Welcome to Gaia! ::

Reply jututuba (kõigest mis hing ihaldab)
Remember remember the first of September! Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Tahad kooli?
Jah
7%
 7%  [ 1 ]
Ei
53%
 53%  [ 7 ]
Ainult seltskonna pärast
38%
 38%  [ 5 ]
Õppida tahaks juba
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 13

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Fri Sep 01, 2006 9:41 am

Et siis jah, esimene september ja kooli minek gonk
Rääkige mis tegite siis kah.
PostPosted: Fri Sep 01, 2006 10:29 am

Täna oli aktus. Minul ja Briccyl oli au (loe: kohustus) selle korraldamises osaleda (loe: toole paika panna). Tore- ei, huvitav oli kõiki jälle näha. Esmaspäev tuleb päris piinarikas, tunnid kella VIIENI. gonk Klassijuhataja ütles, et 11. klass on KÕIGE raskem ja et meil tuleb VÄGA raske aasta ja et me peame VÄGA KÕVASTI tööd tegema. -_-
Ainus rõõmustav fakt on see, et üks mu klassikaaslastest läheb vahetusõpilaseks Hispaaniasse ja ma ei pea teda terve aasta nägema! biggrin Hurraa!

[ ~Jasmine~ ]

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Fri Sep 01, 2006 12:57 pm

JA mina vingun et mind tahetasse tappa sellega et iga päev on mul seitse tundi.
Siis arvatavasti tuleb mul pärast kooli kah igast asju teha, sest ma olen juba selline aktiivne inimene, plus olen ma kooli lehes kah gonk
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 1:29 am

Esimesel septembril käisin õega (Raspberry-Tea) koolis. Kell 10.45 pidi aktus algama aga selle asemel lasti lastelaule rofl Löpuks ometi hakkas orkester mängima ja koolist tulid nähtavade Eesti riigilipp ja kooli lipp, aktus toimus kooli paraadukse ees oleval platsil, lippudele järgnesid esimese klassi õpilased koos oma suurte sõpradega kaheteistkümnendast klassist. Tütarlaste ansambel esines kooli teemalise lauluga mis oli seatud "Winter wonderland"i viisile, oli seda nüüd vaja?! Kõnega esinesid kooli direktor, linnapea, vallavanem, riigikogu liige( endine linnapea) Margi Ein. Tutvustati uusi õpetajaid, miks neid nii vähe tuli crying . Aktus oli juba lõppemas kui üks tüdruk minestas wahmbulance paar õpetajat ja kooliõde reageerisid õnneks kohe, tüdruk oli hoobilt maas pikali õpetajad hoidsid jalgu üleval ning kooliõde andis nuuskpiiritust nuusutada, tüdruk toibus, aktus sai läbi. Klassijuhataja tunnis sain teada tunniplaani ja kurva tõsiasja et reedel on juba esimene spordipäev xp ja esmaspäeval on esimene tund kehaline kasvatus. Sellega ka lõppes esimene koolipäev.

moonrabbit306

4,250 Points
  • Window Shopper 100
  • Dressed Up 200
  • Signature Look 250

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 1:57 am

Ota mis koolis te käite siis? Ota, seal vä? surprised
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 6:22 am

Põltsamaa Ühisgümnaasiumis stare

moonrabbit306

4,250 Points
  • Window Shopper 100
  • Dressed Up 200
  • Signature Look 250

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 9:56 am

Minu direktor matsutas, ütles lõpetas lause ja hakkas uut ütlema siis tuli selline "nsta" nätsuv hääl, vägagi humoorikas oli.
PostPosted: Tue Sep 05, 2006 12:29 pm

moonrabbit306
Klassijuhataja tunnis sain teada tunniplaani ja kurva tõsiasja et reedel on juba esimene spordipäev xp ja esmaspäeval on esimene tund kehaline kasvatus. Sellega ka lõppes esimene koolipäev.

Meil oli täna esimene keka. gonk Me käisime metsas jooksmas, sest järgmine teisipäev on juba spordipäev crying . Kas keegi teab kiiret ja võrdlemisi lihtsat viisi jalaluu murdmiseks?

[ ~Jasmine~ ]

[ ~Jasmine~ ]

PostPosted: Tue Sep 05, 2006 12:33 pm

Acid Tea
Mul on see aasta kuue-seitsme tunnised koolipäevad. :D Ja ainult ühel päeval 8 tundi! Tõeline unelm. xd

Veab. Meil tulevad ikka korralikud 8-9-tunnised päevad koos selliste kohutavalt tähtsate ainetega nagu kombeõpetus, uurimustöö alused ja mata. Whoopee.

Vähemalt vähendati vene keele tunde ainult kaheni nädalas (arvatavasti ei suutnud nad rohkem tunniplaani ära mahutada). lol
PostPosted: Tue Sep 05, 2006 12:34 pm

Miss Mammu
Minu direktor matsutas, ütles lõpetas lause ja hakkas uut ütlema siis tuli selline "nsta" nätsuv hääl, vägagi humoorikas oli.

AARRGH! Mu uus geo õps teeb KOGU AEG niimoodi! See on kohutavalt närvidele käiv. Rääkides uutest õpsidest, kuidas teie omad tunduvad?

[ ~Jasmine~ ]

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Wed Sep 06, 2006 5:29 am

Inglise keels on iis õpetaja, jube jube. Ta räägib vigadega, plus on ta väga vana. Tahan oma vana õpetajat tagasi gonk

Keemia, noh suhteliselt ok õpetjaa, paneb end kuulama.

Füüsika, tätsa uus õpetaja mingi ilgelt noor ja suhteliselt ülbe tibi, käib teise noore mees õptajaga sebimas, käivad koguaeg koos ja irnuvad nagu titud 3nodding
PostPosted: Wed Sep 06, 2006 9:22 am

Miss Mammu
Inglise keels on iis õpetaja, jube jube. Ta räägib vigadega, plus on ta väga vana. Tahan oma vana õpetajat tagasi gonk

Keemia, noh suhteliselt ok õpetjaa, paneb end kuulama.

Füüsika, tätsa uus õpetaja mingi ilgelt noor ja suhteliselt ülbe tibi, käib teise noore mees õptajaga sebimas, käivad koguaeg koos ja irnuvad nagu titud 3nodding

Meie inka 6ps r22gib ka jubedalt inglise keelt. Kuidas nad yldse selliseid palgata saavad?! Ta arvas, et 'revolting' tähendab 'voltima' gonk

[ ~Jasmine~ ]

Ukis555

PostPosted: Wed Sep 06, 2006 12:14 pm

Oeh, kui tüütu, meil on 8, 8, 8, 9, 8 tunnised päevad. Praegu saab küll varem lahti, sest valikainete tunnid veel hästi ei toimi. Seetõttu eile ja üleeile pääses seitsmega. Homme on juba 9. Kordan, ÖÄH, kui TÜÜTU! Kes see viitsib päikese loojumiseni koolis sitsida?

Aktus iseenesest oli vahva. Saime endale kaksikud klassi, kes tulid Saksamaalt tagasi.
PostPosted: Thu Sep 07, 2006 10:20 am

Ma pidin klassi ees jutsutama inglise keeles onju, kõik vahtisid mind suu ammuli ja siis õpetaj aütles ok thats enuff, shue
mõtlesin et mis see Shue tähendab, tuleb välja et see oli "sure" xd

Miss Mammu
Crew

Reply
jututuba (kõigest mis hing ihaldab)

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items