|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 6:21 am
...niikuinii!! Niiet might as well get it over with kohe ja praegu!
Et siis Word Bump.
Imho siiani parim Gaia mäng
Mul on praegu level 52 kohe-kohe algamas. Kolmekümnendast sain mingi starter särgi - lame! Loodan saada mingit kastikest järgmisest gonk kui ma sinna välja jõuan!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 6:31 am
Level 57 sain surma DAMNIT! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 9:13 am
Mul pole andeid, ma ei oska Gai amänge mängida, ja ma pole piisavalt kiire mõtlemisega. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 2:07 am
Ma olen ikka nii loll et ei saa esimesest läbi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 1:11 pm
Miss Mammu Ma olen ikka nii loll et ei saa esimesest läbi gonk Wewt ma saan postitada whee Sa oled nüüd nii patune jah! A tead, ma panin youtube'i otsingusse "loveless tatu" ja jumala palju asju tuli...mingi kaks lehte oli vähemalt :P
Kuidas sa esimesest läbi ei saa? Pane suvalt mingi mis tundub õige! Näiteks ma panen selliseid asju mida peaks hääldada saama normaalselt ja enamus on õiged kuigi ma pole kunagi kuulnudgi...Ja mingid imelikud kahetähelised sõnad nt. EA ...wtf on EA? xD Proovi vähemalt kolmandasse saada siis saad natukegi kulda lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 1:27 pm
Arle Miss Mammu Ma olen ikka nii loll et ei saa esimesest läbi gonk Wewt ma saan postitada whee Sa oled nüüd nii patune jah! A tead, ma panin youtube'i otsingusse "loveless tatu" ja jumala palju asju tuli...mingi kaks lehte oli vähemalt :P
Kuidas sa esimesest läbi ei saa? Pane suvalt mingi mis tundub õige! Näiteks ma panen selliseid asju mida peaks hääldada saama normaalselt ja enamus on õiged kuigi ma pole kunagi kuulnudgi...Ja mingid imelikud kahetähelised sõnad nt. EA ...wtf on EA? xD Proovi vähemalt kolmandasse saada siis saad natukegi kulda lol Mai saa! ma lähen närvi kui aja peale ajsu pean tegema! SA peaksid mind matas nägema! (kord ei teinud ma tööd ära sest ma läksin nii närvi et hakkasin nutma xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 11:55 am
Miss Mammu Arle Miss Mammu Ma olen ikka nii loll et ei saa esimesest läbi gonk Wewt ma saan postitada whee Sa oled nüüd nii patune jah! A tead, ma panin youtube'i otsingusse "loveless tatu" ja jumala palju asju tuli...mingi kaks lehte oli vähemalt :P
Kuidas sa esimesest läbi ei saa? Pane suvalt mingi mis tundub õige! Näiteks ma panen selliseid asju mida peaks hääldada saama normaalselt ja enamus on õiged kuigi ma pole kunagi kuulnudgi...Ja mingid imelikud kahetähelised sõnad nt. EA ...wtf on EA? xD Proovi vähemalt kolmandasse saada siis saad natukegi kulda lol Mai saa! ma lähen närvi kui aja peale ajsu pean tegema! SA peaksid mind matas nägema! (kord ei teinud ma tööd ära sest ma läksin nii närvi et hakkasin nutma xD ) Aww...ma ei tee suurt midagi aja peale...va mängudes...viimati Tomb Raider Legend'i time trialid...ja enne seda...ei mäleta...äkki MGS:Snake Eater'is midagi...või siis Crash Nitro Kart'is (ma ei mängi tegelt üldse palju oma pleissiga razz pole aega lihtsalt >.<)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 12:33 am
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Ma olen ikka nii loll et ei saa esimesest läbi gonk Wewt ma saan postitada whee Sa oled nüüd nii patune jah! A tead, ma panin youtube'i otsingusse "loveless tatu" ja jumala palju asju tuli...mingi kaks lehte oli vähemalt :P
Kuidas sa esimesest läbi ei saa? Pane suvalt mingi mis tundub õige! Näiteks ma panen selliseid asju mida peaks hääldada saama normaalselt ja enamus on õiged kuigi ma pole kunagi kuulnudgi...Ja mingid imelikud kahetähelised sõnad nt. EA ...wtf on EA? xD Proovi vähemalt kolmandasse saada siis saad natukegi kulda lol Mai saa! ma lähen närvi kui aja peale ajsu pean tegema! SA peaksid mind matas nägema! (kord ei teinud ma tööd ära sest ma läksin nii närvi et hakkasin nutma xD ) Aww...ma ei tee suurt midagi aja peale...va mängudes...viimati Tomb Raider Legend'i time trialid...ja enne seda...ei mäleta...äkki MGS:Snake Eater'is midagi...või siis Crash Nitro Kart'is (ma ei mängi tegelt üldse palju oma pleissiga razz pole aega lihtsalt >.<)Oi issand, olek smul "pleiss" >_< ma mängiks iga päev+kui mul mängud oleksid
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 9:43 am
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Ma olen ikka nii loll et ei saa esimesest läbi gonk Wewt ma saan postitada whee Sa oled nüüd nii patune jah! A tead, ma panin youtube'i otsingusse "loveless tatu" ja jumala palju asju tuli...mingi kaks lehte oli vähemalt :P
Kuidas sa esimesest läbi ei saa? Pane suvalt mingi mis tundub õige! Näiteks ma panen selliseid asju mida peaks hääldada saama normaalselt ja enamus on õiged kuigi ma pole kunagi kuulnudgi...Ja mingid imelikud kahetähelised sõnad nt. EA ...wtf on EA? xD Proovi vähemalt kolmandasse saada siis saad natukegi kulda lol Mai saa! ma lähen närvi kui aja peale ajsu pean tegema! SA peaksid mind matas nägema! (kord ei teinud ma tööd ära sest ma läksin nii närvi et hakkasin nutma xD ) Aww...ma ei tee suurt midagi aja peale...va mängudes...viimati Tomb Raider Legend'i time trialid...ja enne seda...ei mäleta...äkki MGS:Snake Eater'is midagi...või siis Crash Nitro Kart'is (ma ei mängi tegelt üldse palju oma pleissiga razz pole aega lihtsalt >.<)Oi issand, olek smul "pleiss" >_< ma mängiks iga päev+kui mul mängud oleksid Ma mängingi peaaegu igapäeev...kui ma uue mängu saan...ja täpsustan ehk veits. Mul on pleiss 2..aga ma pean ostma pleiss kolme kui see tuleb sest metal gear'i neljas osa tuleb aint PS3'le...praegustel andmetel vähemalt. Ja et teemas püsida...ma pole nii ammu word bumpi mängnud >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 11:14 am
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Ma olen ikka nii loll et ei saa esimesest läbi gonk Wewt ma saan postitada whee Sa oled nüüd nii patune jah! A tead, ma panin youtube'i otsingusse "loveless tatu" ja jumala palju asju tuli...mingi kaks lehte oli vähemalt :P
Kuidas sa esimesest läbi ei saa? Pane suvalt mingi mis tundub õige! Näiteks ma panen selliseid asju mida peaks hääldada saama normaalselt ja enamus on õiged kuigi ma pole kunagi kuulnudgi...Ja mingid imelikud kahetähelised sõnad nt. EA ...wtf on EA? xD Proovi vähemalt kolmandasse saada siis saad natukegi kulda lol Mai saa! ma lähen närvi kui aja peale ajsu pean tegema! SA peaksid mind matas nägema! (kord ei teinud ma tööd ära sest ma läksin nii närvi et hakkasin nutma xD ) Aww...ma ei tee suurt midagi aja peale...va mängudes...viimati Tomb Raider Legend'i time trialid...ja enne seda...ei mäleta...äkki MGS:Snake Eater'is midagi...või siis Crash Nitro Kart'is (ma ei mängi tegelt üldse palju oma pleissiga razz pole aega lihtsalt >.<)Oi issand, olek smul "pleiss" >_< ma mängiks iga päev+kui mul mängud oleksid Ma mängingi peaaegu igapäeev...kui ma uue mängu saan...ja täpsustan ehk veits. Mul on pleiss 2..aga ma pean ostma pleiss kolme kui see tuleb sest metal gear'i neljas osa tuleb aint PS3'le...praegustel andmetel vähemalt. Ja et teemas püsida...ma pole nii ammu word bumpi mängnud >.< Ma olen ainult 3 korda sedamänginud :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 11:04 am
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Mai saa! ma lähen närvi kui aja peale ajsu pean tegema! SA peaksid mind matas nägema! (kord ei teinud ma tööd ära sest ma läksin nii närvi et hakkasin nutma xD ) Aww...ma ei tee suurt midagi aja peale...va mängudes...viimati Tomb Raider Legend'i time trialid...ja enne seda...ei mäleta...äkki MGS:Snake Eater'is midagi...või siis Crash Nitro Kart'is (ma ei mängi tegelt üldse palju oma pleissiga razz pole aega lihtsalt >.<)Oi issand, olek smul "pleiss" >_< ma mängiks iga päev+kui mul mängud oleksid Ma mängingi peaaegu igapäeev...kui ma uue mängu saan...ja täpsustan ehk veits. Mul on pleiss 2..aga ma pean ostma pleiss kolme kui see tuleb sest metal gear'i neljas osa tuleb aint PS3'le...praegustel andmetel vähemalt. Ja et teemas püsida...ma pole nii ammu word bumpi mängnud >.< Ma olen ainult 3 korda sedamänginud :3 Ma olen vist mingi viis korda >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 1:57 am
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Mai saa! ma lähen närvi kui aja peale ajsu pean tegema! SA peaksid mind matas nägema! (kord ei teinud ma tööd ära sest ma läksin nii närvi et hakkasin nutma xD ) Aww...ma ei tee suurt midagi aja peale...va mängudes...viimati Tomb Raider Legend'i time trialid...ja enne seda...ei mäleta...äkki MGS:Snake Eater'is midagi...või siis Crash Nitro Kart'is (ma ei mängi tegelt üldse palju oma pleissiga razz pole aega lihtsalt >.<)Oi issand, olek smul "pleiss" >_< ma mängiks iga päev+kui mul mängud oleksid Ma mängingi peaaegu igapäeev...kui ma uue mängu saan...ja täpsustan ehk veits. Mul on pleiss 2..aga ma pean ostma pleiss kolme kui see tuleb sest metal gear'i neljas osa tuleb aint PS3'le...praegustel andmetel vähemalt. Ja et teemas püsida...ma pole nii ammu word bumpi mängnud >.< Ma olen ainult 3 korda sedamänginud :3 Ma olen vist mingi viis korda >.< Oh what fun!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 5:34 am
ma jõudsin word bump-is 51. levelile eile, täna tekkis 49 levelil olukord, kui enam ei olnud võimalik ühtegi sõna koostada....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 6:32 am
Minty-Tiia ma jõudsin word bump-is 51. levelile eile, täna tekkis 49 levelil olukord, kui enam ei olnud võimalik ühtegi sõna koostada.... Minul tuleb selline olukord(minu mõistuses) juba esimesel levelil wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|