Welcome to Gaia! ::

Reply jututuba (kõigest mis hing ihaldab)
väkk see pole muusika! Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 7 8 9 10 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

OMG?
  OMG!
  OMFG!
  WTF!?
  ******** YOU!! D:<
View Results

Alien Cult
Crew

PostPosted: Mon May 22, 2006 4:25 am

Ei ole ju! V?n? You tell me.
Aga tegelikult mind huvitab hoopis...

> Mis muusika sind ärritab?
> Mis ajab närvi?
> Mis lauljat sa vihkad?
> Kelle laule raadiost kuuldes tuleb tahtmine see (raadio ;D) p?a panna, aknast välja visata ja siis 46 korda sellest prügiautoga üle sõita...or something?

Ja kõige tähtsam küsimus: Miks?

EDIT: -katsub ennast- twisted
PostPosted: Wed May 24, 2006 7:40 am

[ Message temporarily off-line ]

Alien Cult
Crew

Ukis555

PostPosted: Wed May 24, 2006 3:37 pm

PostPosted: Fri May 26, 2006 2:06 pm

TimeTheTea
Vice Captain

Beloved Citizen

[ ~Jasmine~ ]

PostPosted: Sat May 27, 2006 3:22 am

PostPosted: Sat May 27, 2006 7:07 am

Alien Cult
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Wed Jun 21, 2006 8:05 am

Näiteks kui ma kuulen raadiost "black eyed peas"-i laule, tahaksin ma metsiku vihaga selle raadio aknast välja visata.
Vihkan tohutlt Tussu Kassi Nukke(PussyCat Dolls) Eriti see laul(mille nime ma ei tea) see kus piip ja puup sees on. Arvatavasti selle sõnumi järgi mis vähemalt minuni jõuab. Ehk siis: OI ma olen nii ilus ja kõik mehed tahavad mind, issand ma olen nii õnnetu, nad vaatavad mind ju, ja räägivad kui ilus ma olen, nuuks!
Räppi ei kuula, enamus lauludest mis räägib armastusest ja üksildusest...kuigi see laulja on viis korda lahutanud. Eesti muusika mulle nii enam vähem meeldib, kuulan seda rohkem kui midagi muud. Aga Surnut(Elavat) Legendi vihkan. Öelge mulle, kes idioot paneb oma bändile nimeks Elav LEGEND, kui nad pole seda sõna LEGEND ära teeninud?

Ütleme nii et ma võingi rantima jääda, parem lõpetaks.
PostPosted: Wed Jun 21, 2006 1:43 pm

Holy mother of Jesus!
Ma vaatasin neid blog27, nagu mida asja?!

Eesti muusikast kuulan ma tavaliseelt Vennaskonda Sõpruse pst ja Meie Meest x3 Noh, ses suhtes neid on rohkem Eesti omadest, aga kes viitsib neid üles lugeda.

A ja ma tahtsin küsida, kas siis Tokyo Hotel on tõesti nii äge?

Miss Mammu
Crew

Minty-Tiia
Vice Captain

PostPosted: Thu Jun 22, 2006 3:09 am

see tokyo hotel ei ole nii äge, kuigi jah, on ka häid laule, siis see tibikari nende ümber on peamiselt eeslaulja "nunnu" välimuse pärast (mina arvasin alguses, et too on tydo) XP

eesti muusikast on kõige normim VLÜ, Tätte, Singer vinger..ja mõni üksik veel, vahepeal meeldis ka terminaatori üks laul, aga nüüd eerapooletu.. nagu polegi aega kuulata muusikat enam...
PostPosted: Thu Jun 22, 2006 4:06 am

Mul koolis loodusõpetuse klassis viimase laua peale oli kirjutatud mingit sellist teksti et sure või ära! Mul on Billy mobla number! Bill on nii sex, ma tahaks temaga koos olla, ma igatsen teda jne.

Nagu mida asja?

Miss Mammu
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Thu Jun 22, 2006 6:53 am

Acid Tea
Mmmm, Tätte ja Singer Vinger! <3 Tättel pole isegi lauluhäält aga ometi kuulaks tema laule kasvõi lõputult.

Tokio Hotel on lihtsalt mingi mööduv fad ja on varsti unustatud. Laulja on imho inetu ja kõik kolm laulu, mida kuulnud olen, on jamad. Ei taha lihtsalt teist korda kuulata.

Ma pole ühtegi neist lõpuni kuulanud, aga ma olen aru saanud, et kõik on sarnase üles ehitusega.
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 2:05 am

lol tokyo hotellist rääkides tuleb meelde, et sai kord netist leitud üks nende laulu paroodia, kus on ikka erilist teksti pandud...

Minty-Tiia
Vice Captain

Alien Cult
Crew

PostPosted: Wed Jun 28, 2006 9:51 am

Miss MammuYasha
Näiteks kui ma kuulen raadiost "black eyed peas"-i laule, tahaksin ma metsiku vihaga selle raadio aknast välja visata.
Vihkan tohutlt Tussu Kassi Nukke(PussyCat Dolls) Eriti see laul(mille nime ma ei tea) see kus piip ja puup sees on. Arvatavasti selle sõnumi järgi mis vähemalt minuni jõuab. Ehk siis: OI ma olen nii ilus ja kõik mehed tahavad mind, issand ma olen nii õnnetu, nad vaatavad mind ju, ja räägivad kui ilus ma olen, nuuks!

Meie muusikamaitse ei saaks vist rohkem erineda xd Ma suht armastan Black Eyed Peas'i ja ma jälestan Meie Meest. Kui on üks asi, mida ma tõesti ei kannata, siis on see Meie Mees (va. Tütreke Second Hand...aga sellel on hea põhjus)

Ja see PCD laul on Beep, kui ma ei eksi...(ja nad laulavad seda ühe Black Eyed Peas'i lauljaga muide ;D) ja nad just räägivad seal et mind ei huvita kui sa mu piipi vaatad ja end katsud samal ajal xd or something...ma ei mäleta kas see nii nilbe oli sest ma pole ammu kuulanud...

Tokyo Hotel kirjutatakse minuarust Tokio Hotel...Mulle meeldisid nad rohkem, kui ma arvasin, et Bill on naine...aga Saksamaa-Sandra rikkus kõik ära kui ta lausus "ma arvasin kolm kuud, et see laulja on naine"
Te kõik loomulikult teate, kes Sandra on xd
Igatahes nüüd ma enam ei kuula neid...viimati kuulsin täna hommikul xD Aga see ei olnud meelega razz Ma ei mäleta mida ma teha üritasin, arvatavasti uut playlisti ja siis läks "Beichte" käima ja...ja nii ma kuulasingi crying MUL ON NII HÄBI!! xD
Seda billi mobla numbri asja...loodusõpetuse klassist käivad vist ka kuni 7. klassid läbi xD Ma kuskilt lugesin, keegi oli kirjutanud vist Ekspressi lastekasse, et "Mängukoobas on tore, aga seal on liiga palju Tokio Hotel'i fänne" XD See oli hea biggrin

Aga ma lõpetan seekord ühe hea asjaga...ma ei saa aru, mida fakki ma üldse nii palju kirjutasin ja näed muudkui tuleb aga juurde. Ei saa lihtsalt lõpetatud. Igatahes selle hea asja juurde siis..Ma avastasin, et mulle meeldib AFI. viiest loost mida ma kuulnud olen on kolm väga head ja üks hea...ja üks on suva. dramallama

Ahjaa...misasi on VLÜ? AA ja veel üks ahjaa...Ma olen ka ühte Tokio Hotel'i paroodiat kuulnud...parodeeriti vist laulu "durch den monsun" (Or something) ja ma mäletan et paroodia teine poool oli "und schwul" misa peaks tähendama "ja pede" or something...Ja ma mäletaan, et ma ei saanud sellest midagi aru. Peale und schwul'i ofkoors.
Fakk ikka ma ei lõpetanud hea asjaga! Oh well
Reply
jututuba (kõigest mis hing ihaldab)

Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 7 8 9 10 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas