Welcome to Gaia! ::

Reply jututuba (kõigest mis hing ihaldab)
Extended Profile - wtfbbq? O_o Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kumb on parem?
  Extended
  Vana profiil
View Results

Alien Cult
Crew

PostPosted: Sun Jul 09, 2006 5:14 am

Ma mässasin täna päris pikalt oma profiiliga...tegin juba uue jaoks kõik pildid valmis (Paintiga xD) ja uploadisin ja koodi olin juba ka kuskilt varastanud. Arvutasin siis meeleheitlikult piksleid ja otsisin hex code'e ja nii edasi ja nii edasi. Lõpuks lendas kõik vastu taevast...ülemine pool oli enam vähem aga all olid kõik asjad segamini...Ma ei eelda, et te peaksite aru saama, mis asjad olid üleval, ja mis all, sest ega ma ise ka lõpuks ei saanud! xD
Siis mõtlesin et krutin oma vanale profiilile paar asja juurde. Panin väikese Multimedia nurka. Kaotasin ära sõbrad ja kommentaarid ja muutsin wishlisti asukohta.
Ise olen suhteliselt rahul lõpptulemusega...

Mai teagi...rääkige mis seiklustesse oma profiiliga sattunud olete. Millistesse lõputuisse CSS labürintidesse olete ära eksinud. Või kasutate hoopis kusagilt leitud premade profiili või isegi ühte gaia pakutavatest?
Kas see uus profiilisüsteem on ikka parem? Midaiganes. Mul on nii igav pirate

Ahjaa ja avaldage arvamust mu profiili kohta...või tehke seda kommentaarides, ükskõik :3
Ma võin vastu ka avaldada xD
PostPosted: Sun Jul 09, 2006 11:10 pm

See on praegu nii random, aga ma ei viitsi uut threadi teha.
Tegin eile omale TekTekis avatari ja see meeldis mulle D;
Ma pole teinud eriti mingeid avatare, mida ma ise oleks nõus kandma rohkem kui paar päeva, aga see on nii lahe >.<
Kuigi ta ei matchi eriti. Aga kollaseid jalanõusid on suht raske leida - kõik on mingid sita-kollased D; (Ja need kurdai chicky slippers'is - noh jah...) Igatahes ma kalkuleerisin ja sain lõpphinnaks kuskil 29 ooo plus 5000 Old Can'i sest ma tahan Tin Hat'i ka whee
Suht normaalne hind ju? ninja

Alien Cult
Crew

[ ~Jasmine~ ]

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 4:18 am

Profile?
Extended?
O_o

Warning: Lack of Internet can cause serious irreversible brain damage.

Ma ei tea. Ma võtan tavaliselt TekTekist mingeid suvalisi vastavalt oma avatari värvidele. Praegu on mingi kole roosa mille ma peaksingi ära vahetama. confused
PostPosted: Mon Jul 10, 2006 4:19 am

Arle
Ma pole teinud eriti mingeid avatare, mida ma ise oleks nõus kandma rohkem kui paar päeva, aga see on nii lahe >.<
Kuigi ta ei matchi eriti. Aga kollaseid jalanõusid on suht raske leida - kõik on mingid sita-kollased D; (Ja need kurdai chicky slippers'is - noh jah...) Igatahes ma kalkuleerisin ja sain lõpphinnaks kuskil 29 ooo plus 5000 Old Can'i sest ma tahan Tin Hat'i ka whee

Ma tahan ka Tin Hati. Mul on praegu 70 purki, ainult 4930 veel!

[ ~Jasmine~ ]

Alien Cult
Crew

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 4:55 am

[ ~Jasmine~ ]
Arle

Ma tahan ka Tin Hati. Mul on praegu 70 purki, ainult 4930 veel!

omg sa oled must kaugemal! Mul on 61 >.<
PostPosted: Mon Jul 10, 2006 5:18 am

[ ~Jasmine~ ]
Profile?
Extended?
O_o

Warning: Lack of Internet can cause serious irreversible brain damage.

ninja Kas ma ütlesin midagi valesti? xD See ju on extended profile? või..? gonk
A no vahet pole xD
Igatahes ma olen täiega rahul sellega, et ma õppisin oma multimeediat ringi liigutama XD Enne ma ei oskand seda panna isegi D:

Alien Cult
Crew

Alien Cult
Crew

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 6:40 am

Acid Tea
See uus asi

Uutest asjadest rääkides ma nägin väikeseid previewsid mingitest Tentacle outfitist (suht nilbe xD) ja power rangeri laadsest kostüümist...ja tatoo'dest ka...aga neid nägin suht halvasti kuigi tundusid suht normaalsed. Aa ja mingi Gaia Battle värk ka...sellest nägin ka...

Oeh...täna on nii vähe tööd crying
PostPosted: Mon Jul 10, 2006 10:00 am

Acid Tea
Arle
Acid Tea
See uus asi

Uutest asjadest rääkides ma nägin väikeseid previewsid mingitest Tentacle outfitist (suht nilbe xD) ja power rangeri laadsest kostüümist...ja tatoo'dest ka...aga neid nägin suht halvasti kuigi tundusid suht normaalsed. Aa ja mingi Gaia Battle värk ka...sellest nägin ka...

Old news. :D Tätoveeringud on ERITI vana asi. Ja Battle System on igivana... O_O; Appi, kas mina olen siin ainus, kes on täiuslikult kursis Gaias toimuvaga? xD

Ahjaa, ma tegin ka just täna ühe päris hea avatari Tin mütsiga. 9/5000 on käes. whee

Paistab küll. Või siis olen mina ainuke kes midagi ei tea. Ma ei ole just eriline gaia-friik...veel xD
A isegi kui ma oleks ei teaks ma pooli asju :P Praegu ei tea ma midagi peale selle TENTACLE nilbuse xD
Nende videote otsa komistasin ma suht kogemata...Ja ma ei ütleks et see on vana asi. Sheesh...pole veel väljagi lastud ja juba vana! talk2hand XD
Sellessuhtes et nendest on jaah ammu räägitud a ma ei teadnud, et see juba nii kaugel on sweatdrop
A no ma lohutan ennast sellega, et ma tean muudest asjadest kõike...tean küll. Ausalt tean. TE PEATE MIND USKUMA!! gonk

Ahjaa. Näita oma tinniga avatari ;3

Alien Cult
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 1:05 pm

Uus asi? What did I miss again?!
PostPosted: Mon Jul 10, 2006 1:48 pm

Acid Tea
Arle
Acid Tea
Arle
Acid Tea
See uus asi

Old news. :D Tätoveeringud on ERITI vana asi. Ja Battle System on igivana... O_O; Appi, kas mina olen siin ainus, kes on täiuslikult kursis Gaias toimuvaga? xD

Ahjaa, ma tegin ka just täna ühe päris hea avatari Tin mütsiga. 9/5000 on käes. whee

Paistab küll. Või siis olen mina ainuke kes midagi ei tea. Ma ei ole just eriline gaia-friik...veel xD
A isegi kui ma oleks ei teaks ma pooli asju :P Praegu ei tea ma midagi peale selle TENTACLE nilbuse xD
Nende videote otsa komistasin ma suht kogemata...Ja ma ei ütleks et see on vana asi. Sheesh...pole veel väljagi lastud ja juba vana! talk2hand XD
Sellessuhtes et nendest on jaah ammu räägitud a ma ei teadnud, et see juba nii kaugel on sweatdrop
A no ma lohutan ennast sellega, et ma tean muudest asjadest kõike...tean küll. Ausalt tean. TE PEATE MIND USKUMA!! gonk

Ahjaa. Näita oma tinniga avatari ;3

Eiei, ma ei saa näidata. Keegi teine peale minu ei mõista mu imelist ja originaalset stiili. ;D

heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart
Mul on sama lugu crying Keegi ei mõista mu stiili xD...Aga ma olen kolm TekTekkimis võistlust võitnud ^^ A no ju nood inimesed on sama väärastunud mõttemaailmaga kui mina ;D
Ja täiesti haige on see, et alati kui ma suvalt midagi tektekin tuleb sinna sisse roosa värv xD Kui ma just mingit kindlat asja ei ürita teha/asjad ette pole antud. Ja ma profiil on ka roosa fondiga xD ja mu avatari juuksed on roosad...(siia oli kirjutatud "aga see muutub järgmise avatariga" kuid siis mulle meenus - ei kao nad kuhugi...hoopis roosamaks lähevad) Ja päris elus mulle ei meeldi roosa...või noh mitte et ma vihkaks seda, aga mul on lihtsalt nii suva. Aga viimasel ajal ma üritan natuke piirata roosa kasutamist...Mis te arvate, kas tuleb välja?
heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart

Alien Cult
Crew

Ukis555

PostPosted: Mon Aug 07, 2006 4:48 am

Minul viskab see asi üle, sest paljud ei tööta Firefoxis : ( Siis on näha vaid mingi bg koos üksikute random piltidega.

Tahan vana.
Reply
jututuba (kõigest mis hing ihaldab)

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas