Am vazut ca in ultima vreme multe persoane sunt hackate sau primesc ban. Recunosc, contul meu inaintea la acesta (Lordess_Abortion666) a primit ban pentru botting. Eu nu am folosit programe, nici scripts, nimic. Doar intrasem de pe mozilla si internet explorere pe el in acelasi timp. Mare greseala. De aceea m-am gandit sa va pot ajuta sa nu patit ca altii sau la fel ca mine.
Ce sfaturi va pot da:
1. Nu dati parola la NIMENI! Si cand spun nimeni, inseamna NIMENI. Parolele sunt facute pentru o singura persoana sa le stie...si asta esti tu! Daca o imparti este problema si greseala ta, fancand-o pe propriul tau risc.
2. Nu folositi roboti si scripts si alte metode neortodoxe de a face rost de aur. Ce rost are sa ai mult fara sa muncesti?
3. Nu scrieti parola nicaieri, uite-te sus in bara pentru adresa inainte de a te loga. Sunt unele situri care sunt facute sa semene cu gaia, dar apare un nume diferit sau ciudat. Repet, nu va scrieti parola unde nu scrie gaiaonline.com. De asemenea, nu va scrieti numele de utulizator si parola pe site-uri care va promit aur si ca vor aparea ''magic'' bani cand intrati data viitoare.
4. Nu apasati linkuri ce v-i se par suspecte de pe forumuri, din mesaje private si alte locuri.
5. Nu va lasati parolele in calculator. Adica nu va lasati parolele salvate. Exista multe posibilitati sa intre altcineva la voi pe cont, sau sa va fie furate cookies-urile.
6. Nu bazaiti lumea. De exemplu nu cersiti insistenti cu cersitul, nu faceti spam persoanelo care au “strambat din nas”, fara chainletters (scrisori in lant) cu mesaje gen: trimite la x persoane si se va indragosti iubirea vietii tale de tine, sau da la x persoane, apasa f100 si o sa primesti 99999K gold, sincer, nu functioneaza chestiile de genu.
7. Incercati sa vorbiti cat mai frumos cu oamenii, evitati injuraturile, si respectati
ToS-ul.
Ce nu intelegi simte-te liber sa postezi aici, voi face tot posibilul sa raspund, de asemenea isi pot exprima si altii parerea.
Doare mai putin sa intrebi decat sa regreti si pe mine nu ma doare
gura degetele sa tastez.