|
|
|
|
|
HGgd29u7rL6Fvty5t0x24y75f
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 12:51 am
Millal oli teie viimane rändom ivent?
Näiteks pärast siia lingile klikkamist http://www.gaiaonline.com/index.php?event= leidsin mina kohe oma inventorist ühe kiftpoksi.
Proovige ka. (; Äkki saate ka midagi. Keegi eriti õnnelik sai koguni neli asja korraga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 1:43 am
Äi saanud, nuuks nuuks.
Oi, viimati sain ma mingi eventi äm...neli kuud tagasi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 9:21 am
Acid Tea Oo, kui kahju. ): Mina sain ka ainult pluu mätžikal kiftpoksi. Ja siis ma üritasin seda umbes 20k-ga maha müüa, aga keegi ei ostnud. Siis ma andsin alla, avasin selle ja sain foks teili. Seda üritan ma praegu 15k-ga maha müüa. xD Kurat, ma olen hale. Kaotan lihtsalt kannatamatuse pärast 5 tonni. Oleme siis ühtekad(Oh my god! Did I just say that?) Ma ka ei kannata...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 2:10 am
proovisin seda lehte sain sinise karbi ja selle seest coon tail razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 4:52 am
moonrabbit306 proovisin seda lehte sain sinise karbi ja selle seest coon tail razz Ma tahan kaa!!! whaaaaaaaaaaaaaaaah whaaaaaaaaaaaah whaaaaaaaah!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 6:11 am
ma tahaks kaaa!!!urr Aave kuidas sa julgesid saada?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 6:34 am
hehe.. thänks... ma sain Pink Magical Giftbox-i oma accountiga ja muulaga sain Brown Magical Giftbox... ei tia kas teha lahti või mitte... hmmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 11:33 am
Kõik saavad a mina ei saa! Nuuuks?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 1:53 pm
sa ei jäänud just paljust ilma.. Tea sai kiisu kõrvad ja vangi püxid
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:08 am
Minty-Tiia sa ei jäänud just paljust ilma.. Tea sai kiisu kõrvad ja vangi püxid Hurraa hurra xd Asi on põhimõttes...ma pole nii ammu random eventi saanud.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 1:40 am
siis ei tasu vist üldse mainidagi, et ma olen inult ühe pink link-i saanud....kuid tagasi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 8:33 am
Minty-Tiia siis ei tasu vist üldse mainidagi, et ma olen inult ühe pink link-i saanud....kuid tagasi Ma olen neid vist neli saanud...aga see oli päris alguses, aastal mil mina regristreerusin. (sain kaks järjest siis kui haiglast välja sain :3 )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:09 pm
Ma olen saanud vist ühe mingi boxi...Kust seest tuli mulle see must pealuuga kiiver >.< Ja pinklinke ma olen kaks korda saanud. Aga kummalgi korral pole ma vajutanud neid...Sest ma ei teadnud mis see on ja arvasin et mingi niisama mõttetu. Mõlemad olid kohe pärast liitumist suht razz
Ja lingist sain ma sinise kasti! ;o Aga kui lahti teha tahtsin ütles General Error Could not open this item
EDIT: You got Prisoner's Shackles! Need on ka mingid odavad jah?! D; Ma pole kursis selle asja hinnaga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:20 pm
Arle Ma olen saanud vist ühe mingi boxi...Kust seest tuli mulle see must pealuuga kiiver >.< Ja pinklinke ma olen kaks korda saanud. Aga kummalgi korral pole ma vajutanud neid...Sest ma ei teadnud mis see on ja arvasin et mingi niisama mõttetu. Mõlemad olid kohe pärast liitumist suht razz
Ja lingist sain ma sinise kasti! ;o Aga kui lahti teha tahtsin ütles General Error Could not open this item
EDIT: You got Prisoner's Shackles! Need on ka mingid odavad jah?! D; Ma pole kursis selle asja hinnaga Tead mis selle nimi on? TILLIKAS!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|