|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 14, 2010 5:38 am
Jako że nie mam kompletnie weny na pisanie czegoś w stylu wolnym, pozwolę sobie skorzystać z najbardziej sztampowego schematu pisania o sobie:
Imie: Carandil Wiek: 22 Miasto: zależy od czasu wink Hobby/Zainteresowania: manga, anime, Japonia, dobre książki, dobre filmy, mocna muza, pisanie opowiadań/fanfików, bazgrolenie od czasu do czasu, gry komputerowe, na tym listę utnę bo by było za długo wink Lubię: spotykać się z moimi przyjaciółmi, grać w RPGi (potrafię mieć po 5 sesji w tygodniu... Niccolo zaświadczy razz ), czytać różne rzeczy, polatać na zOMG ze znajomymi z G. Nie lubię: komedii polskich, telenowel, HSM i HM, fangirlów, różowego, ganguro, emo, łańcuszków i zwietrzałego piwa.
Znalazłem się tutaj przez niejakiego Machiavelli, imieniem Niccolo, nie dał mi spokoju póki się nie pojawiłem. To i ma mnie teraz na głowie, o. razz
Jeśli będą jakieś pytania, piszcie śmiało, ale nie na wszystkie mogę odpowiedzieć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 14, 2010 5:42 am
no dobrze, to możemy zacząć obstawiać, czy ludzie zaczną mnie podejrzewać o to, że tworzę sobie wojsko, czy raczej, wzrośnie mi autorytet jak tak dalej ludzie się mną będą legitymować...
witaj nareszcie Carandilu, długo kazałeś czekać. ale spokojnie, wiedziałem, że wreszcie Cię zsocjalizuję.
a co do sesji, ja swego czasu miewałem po 6 w tygodniu, z tym, że każda trwała minimum pięć godzin... więc wiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|