Welcome to Gaia! ::

Reply Centrul Romaniei
Aveti grija ce faceti pe gaia! Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Intzeles-mai?
  Daaaaaaaaa!
  Nu... :(
View Results

LordessSkadi
Captain

Aged Gaian

PostPosted: Mon Mar 16, 2009 3:24 pm

Am vazut ca in ultima vreme multe persoane sunt hackate sau primesc ban. Recunosc, contul meu inaintea la acesta (Lordess_Abortion666) a primit ban pentru botting. Eu nu am folosit programe, nici scripts, nimic. Doar intrasem de pe mozilla si internet explorere pe el in acelasi timp. Mare greseala. De aceea m-am gandit sa va pot ajuta sa nu patit ca altii sau la fel ca mine.

Ce sfaturi va pot da:
1. Nu dati parola la NIMENI! Si cand spun nimeni, inseamna NIMENI. Parolele sunt facute pentru o singura persoana sa le stie...si asta esti tu! Daca o imparti este problema si greseala ta, fancand-o pe propriul tau risc.
2. Nu folositi roboti si scripts si alte metode neortodoxe de a face rost de aur. Ce rost are sa ai mult fara sa muncesti?
3. Nu scrieti parola nicaieri, uite-te sus in bara pentru adresa inainte de a te loga. Sunt unele situri care sunt facute sa semene cu gaia, dar apare un nume diferit sau ciudat. Repet, nu va scrieti parola unde nu scrie gaiaonline.com. De asemenea, nu va scrieti numele de utulizator si parola pe site-uri care va promit aur si ca vor aparea ''magic'' bani cand intrati data viitoare.
4. Nu apasati linkuri ce v-i se par suspecte de pe forumuri, din mesaje private si alte locuri.
5. Nu va lasati parolele in calculator. Adica nu va lasati parolele salvate. Exista multe posibilitati sa intre altcineva la voi pe cont, sau sa va fie furate cookies-urile.
6. Nu bazaiti lumea. De exemplu nu cersiti insistenti cu cersitul, nu faceti spam persoanelo care au “strambat din nas”, fara chainletters (scrisori in lant) cu mesaje gen: trimite la x persoane si se va indragosti iubirea vietii tale de tine, sau da la x persoane, apasa f100 si o sa primesti 99999K gold, sincer, nu functioneaza chestiile de genu.
7. Incercati sa vorbiti cat mai frumos cu oamenii, evitati injuraturile, si respectati ToS-ul.

Ce nu intelegi simte-te liber sa postezi aici, voi face tot posibilul sa raspund, de asemenea isi pot exprima si altii parerea.
Doare mai putin sa intrebi decat sa regreti si pe mine nu ma doare gura degetele sa tastez.
PostPosted: Mon Mar 16, 2009 6:59 pm

pai ce nu pot eu sa inteleg e c** se pot fura prajiturile/cookies

1Nek0

5,000 Points
  • Member 100
  • Friendly 100
  • Forum Dabbler 200

LordessSkadi
Captain

Aged Gaian

PostPosted: Tue Mar 17, 2009 4:45 am

Squid_sushi

Personal m-a impins paranoia de a vedea daca exista metode de a fi hackuit fara nici o informatie, si da, exista. Exista si hackeri avansati, si nu ca mi-ar fi frica, dar exista multe metode de a lua acel cookie pe care il lasi salvat daca il lasi la remember me.
PostPosted: Tue Mar 17, 2009 6:51 am

Black_666_Metal
Squid_sushi

Personal m-a impins paranoia de a vedea daca exista metode de a fi hackuit fara nici o informatie, si da, exista. Exista si hackeri avansati, si nu ca mi-ar fi frica, dar exista multe metode de a lua acel cookie pe care il lasi salvat daca il lasi la remember me.

pai as fi interesat sa aflu c** sa fac asta... vreau sa ma razbun pe una care a hackerit-o pe vecina-mea... i'am aflat toate informatiile... si accountu cu care hackereste.. si as vrea sa ii iau itemele innapoi

1Nek0

5,000 Points
  • Member 100
  • Friendly 100
  • Forum Dabbler 200

Kenny FTW

PostPosted: Thu May 07, 2009 3:18 am

Squid sushi e riscul tau.
Iti dau un sfat.

Daca ai Id lui fata aia care a hackerito pe vecinata si parola du-te pe gaia(pe homepage) unde iti scri parola is userul si dai forgat password si apoi scrie Id lui hackera aia > smile
Intra apoi pe yahoo si uitate la informatiile alea si apoi modifici parola .

Bafta,e riscul tau confused
PostPosted: Thu May 07, 2009 12:08 pm

Z Kenny Z
Squid sushi e riscul tau.
Iti dau un sfat.

Daca ai Id lui fata aia care a hackerito pe vecinata si parola du-te pe gaia(pe homepage) unde iti scri parola is userul si dai forgat password si apoi scrie Id lui hackera aia > smile
Intra apoi pe yahoo si uitate la informatiile alea si apoi modifici parola .

Bafta,e riscul tau confused
User Image
You who bare a heavy cross,

din pacate nu-i stiu parola de la mess si nici de la accountul de pe gaia

What does eternity hold for you ?

1Nek0

5,000 Points
  • Member 100
  • Friendly 100
  • Forum Dabbler 200

II Wizz II

PostPosted: Wed Jun 24, 2009 2:33 pm

Black_666_Metal
Squid_sushi

Lol'd hard! Anyway atata timp cat nu downloadati nimic sau nu vizitati linkuri suspecte. Dar fiecare cont este vulnerabil daca nu are o parola buna razz . Asa ca incepeti si puneti combinatii serioase . Like this : d2jk3X1
I know what I'm talkin', credeti-ma.
PostPosted: Wed Jun 24, 2009 11:51 pm

II Wizz II
Black_666_Metal
Squid_sushi

Lol'd hard! Anyway atata timp cat nu downloadati nimic sau nu vizitati linkuri suspecte. Dar fiecare cont este vulnerabil daca nu are o parola buna razz . Asa ca incepeti si puneti combinatii serioase . Like this : d2jk3X1

smile ) nu am de gand sa stau cu foaia langa mine de fiecare data sunt pe Gaia smile )

LordessSkadi
Captain

Aged Gaian

II Wizz II

PostPosted: Thu Jun 25, 2009 12:15 am

Black_666_Metal
II Wizz II
Black_666_Metal
Squid_sushi

smile ) nu am de gand sa stau cu foaia langa mine de fiecare data sunt pe Gaia smile )

Poate dupa ce o sa ramai fara cont o sa ai cu totul alta parere razz . Anyway evitati sa puneti parole ce pot fi ghicite de cei care va cunosc. Sunt multi asa zisi prieteni.
PostPosted: Sun Jun 28, 2009 10:19 am

eheheheheehehe.

cookie grabberi nu pot lua parolele. pot intra prin efractie in cont dar nu vor sti niciodata parola. credetima cunosc aproape toti hackerii de pe gaia...desi majoritatea au plecat. pur si simplu iti iau cookie-urile in timp ce tu esti in towns, printr-un redirect la un server care fura cookieuri.

acum ca au pus parole cu numere sunteti salvati de crackeri, dar incercati sa le faceti cat mai greu de ghicit, ca cine stie cu ce mai ies astia razz .

wizz dami si mie parola ta scream

Zee3e

II Wizz II

PostPosted: Sun Jun 28, 2009 10:39 am

Zee3e
eheheheheehehe.

cookie grabberi nu pot lua parolele. pot intra prin efractie in cont dar nu vor sti niciodata parola. credetima cunosc aproape toti hackerii de pe gaia...desi majoritatea au plecat. pur si simplu iti iau cookie-urile in timp ce tu esti in towns, printr-un redirect la un server care fura cookieuri.

acum ca au pus parole cu numere sunteti salvati de crackeri, dar incercati sa le faceti cat mai greu de ghicit, ca cine stie cu ce mai ies astia razz .

wizz dami si mie parola ta scream

No way dude. Credema ce stii tu e doar o parte biggrin . "Toti hackerii" pare cam mult spus. Si se poate fura cookie apoi sa se afle parola rolleyes . Intreaba-l pe Rend. Plus ca, chestia aia cu towns a fost patched.
PostPosted: Sun Jun 28, 2009 10:45 am

Tru. ninja

I Rennd I

II Wizz II

PostPosted: Sun Jun 28, 2009 10:48 am

STEFF scream . Credeam ca esti un n00bzor stare .
PostPosted: Sun Jun 28, 2009 11:06 am

Si cine a zis ca nu este? rolleyes

(parca am mai scris asta odata x,x)

I Rennd I

Zee3e

PostPosted: Sun Jun 28, 2009 11:45 am

scuze nu sunt la curent cu toate tendintele noi razz cand eram eu abea se descoperise redirectu si alea acuma deja e patched xp si aa da, sunt noobzor dc?
Reply
Centrul Romaniei

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces