|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 22, 2009 1:55 pm
Pentru cei care nu si-au gasit jumatatea biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 22, 2009 2:01 pm
Haideti sa ne cunoastem mai bine ca acum.... poate sunt persoane suflete pereche in acest joc si noi nu stim .... asa ca aici cei care vor sa participe sunt rugati sa posteze: (si incep eu)
Varsta reala :18 ani , Localitatea: Bucuresti, Status: Single, Ce caut: O fata cu varsta cuprinsa intre 16-20 ani din Bucuresti cu care sa pot comunica atat verbal cat si sufleteste! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 9:36 am
varsta: 12 loc: ploiesti
11-15 frumoasa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 24, 2009 10:13 am
faceti si niste reguli c** ar fi: date obligatorii, poza etc nu cred ca poza ar trebui sa lipseasca dintr-un astfel de anunt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 16, 2009 12:42 pm
Frumoasa idee... intr-adevar... neutral
Varsta reala : 18 ani Localitatea: Brasov Status: Singura Ce caut: Un baiat pe aceeasi lungime de unda ca si mine : nebun, deschis, sincer... FIDEL! scream whee Poze gasiti la mine pe profil.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 16, 2009 6:52 pm
wtf..... lol 20 ani single bucuresti caut fata care sa fie pasionata de jocuri ca si mine XD intre 17-21 de ani.. nici prea minca nici prea in varsta razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 4:48 am
Squid_sushi wtf..... lol 20 ani single bucuresti caut fata care sa fie pasionata de jocuri ca si mine XD intre 17-21 de ani.. nici prea minca nici prea in varsta razz *winks* xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 6:54 am
Black_666_Metal Squid_sushi wtf..... lol 20 ani single bucuresti caut fata care sa fie pasionata de jocuri ca si mine XD intre 17-21 de ani.. nici prea minca nici prea in varsta razz *winks* xDDD rofl XD u like games 2 ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 12:29 pm
Squid_sushi Black_666_Metal Squid_sushi wtf..... lol 20 ani single bucuresti caut fata care sa fie pasionata de jocuri ca si mine XD intre 17-21 de ani.. nici prea minca nici prea in varsta razz *winks* xDDD rofl XD u like games 2 ? whee 3nodding yep whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 4:21 pm
Black_666_Metal Squid_sushi Black_666_Metal Squid_sushi wtf..... lol 20 ani single bucuresti caut fata care sa fie pasionata de jocuri ca si mine XD intre 17-21 de ani.. nici prea minca nici prea in varsta razz *winks* xDDD rofl XD u like games 2 ? whee 3nodding yep whee e ceva distantza intr bucuresti si brasov :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 12:56 am
Wow ideea acestui topic e super tare smile ) Pacat ca nu posteaza multa lume >.< M-as baga si eu dar deja sunt in inchisoarea altei fete wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 9:14 am
Squid_sushi Black_666_Metal Squid_sushi Black_666_Metal Squid_sushi wtf..... lol 20 ani single bucuresti caut fata care sa fie pasionata de jocuri ca si mine XD intre 17-21 de ani.. nici prea minca nici prea in varsta razz *winks* xDDD rofl XD u like games 2 ? whee 3nodding yep whee e ceva distantza intr bucuresti si brasov : pt mine nu e xD lawl. I am a train maniac xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 3:41 am
age:16 Where I live:Zarnesti-Bv What am i looking for:O fata draguta,nu ipocrita,Nebunatica dar totusi desteapta si culta(cultivata c** zice nikita ) =))
Sunt cam << >> Fitos
Si c** zice sefa > smile FIDELA!?
My normal mood:Happy The way I am:Amuzant,Dragut(din cate am auzit),Activ,Fericit mai tot timpul dar totusi sensibil si misterios(nu sunt emo wink ) am o latura trista din trecut,si cam atat. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 12:15 pm
Black_666_Metal Squid_sushi Black_666_Metal Squid_sushi Black_666_Metal Squid_sushi wtf..... lol 20 ani single bucuresti caut fata care sa fie pasionata de jocuri ca si mine XD intre 17-21 de ani.. nici prea minca nici prea in varsta razz *winks* xDDD rofl XD u like games 2 ? whee 3nodding yep whee e ceva distantza intr bucuresti si brasov : pt mine nu e xD lawl. I am a train maniac xD  You who bare a heavy cross,
mhmmm.. mai tzin minte ca ai avut necazuri intr-un tren cu domnul cascaval.... sau asa ceva XD (rape atempt)
What does eternity hold for you ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 4:14 pm
Squid_sushi Black_666_Metal Squid_sushi Black_666_Metal Squid_sushi rofl XD u like games 2 ? whee 3nodding yep whee e ceva distantza intr bucuresti si brasov : pt mine nu e xD lawl. I am a train maniac xD  You who bare a heavy cross,
mhmmm.. mai tzin minte ca ai avut necazuri intr-un tren cu domnul cascaval.... sau asa ceva XD (rape atempt)
What does eternity hold for you ?
Branzea Valentin ma cheama la proces... smile ) nu mi-e frica decat ruta predeal-brasov XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |