|
|
|
|
|
|
|
HGgd29u7rL6Fvty5t0x24y75f
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 2:13 am
Uus profile system on väljas. Ja see on jama! Vähemalt seni, kuni nad Photobucketist piltide võtmise asja pole lisanud. Aga see tuleb varsti. Ja siis võin ma CSSi ära unustada. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 6:35 am
Möh? Misasja? Kuskohas? gonk Ma tahan ka näha crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 6:43 am
Arle Möh? Misasja? Kuskohas? gonk Ma tahan ka näha crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 11:01 am
Acid Tea Aga ma ei saa kohe üldse aru, miks nad enam announcemente ei tee uute asjade kohta. :( Nii ei ole ju lõbus. Kandsin 10 minutit ühte uut kasiino-lipsu ja KOHE sain 3 PMi, mis küsisid, kust ma selle sain. cry Ma nägin neid tektekis esimest korda...ja need lisati sinna mingi poole pealt nii et ma tegin ühe avatari valmis ja siis kui teist hakkasin tegema ilmusid mingid mustad jullad sinna...ma olin suht "wtf" siis...Samas ma ei loe niikuinii announcement'e niiet mul jummala suva xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 3:00 pm
OMG ma sain hakkama...kahju, et neil pole selliseid lahedaid taustu, mis poleks samas ka lamedad xD Raudselt on kõigil see värisev KiKi razz Ma panin mingi loojanguga pildi...Tahaks juba oma staffi panna taustaks. See uus süsteem on ikka päris hea. Üks asi häirib mind rõvedalt. See, et mul on multimedia väikses ääres ja see on oma kastist väljas >.> No wtf, võiks arvestada sellise asjaga. Või teab keegi midagi mida mina ei tea`?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 1:17 am
Ma ei leia seda "Edit My Profile" nuppu :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:15 am
Mine Profile -> Account -> Choose Profile (New Profile) Kui sa seda juba teinud oled siis see on su profiili ülemises ääres ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:37 am
Ma panin Moira oma profiili twisted See tuli täiesti kogemata algul...Nagu ma panin Moira ja siis selle teise ja siis see meenutas mulle midagi ja siis ma panin veel ühe ja... gonk Ma sattusin nii hoogu xD Ei a tegelt ma olen suht nilbe xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 3:20 am
Arle Mine Profile -> Account -> Choose Profile (New Profile) Kui sa seda juba teinud oled siis see on su profiili ülemises ääres ;3 Nüüd sain alles aru, sänks mään 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:20 am
Miss MammuYasha Arle Mine Profile -> Account -> Choose Profile (New Profile) Kui sa seda juba teinud oled siis see on su profiili ülemises ääres ;3 Nüüd sain alles aru, sänks mään 3nodding I r teh s4mrtz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 9:22 am
Arle Miss MammuYasha Arle Mine Profile -> Account -> Choose Profile (New Profile) Kui sa seda juba teinud oled siis see on su profiili ülemises ääres ;3 Nüüd sain alles aru, sänks mään 3nodding I r teh s4mrtz cool Näha jah x)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 3:31 pm
Miss MammuYasha Arle Miss MammuYasha Arle Mine Profile -> Account -> Choose Profile (New Profile) Kui sa seda juba teinud oled siis see on su profiili ülemises ääres ;3 Nüüd sain alles aru, sänks mään 3nodding I r teh s4mrtz cool Näha jah x) TEH SM4RTZ, I t3ll u!war see war tuli sinna lõppu kogemata sest ma ehmatasin sest mingi loom kukkus mu lauale, aga ma lömastasin ta...see WAR jääb tema mälestuseks ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|