|
|
|
|
|
|
|
HGgd29u7rL6Fvty5t0x24y75f
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:56 pm
... mis te sellest arvate?
Ja mis küll täpitähtedega juhtus? :D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 3:57 am
Tšiki Priki juthtus täpitähtedega. Kui aus olla, siis mul oleks ikka tohutult vaja sellega harjuda! Esimene reaktsioon oli: wtf?! O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 7:00 am
see on natu jube, liiga koormav meie kodusele arvutile, mõni asi on ju tore, aga on ka mitte meeldivaid asju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 7:57 am
Minty-Tiia see on natu jube, liiga koormav meie kodusele arvutile, mõni asi on ju tore, aga on ka mitte meeldivaid asju Tõsi, mõni asi on tore, aga vana oli, vähemalt olin mina sellega juba harjunud... Näiteks see pilt, kus need kuus(ei saa aru mitu neid seal on) inimest(asja) on, see ei ole enam Gaia, see on midagi muud, mitte Gaia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HGgd29u7rL6Fvty5t0x24y75f
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 4:25 am
Aga see mitte-Gaia pilt hakkab muutuma vastavalt aastaajale, pühadele ja manga update'idele! :D See on ju tore?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 6:51 am
Acid Tea Aga see mitte-Gaia pilt hakkab muutuma vastavalt aastaajale, pühadele ja manga update'idele! :D See on ju tore? Seda küll jah. Kui aus olla ma hakkan isegi sutsu harjuma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:08 am
mina olen juba suht harjunud sellega ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:05 am
Minty-Tiia mina olen juba suht harjunud sellega ^^ äge >< ma vaatan et inimesed siin ei ole eriti aktiivsed ><;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:00 am
nojah, juhtub... ma pean tööl käima, kodus ei pääse üldse eriti arvuti juurde, sest meil on breedables pood, ja selle jaoks on Teal vaja kogu aeg joonistada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 9:19 am
Mul oli ka esimene reaktsioon: wtf!? Aga tegelt mulle täitsa meeldib see...eelmine mulle väga ei meeldinudki aga ega ta ei häirinud ka...Samas ma ei tea kas asi on minu arvutis või mida aga esileht tundub kuidagi tühi ja...poolik...või ma ei tea...veider kuidagi. See lilla värk paremas ääres on täiesti mittevajalik, võiks olla allpool... Aga ma näen et mingid uued smailid on ka tekkinud! emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:23 am
Nüüd on mingi uus asi juurde tulnud smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:23 am
See uus layout on päris normaalne, kuid pole Super. Võib olla ma lihsalt pole veel harjunud sellega. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|