Povestiti cele mai ciudate si creepy momente kre vi s-a implantat pana acum, voua sau prietenilor vostri. Incep eu smile
Era cam 12 noaptea, parintii erau inca la lucru,iar eu acasa stateam la calculator si jucam FEAR...am crezut ca arunc compu pe geam cand am fost luata prin surprindere de draguta si prietenoasa Alma...mainile imi tremurau si am zis ca iau o pauza. Am iesit din joc si m-am luat de vb cu niste prieteni pe mess. Lateral cu camera in care ma aflam era o alta camera dar in renovare...intotdeauna era intuneric si tatal meu isi tinea acolo daltile, tejghelele si alte chestii..la intrare era pusa o bucata mare de ampora pt caini ca sa nu intre si sus agatat nailon ca o perdea (Nailonul era pus in spatele amporei). Deodata am auzit un fasait de nailon. Linistita o strig pe catelusa mea Pupi crezand ca incerca sa sara dincolo. Cand am strigat-o dupa cateva secunde iese de sub patul din spatele meu.....M-am uitat la ea...."What the...????"..M-am ridicat si am iesit in hol sa vad ce-i cu nailonu...cand nailonu nu mai era in spatele amporei era in afara..doar pe jumatate......nici n-am mai avut curaju sa ma uit inauntru in camera am fugit inapoi am aprins toate becurile si am stat impietrita pe scaun. Sa nu mai spun ce mult m-or ajutat copii mici de pe strada de la mine care nu stiu ce cautau la ora asa tarzie afara si strigau la fiecare 5 minute. Am stat de vb cu o colega si i-am dat webu sa ma simt supravegheata...( atunci am observat ca Pupi nu se misca de sub pat si era cu privirea atintita spre usa...stiti c** se spune..cainii knd simt ceva rau se ascund...pisicile merg chiar acolo)...am scos webu pe usa si l-am intors sa vad nailonu daca era acolo...colega mea se amuza enorm pe chestia asta xd cand dupa cateva min cand am inceput sa ma linistesc si eu imi spune "Esty ai vazut? Fii atenta ca s-o miscat nailonu!" M-am uitat n-am vazut nimic "Ma tu razi de mine? stressed "....ea "Jur ca am vazut ca s-o miscat." Ma uit mai bine in web...nailonu era cu totul inafara de data asta......auzeam si sunete de pasi......mi s-a facut pielea de gaina......ce palaria mea i-am facut eu la nailonu ala???..dupa cateva minute am auzit masina....erau ai mei au venit acasa....si niciodata nu am fost mai bucuroasa sa-i vad..