| Meeldib ja vaatad?! |
| Ei |
|
23% |
[ 4 ] |
| Ikka! |
|
41% |
[ 7 ] |
| Never |
|
11% |
[ 2 ] |
| Kui aega leiab. |
|
23% |
[ 4 ] |
|
| Total Votes : 17 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:17 am
Ma vaatasin et surprised mfg omfg omfg polegi sellist topicut?
Et siis jah....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 1:39 am
hehe eks ikka polnud jah....aga nüüd ju on! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 8:27 am
ja, nüid on :3
Et mis te arvate animest...millal te alustasite selle vaatamist, kas vaatate veel? Kui jah siis miks ja kui ei siis ka miks? X) Millised animed meeldivad? Millised ei meeldi? Milline on lemmik anime? Mida te lausa vihkate? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 11:55 am
Ma ei vaata animed talk2hand
va.loveless ;D'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:22 pm
Arle Ma ei vaata animed talk2hand
va.loveless ;D' Ja jah, maa vaatan jah XD Soovitan vaadata Papa to kiss, but be warned, they have some oontsa oontsa action in it gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:26 pm
Miss Mammu Arle Ma ei vaata animed talk2hand
va.loveless ;D' Ja jah, maa vaatan jah XD Soovitan vaadata Papa to kiss, but be warned, they have some oontsa oontsa action in it gonk Pealkiri on lame xD No kammoon! Papa to Kiss? Wtfh? Ia mismõttes oontsaoontsa o_. Sa meenutad mulle joonast :S Ta ütleks midagi sellist xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:42 pm
Arle Miss Mammu Arle Ma ei vaata animed talk2hand
va.loveless ;D' Ja jah, maa vaatan jah XD Soovitan vaadata Papa to kiss, but be warned, they have some oontsa oontsa action in it gonk Pealkiri on lame xD No kammoon! Papa to Kiss? Wtfh? Ia mismõttes oontsaoontsa o_. Sa meenutad mulle joonast :S Ta ütleks midagi sellist xDPapa to kiss...noh natukene kahtlane on jah midagi pole teha x3 See läheb noh kokku sisuga sweatdrop Oontsa oontsa...ma mütlen noh voodi, ja siis voodi käib oontsa oontsa? lol redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 2:54 pm
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Ma ei vaata animed talk2hand
va.loveless ;D' Ja jah, maa vaatan jah XD Soovitan vaadata Papa to kiss, but be warned, they have some oontsa oontsa action in it gonk Pealkiri on lame xD No kammoon! Papa to Kiss? Wtfh? Ia mismõttes oontsaoontsa o_. Sa meenutad mulle joonast :S Ta ütleks midagi sellist xDPapa to kiss...noh natukene kahtlane on jah midagi pole teha x3 See läheb noh kokku sisuga sweatdrop Oontsa oontsa...ma mütlen noh voodi, ja siis voodi käib oontsa oontsa? lol redface Aaah ofkoors. Sest "seks" on palju raskem trükkida kui oontsa oontsa! Oota aga mismõttes voodi käib oontsaoontsa? ma ei kavatse enam kunagi oontsa öelda kui väga vaja ei ole. see on liiga...veider. Ja mismõttes sisuga läheb kokku? gonk Mis verepilastusanimed sa vaatad?? D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 3:29 pm
Mhmh...ma vaatasin selle Papa to Kiss in the Dark esimest osa! See oli eriti sick! "I want to be papa's bride!" ??? o_o See on ikka julm kui haigeks võib minna. Ja isegi kui see pole ta päris poeg....Ta on ju ikkagi selle Mira üles kasvatanud jne. That's some freaky s**t, man! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:51 am
Arle Mhmh...ma vaatasin selle Papa to Kiss in the Dark esimest osa! See oli eriti sick! "I want to be papa's bride!" ??? o_o See on ikka julm kui haigeks võib minna. Ja isegi kui see pole ta päris poeg....Ta on ju ikkagi selle Mira üles kasvatanud jne. That's some freaky s**t, man! rofl Noh jah noh xd ta on tegelt ta onu...see oli jah nii veidike haiglane sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 3:07 am
Miss Mammu Arle Mhmh...ma vaatasin selle Papa to Kiss in the Dark esimest osa! See oli eriti sick! "I want to be papa's bride!" ??? o_o See on ikka julm kui haigeks võib minna. Ja isegi kui see pole ta päris poeg....Ta on ju ikkagi selle Mira üles kasvatanud jne. That's some freaky s**t, man! rofl Noh jah noh xd ta on tegelt ta onu...see oli jah nii veidike haiglane sweatdrop Mismõttes onu? Sinna teksti YouTube'is on kirjutatud, et see mees on ta father-in-law ehk siis ÄI! Pohhui et vend pole abieluski ja on alles 15 xD Ma küll ei julge rohkem osasid vaadata! O_O Äkki võtavad vanaema ka kampa ja...Koera ja. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 8:31 am
Arle Miss Mammu Arle Mhmh...ma vaatasin selle Papa to Kiss in the Dark esimest osa! See oli eriti sick! "I want to be papa's bride!" ??? o_o See on ikka julm kui haigeks võib minna. Ja isegi kui see pole ta päris poeg....Ta on ju ikkagi selle Mira üles kasvatanud jne. That's some freaky s**t, man! rofl Noh jah noh xd ta on tegelt ta onu...see oli jah nii veidike haiglane sweatdrop Mismõttes onu? Sinna teksti YouTube'is on kirjutatud, et see mees on ta father-in-law ehk siis ÄI! Pohhui et vend pole abieluski ja on alles 15 xD Ma küll ei julge rohkem osasid vaadata! O_O Äkki võtavad vanaema ka kampa ja...Koera ja. xDMidagi sellist ei juhtu seal, aga ma vaatan et ma jätan eriti perverdi mulje muidu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 8:53 am
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Mhmh...ma vaatasin selle Papa to Kiss in the Dark esimest osa! See oli eriti sick! "I want to be papa's bride!" ??? o_o See on ikka julm kui haigeks võib minna. Ja isegi kui see pole ta päris poeg....Ta on ju ikkagi selle Mira üles kasvatanud jne. That's some freaky s**t, man! rofl Noh jah noh xd ta on tegelt ta onu...see oli jah nii veidike haiglane sweatdrop Mismõttes onu? Sinna teksti YouTube'is on kirjutatud, et see mees on ta father-in-law ehk siis ÄI! Pohhui et vend pole abieluski ja on alles 15 xD Ma küll ei julge rohkem osasid vaadata! O_O Äkki võtavad vanaema ka kampa ja...Koera ja. xDMidagi sellist ei juhtu seal, aga ma vaatan et ma jätan eriti perverdi mulje muidu sweatdrop Nojah. Kui sulle meeldib vaadata isaxpoeg...asja O_. A noh vähemalt nad ei näe välja nagu munnid Dx Nagu paljud animed. See on hea.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:50 am
Mull ei meeldi isaxpoja asjad, ma teadsin alguses e tnad pole issi ja poja...ah I talk too much...ja ajan täna ilget lolli juttu suust välja.
A Arle, oled sa varem muidu mingied anime-sid vaadanud?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|