|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 09, 2010 4:24 am
Deci e cam naspa sa vorbesti cu peretii. Sau numa cu 1,2 persoane. Guildu asta s-o dus naibii tot, si era chiar funny. Cei cu toata lumea? Credeam ca sunt oameni de baza aici. Sau toata lumea s-a lasat de gaia, "s-au maturizat" si ce-or zis :" EEEEE e doar un joc de copii stare " Membrul cred ca are dreptul la opinie sau cel putin sa fie auzit. E ca si afara. Lucrurile bune tin putin. Apoi urmeaza cele rele, care sunt vesnice. Am o speranta de 1% ca cineva o sa vada topicu asta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 09, 2010 6:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 11, 2010 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 11, 2010 11:08 am
nuj ce-i cu lumea... dar nu am ce-i face
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 14, 2010 1:37 pm
inteleg idea mai, dar faza cu maturizarea e adev adica lumii nu'i mai place sa piarda zile pe calculator pe gaia.Deaia am ajuns sa port ochelari din pacate dar ma rog .Daca joci gaia continu si ai grija a fie populatre excesiv guildurile devii zombie si nu mai vezi bine.Oricum cred ca mai intru pe gaia in jur de .. 1 sau 2 zile pe sapt smile )? ptc sunt alte chestii mai tari pe lume decat gaia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 25, 2010 1:27 am
Si eu am avut o pauza de aproape jumatate de an din cauza bacului. acum mai invat pentru post-liceala, ca vreau sa am note bune si sa ajung farmacista. Si daca apare si slujba la care visez, o sa mai intru, dar nu o sa mai am atata timp in mainile mele umile. Si da, e nasol ca lumea nu prea mai intra si si daca intra nu isi petrec timpul postand in guild, dar am facut guild-ul asta sa comunicam si sa ramanem uniti, noi romanii, sa dam pe strada de cineva si sa poti sa intrebi linistit screen name-ul si sa discuti cu persoana aia pe drum despre c** ai facut un puzzle pe hard mode in 2 min.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 30, 2010 12:28 am
I'm here and hear you!! ..... Lumea nu doar ca sa maturizat dar peste 50% si-au gasit alte "vicii" bac, facultati, baietii, fete, droguri, bautura viata de afara si nu trb sa fie judecati trb luati ca atare si respectati asta este adevarul gaia e un joc!!! la noi nu e lipsa de ocupatie ci ocupatia in sine si nu e bine .... parerea mea daca oricare dintre voi ar avea ceva mai bun de facut ar renunta instant la gaia ..... dar daca nu cautati niciodata nu o sa gasiti ceea ce conteaza cu adevarat in viata!!! eu incerc sa imi fac timp pentru toate desii acum am mult timp de stat in casa ptr ca prietenii se schimba ca vremea ..... Take care all biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 02, 2010 10:03 pm
la mine e sesiune... n-am timp de chatuit faculta grea...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 12, 2010 5:10 am
Fratilor eu inteleg bineinteles ca sunt alte lucruri mai bune de facut.. dar voi nu intelegeti ce vreau cu adevarat sa spun..eu nu ma refer zilnic ca nici eu nu intru..nu m-am referit ca traba sa fim toti obsedati..dar pe bune acuma ca am urmarit si peste tot unde am postat...o ramas asa luni intregi. Poate mai mult. Gusturile nu se discuta. Poate multi gasesc gaia ca un lucru ce conteaza cu adevarat in viata nu se stie. Ca sa ajungi sa porti ochelari asta inseamna deja dependenta. Si puffuletzu sa-si pastreze replyurile pt ea daca ia totu la misto. Sau ne credem prea Puffpitzi ca sa avem o conversatie "normala". Asta e. Urasc tara asta si urasc si romanii. Unele lucruri nu se vor schimba niciodata...Cu asta am incheiat toata discutia. Vreau sa ies din guild. Credeam ca macar aici romanii vor fi mai cu bun simt dar inca o data m-am dezamagit. Nu generalizez nu zic toata lumea ma gandesc ca se simte cine. And they lived happily ever after...not..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 19, 2010 1:49 pm
mi se pare normal ca nu are rost sa pierzi zile pe gaia dar e bine sa mai intri din cand in cand ca sa mai verifici una alta. nu zilnic. cand poti. si in fond daca tot te-ai alaturat guild-ului roman merita sa mai intri uneori si sa tii legatura. dar fiecare are opinia lui. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2010 4:54 am
miaw... las' ca unii lucreaza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2010 5:33 am
Sunt membru al acestui guild din...2009 oricum acum ceva timp sa zicem,si azi m-am gandit sa intru sa vad si eu care este treaba hahahaha.Foarte tare...Gaia ptr mine este un bun prilejiu de a comunica in engleza si a vedea the unknowned...(ati fi surprinsi de mentalitatea unora) + ca am avut parte de o gramada de surprize placute multumita acestui chat. Treaba cu maturitatea...hello....o viata ai,cunosc persoane de 30-50 ani care joaca farmville...de aia ce drq sa mai spunem,a?! Gaia rulez ! =)) xd mrgreen ps: i hate farmville
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|