|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 4:18 pm
Mida see suvi Sinu jaoks tähendab? Mis plaanid on tehtud? Mis on juba ära tehtud eelmise kuu jooksul?
Mul on see suvi tihedalt tööga ja Saaremaaga seotud...midagi uut, sest varem olen kõik suved Tartus magades veetnud biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:54 pm
Noh, ma mõistan, et need on nüüd mu viimased suved enne kui pean olema tööl, käima kolledžis jne. Seepärast võtan viimast.
Käisin Lätis, Laitses, Valgus, Märjamaal, Nurtus, Härma talus Võrumaal (esivanemate oma), sõprade pool jne. Plaanis on veel folk, etendused, Saaremaa ja palju muud huvitavat.
Tuleb nautida seda vaba aega : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 2:20 am
hehe...paistab et minulgi seostub suvi Saaremaa ja tööga XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 4:11 am
Minu suvi on selline: kõik :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:35 am
Minty-Tiia hehe...paistab et minulgi seostub suvi Saaremaa ja tööga XP Oooh...mis tööga?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 3:39 am
Suvi? Kella kaheni magamine, ujumine, rämpstoidu söömine... see on aasta parim aeg! xd Juba tehtud? -Käisin Metallica kontserdil! cool -Veetsin kolm nädalat Münchenis saksa keelt õppides. eek -Olen juba viis korda ujumas käinud! surprised Plaanid? Terve suvi (või noh, pool sellest) on veel ees! Eks näis! Kui ma oma arvuti tagasi saan, siis hakkan kindlasti nolifeima kõvasti aga vahepeal peab ikka paar korda Pärnus käima ja lihtsalt ujuma ja chillima ja värke. Ya kno' man?
Oioi. Mu kulla-kallis-venna-raas tahab ka oma elu arvuti taga raisata... Eks ma pean teda vist lubama, see on ju ikkagi tema arvuti. Loodetavasti ma saan enne järgmist nädalat netti kui ta nõustub mõneks hetkeks siit ära tulema...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 12:28 pm
[ ~Jasmine~ ] Suvi? Kella kaheni magamine, ujumine, rämpstoidu söömine... see on aasta parim aeg! xd Juba tehtud? -Käisin Metallica kontserdil! cool -Veetsin kolm nädalat Münchenis saksa keelt õppides. eek -Olen juba viis korda ujumas käinud! surprised Plaanid? Terve suvi (või noh, pool sellest) on veel ees! Eks näis! Kui ma oma arvuti tagasi saan, siis hakkan kindlasti nolifeima kõvasti aga vahepeal peab ikka paar korda Pärnus käima ja lihtsalt ujuma ja chillima ja värke. Ya kno' man?
Oioi. Mu kulla-kallis-venna-raas tahab ka oma elu arvuti taga raisata... Eks ma pean teda vist lubama, see on ju ikkagi tema arvuti. Loodetavasti ma saan enne järgmist nädalat netti kui ta nõustub mõneks hetkeks siit ära tulema...
Bwahahaa. You wish! xD KEEGi ei tule ju VABATAHTLIKULT arvutist ära gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 12:54 am
Arle [ ~Jasmine~ ] Suvi? Kella kaheni magamine, ujumine, rämpstoidu söömine... see on aasta parim aeg! xd Juba tehtud? -Käisin Metallica kontserdil! cool -Veetsin kolm nädalat Münchenis saksa keelt õppides. eek -Olen juba viis korda ujumas käinud! surprised Plaanid? Terve suvi (või noh, pool sellest) on veel ees! Eks näis! Kui ma oma arvuti tagasi saan, siis hakkan kindlasti nolifeima kõvasti aga vahepeal peab ikka paar korda Pärnus käima ja lihtsalt ujuma ja chillima ja värke. Ya kno' man?
Bwahahaa. You wish! xD KEEGi ei tule ju VABATAHTLIKULT arvutist ära gonk Oleneb, kui mulle näiteks raha antakse selle eest siis tulen. Kui keegi sõber mind kutsub siis ka jooksen, aga kõik on laagris x)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 2:53 am
Miss MammuYasha Arle [ ~Jasmine~ ] Suvi? Kella kaheni magamine, ujumine, rämpstoidu söömine... see on aasta parim aeg! xd Juba tehtud? -Käisin Metallica kontserdil! cool -Veetsin kolm nädalat Münchenis saksa keelt õppides. eek -Olen juba viis korda ujumas käinud! surprised Plaanid? Terve suvi (või noh, pool sellest) on veel ees! Eks näis! Kui ma oma arvuti tagasi saan, siis hakkan kindlasti nolifeima kõvasti aga vahepeal peab ikka paar korda Pärnus käima ja lihtsalt ujuma ja chillima ja värke. Ya kno' man?
Bwahahaa. You wish! xD KEEGi ei tule ju VABATAHTLIKULT arvutist ära gonk Oleneb, kui mulle näiteks raha antakse selle eest siis tulen. Kui keegi sõber mind kutsub siis ka jooksen, aga kõik on laagris x) crying Ei siis sa oled odav mitte vabatahtlik!! Kuidas sa võid raha eest arvuti hüljata *teeskleb et ei näinud sõbra-osa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 3:32 am
Arle Miss MammuYasha Arle [ ~Jasmine~ ] Suvi? Kella kaheni magamine, ujumine, rämpstoidu söömine... see on aasta parim aeg! xd Juba tehtud? -Käisin Metallica kontserdil! cool -Veetsin kolm nädalat Münchenis saksa keelt õppides. eek -Olen juba viis korda ujumas käinud! surprised Plaanid? Terve suvi (või noh, pool sellest) on veel ees! Eks näis! Kui ma oma arvuti tagasi saan, siis hakkan kindlasti nolifeima kõvasti aga vahepeal peab ikka paar korda Pärnus käima ja lihtsalt ujuma ja chillima ja värke. Ya kno' man?
Bwahahaa. You wish! xD KEEGi ei tule ju VABATAHTLIKULT arvutist ära gonk Oleneb, kui mulle näiteks raha antakse selle eest siis tulen. Kui keegi sõber mind kutsub siis ka jooksen, aga kõik on laagris x) crying Ei siis sa oled odav mitte vabatahtlik!! Kuidas sa võid raha eest arvuti hüljata *teeskleb et ei näinud sõbra-osa**viskab sulega* kes seda küll tegi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 10:30 am
Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle [ ~Jasmine~ ] Suvi? Kella kaheni magamine, ujumine, rämpstoidu söömine... see on aasta parim aeg! xd Juba tehtud? -Käisin Metallica kontserdil! cool -Veetsin kolm nädalat Münchenis saksa keelt õppides. eek -Olen juba viis korda ujumas käinud! surprised Plaanid? Terve suvi (või noh, pool sellest) on veel ees! Eks näis! Kui ma oma arvuti tagasi saan, siis hakkan kindlasti nolifeima kõvasti aga vahepeal peab ikka paar korda Pärnus käima ja lihtsalt ujuma ja chillima ja värke. Ya kno' man?
Bwahahaa. You wish! xD KEEGi ei tule ju VABATAHTLIKULT arvutist ära gonk Oleneb, kui mulle näiteks raha antakse selle eest siis tulen. Kui keegi sõber mind kutsub siis ka jooksen, aga kõik on laagris x) crying Ei siis sa oled odav mitte vabatahtlik!! Kuidas sa võid raha eest arvuti hüljata *teeskleb et ei näinud sõbra-osa**viskab sulega* kes seda küll tegi? *kukub pikali* Aia...see oli valus crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 3:28 pm
Arle Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle [ ~Jasmine~ ] Suvi? Kella kaheni magamine, ujumine, rämpstoidu söömine... see on aasta parim aeg! xd Juba tehtud? -Käisin Metallica kontserdil! cool -Veetsin kolm nädalat Münchenis saksa keelt õppides. eek -Olen juba viis korda ujumas käinud! surprised Plaanid? Terve suvi (või noh, pool sellest) on veel ees! Eks näis! Kui ma oma arvuti tagasi saan, siis hakkan kindlasti nolifeima kõvasti aga vahepeal peab ikka paar korda Pärnus käima ja lihtsalt ujuma ja chillima ja värke. Ya kno' man?
Bwahahaa. You wish! xD KEEGi ei tule ju VABATAHTLIKULT arvutist ära gonk Oleneb, kui mulle näiteks raha antakse selle eest siis tulen. Kui keegi sõber mind kutsub siis ka jooksen, aga kõik on laagris x) crying Ei siis sa oled odav mitte vabatahtlik!! Kuidas sa võid raha eest arvuti hüljata *teeskleb et ei näinud sõbra-osa**viskab sulega* kes seda küll tegi? *kukub pikali* Aia...see oli valus crying Metsikult
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 12:23 pm
Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Oleneb, kui mulle näiteks raha antakse selle eest siis tulen. Kui keegi sõber mind kutsub siis ka jooksen, aga kõik on laagris x) crying Ei siis sa oled odav mitte vabatahtlik!! Kuidas sa võid raha eest arvuti hüljata *teeskleb et ei näinud sõbra-osa**viskab sulega* kes seda küll tegi? *kukub pikali* Aia...see oli valus crying Metsikult Ah.ah ma viskan sind ka sulega vaata mis tunne sul siis on!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 12:48 pm
Arle Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Oleneb, kui mulle näiteks raha antakse selle eest siis tulen. Kui keegi sõber mind kutsub siis ka jooksen, aga kõik on laagris x) crying Ei siis sa oled odav mitte vabatahtlik!! Kuidas sa võid raha eest arvuti hüljata *teeskleb et ei näinud sõbra-osa**viskab sulega* kes seda küll tegi? *kukub pikali* Aia...see oli valus crying Metsikult Ah.ah ma viskan sind ka sulega vaata mis tunne sul siis on!! scream dramallama sama mis siis kui kärbes jalale maandub
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 6:05 am
Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha *viskab sulega* kes seda küll tegi? *kukub pikali* Aia...see oli valus crying Metsikult Ah.ah ma viskan sind ka sulega vaata mis tunne sul siis on!! scream dramallama sama mis siis kui kärbes jalale maandub My point exactly! Äärmiselt piinarikas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |