cenusiu si inert... Paianjenul scoase un ac lung...si-l infipse cu un mic troznet in pieptul celui martirizat, acolo, intre mizerabilii falsi sani de vata." Sani de vata...- exact in seara aceea fusese un carnaval cu mascati, iar Lulu se deghizase in femeie, mai tarziu s-a intalnit cu naratorul si "s-a intors cu fata spre mine...Brusc, mi-a apucat mana si, ridicandu-si fusta mini, mi-a lipit-o de chilotii de dantela, prin care i-am simtit o clipa sexul tare si umed."
Cartea e f frumoasa si interesanta, chiar v-o recomand! smile E plina de tembelism, "putoisme" si faze amuzante!
Citat din introducere:
"c** sa-mi retez din creier tatele alea de vata, fusta aia de curva imputita, peruca aia, artificiul, manierismul ala?"