|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 1:43 am
Nii, rääkige nüid mulle mida teie põhimõtteliselt rannas kõige rohkem teete?
Kui te päevitate, siis öelge miks! Ja kas päevitajad üldse ujumas käivad või tahavad vaid oma nahka rikkuda? gonk
Isiklikult mina jälestan saada pruunimaks, nii ilus on ju valge värv. x) Mina käin puhtalt ainult selle pärast rannas, et ujuda saaks. Ainult, et on üks aga...Üksi on ju igav ujuda ja vees sulistada, on ju ikka tore kui keegi on kaasas, aga keegi ei tule vette! MIKS? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:28 am
Eriti sinna sõites!
Ma lähen 49-ga onju, ja see on tavaliselt nii täis, et hingata ei saa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 11:20 am
Acid Tea Rand = pähh. Eriti kuumadel suvepäevadel. Shut the <********> up! eek Ma veedan iga palava suvepäeva rannas kui see vähegi võimalik on...enamasti ei ole. Ma pole mitu nädalat rannas käinud. Ja sellel aastal pole põlvini veest kaugemale saanud veel...faking töö raisk. A noh samas raha on ju ka vaja xD
Päevitamine. Noh päevitamine iseenesest võib mõnikord olla rõvedalt palav ja liivane, aga vett ma ei karda niiet sellest saab kiiresti üle. Mulle meeldib pruun olla. Valge on nii nilbe olla >.< Aga ma pole pruun! Ainult kõht on natuke. Ma ei tea miks ainult kõht, see on veits imelik xD Aa ja ujuda mulle küll ei meeldi! Hui ma lähen randa ujuma! Ma niisama tõmblen ja lametsen vees biggrin
Aah. Ära seda <********> liiga tõsiselt võta, okei ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 12:22 am
Arle Acid Tea Rand = pähh. Eriti kuumadel suvepäevadel. Shut the <********> up! eek Ma veedan iga palava suvepäeva rannas kui see vähegi võimalik on...enamasti ei ole. Ma pole mitu nädalat rannas käinud. Ja sellel aastal pole põlvini veest kaugemale saanud veel...faking töö raisk. A noh samas raha on ju ka vaja xD
Päevitamine. Noh päevitamine iseenesest võib mõnikord olla rõvedalt palav ja liivane, aga vett ma ei karda niiet sellest saab kiiresti üle. Mulle meeldib pruun olla. Valge on nii nilbe olla >.< Aga ma pole pruun! Ainult kõht on natuke. Ma ei tea miks ainult kõht, see on veits imelik xD Aa ja ujuda mulle küll ei meeldi! Hui ma lähen randa ujuma! Ma niisama tõmblen ja lametsen vees biggrin
Aah. Ära seda <********> liiga tõsiselt võta, okei ^^noh üleüldse vees olla, mina käisin sõbrannadega rannas hui nad vette tulid. Ma olin ainuke kellel juuksed märjaks said, nii kurb ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 4:57 am
Miss MammuYasha Arle Acid Tea Rand = pähh. Eriti kuumadel suvepäevadel. Shut the <********> up! eek Ma veedan iga palava suvepäeva rannas kui see vähegi võimalik on...enamasti ei ole. Ma pole mitu nädalat rannas käinud. Ja sellel aastal pole põlvini veest kaugemale saanud veel...faking töö raisk. A noh samas raha on ju ka vaja xD
Aah. Ära seda <********> liiga tõsiselt võta, okei ^^noh üleüldse vees olla, mina käisin sõbrannadega rannas hui nad vette tulid. Ma olin ainuke kellel juuksed märjaks said, nii kurb ;_; crying Mind kutsuti eile õhtul juukseid märjaks tegema, aga ma olin liiga väsinud, et adru sisse sumpama minna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 9:43 am
Arle Miss MammuYasha Arle Acid Tea Rand = pähh. Eriti kuumadel suvepäevadel. Shut the <********> up! eek Ma veedan iga palava suvepäeva rannas kui see vähegi võimalik on...enamasti ei ole. Ma pole mitu nädalat rannas käinud. Ja sellel aastal pole põlvini veest kaugemale saanud veel...faking töö raisk. A noh samas raha on ju ka vaja xD
Aah. Ära seda <********> liiga tõsiselt võta, okei ^^noh üleüldse vees olla, mina käisin sõbrannadega rannas hui nad vette tulid. Ma olin ainuke kellel juuksed märjaks said, nii kurb ;_; crying Mind kutsuti eile õhtul juukseid märjaks tegema, aga ma olin liiga väsinud, et adru sisse sumpama minna Sõu säd =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 11:00 pm
Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle Acid Tea Rand = pähh. Eriti kuumadel suvepäevadel. Shut the <********> up! eek Ma veedan iga palava suvepäeva rannas kui see vähegi võimalik on...enamasti ei ole. Ma pole mitu nädalat rannas käinud. Ja sellel aastal pole põlvini veest kaugemale saanud veel...faking töö raisk. A noh samas raha on ju ka vaja xD
Aah. Ära seda <********> liiga tõsiselt võta, okei ^^noh üleüldse vees olla, mina käisin sõbrannadega rannas hui nad vette tulid. Ma olin ainuke kellel juuksed märjaks said, nii kurb ;_; crying Mind kutsuti eile õhtul juukseid märjaks tegema, aga ma olin liiga väsinud, et adru sisse sumpama minna Sõu säd =D Ma tean. Aga mitte nii kurb kui mu sadomaso probleem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 2:03 am
Arle Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle Acid Tea Rand = pähh. Eriti kuumadel suvepäevadel. Shut the <********> up! eek Ma veedan iga palava suvepäeva rannas kui see vähegi võimalik on...enamasti ei ole. Ma pole mitu nädalat rannas käinud. Ja sellel aastal pole põlvini veest kaugemale saanud veel...faking töö raisk. A noh samas raha on ju ka vaja xD
Aah. Ära seda <********> liiga tõsiselt võta, okei ^^noh üleüldse vees olla, mina käisin sõbrannadega rannas hui nad vette tulid. Ma olin ainuke kellel juuksed märjaks said, nii kurb ;_; crying Mind kutsuti eile õhtul juukseid märjaks tegema, aga ma olin liiga väsinud, et adru sisse sumpama minna Sõu säd =D Ma tean. Aga mitte nii kurb kui mu sadomaso probleem rofl Sa vist tõesti peaksid arstiga konsulteerima(?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 4:29 am
Ma käisin ujumas eile! Vesi on ikka veel külm, aga täitsa ujutav. Mul vedas, sest ma jõudsin täpselt Tallinki ajaks mere äärde. (LAINED!!!). Päevitamisest tüdinen ma täiega ruttu ära. Ma olen ikka veel suht lumivalge. Ma oli kolm nädalat Münchenis, ma ei käinud üldse arvutis, koperdasin linna peal ringi, aga ikka olen nagu mingi valge kana. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 4:30 am
Miss MammuYasha Arle Ma tean. Aga mitte nii kurb kui mu sadomaso probleem rofl Sa vist tõesti peaksid arstiga konsulteerima(?) Arstid ei võta teda enam vastu. Nad kardavad teda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 5:02 am
[ ~Jasmine~ ] Miss MammuYasha Arle Ma tean. Aga mitte nii kurb kui mu sadomaso probleem rofl Sa vist tõesti peaksid arstiga konsulteerima(?) Arstid ei võta teda enam vastu. Nad kardavad teda.
Võtavad küll! Noh, tõsi kõik ei võta. Enamus ei võta. Aga Jelena Spänk võtab veel...Ma lähen tema juurde esimest korda reedel ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 1:07 pm
Arle [ ~Jasmine~ ] Miss MammuYasha Arle Ma tean. Aga mitte nii kurb kui mu sadomaso probleem rofl Sa vist tõesti peaksid arstiga konsulteerima(?) Arstid ei võta teda enam vastu. Nad kardavad teda.
Võtavad küll! Noh, tõsi kõik ei võta. Enamus ei võta. Aga Jelena Spänk võtab veel...Ma lähen tema juurde esimest korda reedel ^^;Vaata et sa siis oma probleemid saaksid lahendatud! [ ~Jasmine~ ] Ma käisin ujumas eile! Vesi on ikka veel külm, aga täitsa ujutav. Mul vedas, sest ma jõudsin täpselt Tallinki ajaks mere äärde. (LAINED!!!). Päevitamisest tüdinen ma täiega ruttu ära. Ma olen ikka veel suht lumivalge. Ma oli kolm nädalat Münchenis, ma ei käinud üldse arvutis, koperdasin linna peal ringi, aga ikka olen nagu mingi valge kana. xp
Mul sama moodi, ma vist viis minutit saan "päevitada" aga meri kutsub x) Veab sul ikka! Mul on arvatavasti kõige igavam suvi üldse! Ja varsti on seegi läbi ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 2:10 pm
Täna oli nii haige. Marsaga sõitsin hommikul tööle minnes rannast ja muulist mööda, kus inimesed olid valmis lainetesse sukelduma, mõned olid seda juba teinud. Palavus oli tappev, eriti veel marsas. Õnneks polnud see täna väga täis. Igatahes need värdjad seal muulil ajasid mind nii närvi - miks nemad tööl ei pea olema?? evil Terve päeva raadios hängides (ja vahepeal gaias käies, täna oli aeglane päev. Aga ülehomseks on retsilt tööd, ma vaatasin) mõtlesin, et nüüd kohe kui ma koju jõuan hüppan ratta selga ja põrutan randa. Kas või mõneks minutiks vette ja tagasi. See plaan jäi katki stare Ma olin lihtsalt üle mõistuse väsinud ja fakt, et isa oli ostnud konditsioneeri magamistuppa, ei aidanud mu ujumishimule absoluutselt kaasa - seal oli lihtsalt nii mõnus jahe heart Oeh elu on raske xD Aga mulle meeldivad tegelt need palavad ilmad. Inimesed kes vinguvad "möö miks nii palav on" on ise lamedad. Nendelt ei taha talvel ühtegi sõna selle kohta kuulda kui külm on mad xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:35 am
Arle Täna oli nii haige. Marsaga sõitsin hommikul tööle minnes rannast ja muulist mööda, kus inimesed olid valmis lainetesse sukelduma, mõned olid seda juba teinud. Palavus oli tappev, eriti veel marsas. Õnneks polnud see täna väga täis. Igatahes need värdjad seal muulil ajasid mind nii närvi - miks nemad tööl ei pea olema?? evil Terve päeva raadios hängides (ja vahepeal gaias käies, täna oli aeglane päev. Aga ülehomseks on retsilt tööd, ma vaatasin) mõtlesin, et nüüd kohe kui ma koju jõuan hüppan ratta selga ja põrutan randa. Kas või mõneks minutiks vette ja tagasi. See plaan jäi katki stare Ma olin lihtsalt üle mõistuse väsinud ja fakt, et isa oli ostnud konditsioneeri magamistuppa, ei aidanud mu ujumishimule absoluutselt kaasa - seal oli lihtsalt nii mõnus jahe heart Oeh elu on raske xD Aga mulle meeldivad tegelt need palavad ilmad. Inimesed kes vinguvad "möö miks nii palav on" on ise lamedad. Nendelt ei taha talvel ühtegi sõna selle kohta kuulda kui külm on mad xD Aga mina ei vingugi et talvel külm on, see on loogiline. Ja kui sinu elu raske on siis mis mul on? Mina ei tohi vette minna! Alles neljapäeval on võimalik selline asi gonk Rohkem pole sul vaja teada wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|