|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 5:23 am
Everything's Eventual. Nimi tuli sellest, et mul on samanimeline Stephen Kingi raamat praegu pooleli. 2003 aastal tuli eesti keeles ka välja. Nimi on "Kõik on mõeldav" aga see oli mingis ajuvabas formaadis. Eelmisel aastal tuli "tavaformaadis" ka, aga selle sain ma alles kaks minutit tagasi teada, kui raamatukoi.ee'st otsisin raamatu eestikeelset nime. Oma nüüdseks täiesti lootusetult räsitud väljanägemisega raamatu soetasin ühest Moskva raamatupoest ja ise olin hullult õnnelik pärast lol
Maei teagi. Lemmikraamatud, natuke vähem lemmikud...lemmikute vastandid. Ilusate kaantega/koledate kaantega...Oma katsed raamatut/jutte kirjutada/avaldada kuskil...midaiganes. Shoot! cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 6:13 am
Lemmik raamatud? Ütleme nii et minu isiklikud lemmikud on "Kuidas elad, Ann?" ja "Mis teha, ann?" Aidi Vallikult Siis veel lausa jumaldan "Vahendaja" raamatuid, olen lugenud küll ainult kaks osa sellest mis on "Varjuriik" ja "Kokkutulek" Jenny Carroll-ilt. Tahaks veel lugeda, aga kahjuks pole võimalust olnud, sest Eestis ainult kaks osa ongi. Tahaksin väga lugeda teisi, just uurisin, et Tartus Krisostoomuse poes on neid veel, ainult, et need on Inglise keeles.
Raamatud mis ei meeldi? Et ma vihkan raamatut "Karlson Katuselt" See on lihtsalt liiga, fuhh! Siis Vihkan raamatut "Crazy" Benjamin Lebertilt. EI leia midagi head sellest üleliigsest filosofeerimisest ja sellest vahekorrast peldikus.
Vihkan suhteliselt vanu raamatuid, ja neid raamatuid mis on vanast ajast räägitud. Noh näiteks "Meelis" Meeldis aga "Tasuja" EI tea miks, vähemalt sain koolis selle eest viie, ja Meelise eest sain kahe x3
Ise katsetanud kirjutada? Oo jaa! Esimene raamat oli inglise keeles, mingi kolm aastat tagasi, mille ma lõpuks välja viskasin, sest mu keele oskus polnud just kõige parem. Siis teine, nimeks "Hollow" Jätsin pooleli. See oli ainult korra tuhin, ja peagi viskasin selle mõtte peast välja. Nüüd üritan kah kirjutada, aga kuna ma ei saa tihti omaette olla siis kirjtuada ei saa. On momendil pesu sahtlis, sest sealt keegi ei vaata x3. Jätsin selle pooleli. Mõistus kadus ära ja liiga puiseks ja igavaks muutus. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 8:35 am
Acid Tea Ah, ja siis need "Kuidas elad, Ann?" raamatud on ka pähh-pähh IMHO. Mulle just need meeldivad xd Selline noortepärane ja räägib noorte muredest! <---Hahaha, kõige haiglasem asi mis ma elus öelnud olen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 8:45 am
"Kuidas Elad, Ann?" Kunagi ammu lugesin. Ma mäletan, et mulle täitsa meeldis see, aga kui nüüd lugeda siis...ei tea.
"Varjuriik" Mul on see olemas isegi. Ostsin vist suht siis kui ta välja tuli. Mingit erilist muljet ei jätnud, aga kahju ka ei ole, et läbi lugesin.
"Crazy" Ei viitsinud läbi lugeda. Vahekorda peldikus ei mäletagi nagu...ju ma ei jõudnud sinnani D; Kahju.
"Meelis" Seda ma vist läbi ei lugenudki. Tasuja lugesin küll läbi aga sain kolme >.< Fakk! Igav raamat. "Libahunt" mulle meeldis (vähemalt rohkem kui enamus kohustuslikke, mis siis olid.)
Pratchett kunagi hästi väiksena võtsin raamatukogust. Mõtlesin, et see küll mingi lasteraamat ei ole ja viisin tagasi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 8:49 am
Need kes mu profile'is on korra käinud ja ehk ka midagi lugenud teavad võibolla juba, mis mu lemmikraamatud on. Richard Brautigan "Arbuusisuhkrus" ja Stephen King'i "Everything's Eventual" Ma tean, et see pole mul veel läbi, aga kuna ta koosneb 14. jutust, mis pole üksteisega seotud ja enamus mis loetud, on mulle meeldinud siis...siis nii ongi. ;D Kirjutamist ma olen alustanud...rohkem kui ühe korra. Ja alles eile õhtul koju tulles tuli üks mõte, aga nagu kõik eelmised korrad jääb ka see arvatavasti "korra tuhinaks" nagu Mammu ütles confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 9:26 am
Ütleme nii et midagi eriti head sa maha ei maganud kui sa Crazyt ei lugenud, ma ikka üritan raamatuid lugeda ja siis vürtsikaid lauseid õpetajale öelda mis ma raamatust arvasin x3 A ütleme nii et, see oli suhteliselt nõme, üks lause oli selline kui ma ei eksi: "Ta kummardas ja ma nägin ta iharat vahe..." Andsin vennale lugeda, ja tema ütles et:"Ja seda peab koolis lugema?!"
Minul on see viga kui ma miadgai kirjtuan, et kui mul teine hea mõte pähe tuleb, tahan ma juba sellega alustada ja nii jääbki see vana hea mõte unarusse.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:30 pm
Miss Mammu Ütleme nii et midagi eriti head sa maha ei maganud kui sa Crazyt ei lugenud, ma ikka üritan raamatuid lugeda ja siis vürtsikaid lauseid õpetajale öelda mis ma raamatust arvasin x3 A ütleme nii et, see oli suhteliselt nõme, üks lause oli selline kui ma ei eksi: "Ta kummardas ja ma nägin ta iharat vahe..." Andsin vennale lugeda, ja tema ütles et:"Ja seda peab koolis lugema?!" Minul on see viga kui ma miadgai kirjtuan, et kui mul teine hea mõte pähe tuleb, tahan ma juba sellega alustada ja nii jääbki see vana hea mõte unarusse. ihar vahemis? ära jäta mind teadmatusse muidu ma pean seda veel lugema hakkama gonk
Mul on ka sama. Selle uue ja vana mõttega. mitte ihara vahega. mul ei paista kummardades kuskilt midagi iharat crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:35 pm
Arle Miss Mammu Ütleme nii et midagi eriti head sa maha ei maganud kui sa Crazyt ei lugenud, ma ikka üritan raamatuid lugeda ja siis vürtsikaid lauseid õpetajale öelda mis ma raamatust arvasin x3 A ütleme nii et, see oli suhteliselt nõme, üks lause oli selline kui ma ei eksi: "Ta kummardas ja ma nägin ta iharat vahe..." Andsin vennale lugeda, ja tema ütles et:"Ja seda peab koolis lugema?!" Minul on see viga kui ma miadgai kirjtuan, et kui mul teine hea mõte pähe tuleb, tahan ma juba sellega alustada ja nii jääbki see vana hea mõte unarusse. ihar vahemis? ära jäta mind teadmatusse muidu ma pean seda veel lugema hakkama gonk
Mul on ka sama. Selle uue ja vana mõttega. mitte ihara vahega. mul ei paista kummardades kuskilt midagi iharat crying See oli pärast vahekorda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:47 pm
Miss Mammu Arle Miss Mammu Ütleme nii et midagi eriti head sa maha ei maganud kui sa Crazyt ei lugenud, ma ikka üritan raamatuid lugeda ja siis vürtsikaid lauseid õpetajale öelda mis ma raamatust arvasin x3 A ütleme nii et, see oli suhteliselt nõme, üks lause oli selline kui ma ei eksi: "Ta kummardas ja ma nägin ta iharat vahe..." Andsin vennale lugeda, ja tema ütles et:"Ja seda peab koolis lugema?!" Minul on see viga kui ma miadgai kirjtuan, et kui mul teine hea mõte pähe tuleb, tahan ma juba sellega alustada ja nii jääbki see vana hea mõte unarusse. ihar vahemis? ära jäta mind teadmatusse muidu ma pean seda veel lugema hakkama gonk
Mul on ka sama. Selle uue ja vana mõttega. mitte ihara vahega. mul ei paista kummardades kuskilt midagi iharat crying See oli pärast vahekorda xd Ahh jää vait! Sa ikka tahad, et ma loeks läbi selle jah!? Ma ju ei tea kes vahekorras olid ja mis vahe kust paistis O-o xd Kuigi mul on päris mitu mõtet lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:49 pm
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Ütleme nii et midagi eriti head sa maha ei maganud kui sa Crazyt ei lugenud, ma ikka üritan raamatuid lugeda ja siis vürtsikaid lauseid õpetajale öelda mis ma raamatust arvasin x3 A ütleme nii et, see oli suhteliselt nõme, üks lause oli selline kui ma ei eksi: "Ta kummardas ja ma nägin ta iharat vahe..." Andsin vennale lugeda, ja tema ütles et:"Ja seda peab koolis lugema?!" Minul on see viga kui ma miadgai kirjtuan, et kui mul teine hea mõte pähe tuleb, tahan ma juba sellega alustada ja nii jääbki see vana hea mõte unarusse. ihar vahemis? ära jäta mind teadmatusse muidu ma pean seda veel lugema hakkama gonk
Mul on ka sama. Selle uue ja vana mõttega. mitte ihara vahega. mul ei paista kummardades kuskilt midagi iharat crying See oli pärast vahekorda xd Ahh jää vait! Sa ikka tahad, et ma loeks läbi selle jah!? Ma ju ei tea kes vahekorras olid ja mis vahe kust paistis O-o xd Kuigi mul on päris mitu mõtet lol Seda sa ju tead et peategelan eoli Benjamin...ja ta oli min ghälvik x3 NOh jõid kusagil tüdrukute juures ja siis pidi ilgelt peldikusse minema, a mingi tibi tuli järgi ja keppis läbi, siis pärast seda läks toast välja ja korra kummardas ja tõstis midagi ors oemthing like that, ja siis ta ütlesgi seda gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 2:04 pm
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Ütleme nii et midagi eriti head sa maha ei maganud kui sa Crazyt ei lugenud, ma ikka üritan raamatuid lugeda ja siis vürtsikaid lauseid õpetajale öelda mis ma raamatust arvasin x3 A ütleme nii et, see oli suhteliselt nõme, üks lause oli selline kui ma ei eksi: "Ta kummardas ja ma nägin ta iharat vahe..." Andsin vennale lugeda, ja tema ütles et:"Ja seda peab koolis lugema?!" Minul on see viga kui ma miadgai kirjtuan, et kui mul teine hea mõte pähe tuleb, tahan ma juba sellega alustada ja nii jääbki see vana hea mõte unarusse. ihar vahemis? ära jäta mind teadmatusse muidu ma pean seda veel lugema hakkama gonk
Mul on ka sama. Selle uue ja vana mõttega. mitte ihara vahega. mul ei paista kummardades kuskilt midagi iharat crying See oli pärast vahekorda xd Ahh jää vait! Sa ikka tahad, et ma loeks läbi selle jah!? Ma ju ei tea kes vahekorras olid ja mis vahe kust paistis O-o xd Kuigi mul on päris mitu mõtet lol Seda sa ju tead et peategelan eoli Benjamin...ja ta oli min ghälvik x3 NOh jõid kusagil tüdrukute juures ja siis pidi ilgelt peldikusse minema, a mingi tibi tuli järgi ja keppis läbi, siis pärast seda läks toast välja ja korra kummardas ja tõstis midagi ors oemthing like that, ja siis ta ütlesgi seda gonk Äh...ma küll ei teadnud et tal vähk oli :S Ja tegelt siis see ei tundugi nii huvitav. Mingi odav hoor oli lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 2:08 pm
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Ütleme nii et midagi eriti head sa maha ei maganud kui sa Crazyt ei lugenud, ma ikka üritan raamatuid lugeda ja siis vürtsikaid lauseid õpetajale öelda mis ma raamatust arvasin x3 A ütleme nii et, see oli suhteliselt nõme, üks lause oli selline kui ma ei eksi: "Ta kummardas ja ma nägin ta iharat vahe..." Andsin vennale lugeda, ja tema ütles et:"Ja seda peab koolis lugema?!" Minul on see viga kui ma miadgai kirjtuan, et kui mul teine hea mõte pähe tuleb, tahan ma juba sellega alustada ja nii jääbki see vana hea mõte unarusse. ihar vahemis? ära jäta mind teadmatusse muidu ma pean seda veel lugema hakkama gonk
Mul on ka sama. Selle uue ja vana mõttega. mitte ihara vahega. mul ei paista kummardades kuskilt midagi iharat crying See oli pärast vahekorda xd Ahh jää vait! Sa ikka tahad, et ma loeks läbi selle jah!? Ma ju ei tea kes vahekorras olid ja mis vahe kust paistis O-o xd Kuigi mul on päris mitu mõtet lol Seda sa ju tead et peategelan eoli Benjamin...ja ta oli min ghälvik x3 NOh jõid kusagil tüdrukute juures ja siis pidi ilgelt peldikusse minema, a mingi tibi tuli järgi ja keppis läbi, siis pärast seda läks toast välja ja korra kummardas ja tõstis midagi ors oemthing like that, ja siis ta ütlesgi seda gonk Äh...ma küll ei teadnud et tal vähk oli :S Ja tegelt siis see ei tundugi nii huvitav. Mingi odav hoor oli lol Mis vähk, kes ütles vähe? Ta oli lihtsalt mingi pool värdjas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 2:18 pm
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu See oli pärast vahekorda xd Ahh jää vait! Sa ikka tahad, et ma loeks läbi selle jah!? Ma ju ei tea kes vahekorras olid ja mis vahe kust paistis O-o xd Kuigi mul on päris mitu mõtet lol Seda sa ju tead et peategelan eoli Benjamin...ja ta oli min ghälvik x3 NOh jõid kusagil tüdrukute juures ja siis pidi ilgelt peldikusse minema, a mingi tibi tuli järgi ja keppis läbi, siis pärast seda läks toast välja ja korra kummardas ja tõstis midagi ors oemthing like that, ja siis ta ütlesgi seda gonk Äh...ma küll ei teadnud et tal vähk oli :S Ja tegelt siis see ei tundugi nii huvitav. Mingi odav hoor oli lol Mis vähk, kes ütles vähe? Ta oli lihtsalt mingi pool värdjas Aah ma lugesin, et ghälvik on vähk...a nüüd ma siis tean et vähki polnud. ta oli lihtsalt ghälvik. ghälvar xd miks mitte täisgvärdjas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |