|
|
| Tahad kooli? |
| Jah |
|
7% |
[ 1 ] |
| Ei |
|
53% |
[ 7 ] |
| Ainult seltskonna pärast |
|
38% |
[ 5 ] |
| Õppida tahaks juba |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Votes : 13 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 9:41 am
Et siis jah, esimene september ja kooli minek gonk Rääkige mis tegite siis kah.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 10:29 am
Täna oli aktus. Minul ja Briccyl oli au (loe: kohustus) selle korraldamises osaleda (loe: toole paika panna). Tore- ei, huvitav oli kõiki jälle näha. Esmaspäev tuleb päris piinarikas, tunnid kella VIIENI. gonk Klassijuhataja ütles, et 11. klass on KÕIGE raskem ja et meil tuleb VÄGA raske aasta ja et me peame VÄGA KÕVASTI tööd tegema. -_- Ainus rõõmustav fakt on see, et üks mu klassikaaslastest läheb vahetusõpilaseks Hispaaniasse ja ma ei pea teda terve aasta nägema! biggrin Hurraa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 12:57 pm
JA mina vingun et mind tahetasse tappa sellega et iga päev on mul seitse tundi. Siis arvatavasti tuleb mul pärast kooli kah igast asju teha, sest ma olen juba selline aktiivne inimene, plus olen ma kooli lehes kah gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 1:29 am
Esimesel septembril käisin õega (Raspberry-Tea) koolis. Kell 10.45 pidi aktus algama aga selle asemel lasti lastelaule rofl Löpuks ometi hakkas orkester mängima ja koolist tulid nähtavade Eesti riigilipp ja kooli lipp, aktus toimus kooli paraadukse ees oleval platsil, lippudele järgnesid esimese klassi õpilased koos oma suurte sõpradega kaheteistkümnendast klassist. Tütarlaste ansambel esines kooli teemalise lauluga mis oli seatud "Winter wonderland"i viisile, oli seda nüüd vaja?! Kõnega esinesid kooli direktor, linnapea, vallavanem, riigikogu liige( endine linnapea) Margi Ein. Tutvustati uusi õpetajaid, miks neid nii vähe tuli crying . Aktus oli juba lõppemas kui üks tüdruk minestas wahmbulance paar õpetajat ja kooliõde reageerisid õnneks kohe, tüdruk oli hoobilt maas pikali õpetajad hoidsid jalgu üleval ning kooliõde andis nuuskpiiritust nuusutada, tüdruk toibus, aktus sai läbi. Klassijuhataja tunnis sain teada tunniplaani ja kurva tõsiasja et reedel on juba esimene spordipäev xp ja esmaspäeval on esimene tund kehaline kasvatus. Sellega ka lõppes esimene koolipäev.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 1:57 am
Ota mis koolis te käite siis? Ota, seal vä? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 6:22 am
Põltsamaa Ühisgümnaasiumis stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 9:56 am
Minu direktor matsutas, ütles lõpetas lause ja hakkas uut ütlema siis tuli selline "nsta" nätsuv hääl, vägagi humoorikas oli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 12:29 pm
moonrabbit306 Klassijuhataja tunnis sain teada tunniplaani ja kurva tõsiasja et reedel on juba esimene spordipäev xp ja esmaspäeval on esimene tund kehaline kasvatus. Sellega ka lõppes esimene koolipäev. Meil oli täna esimene keka. gonk Me käisime metsas jooksmas, sest järgmine teisipäev on juba spordipäev crying . Kas keegi teab kiiret ja võrdlemisi lihtsat viisi jalaluu murdmiseks?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 12:33 pm
Acid Tea Mul on see aasta kuue-seitsme tunnised koolipäevad. :D Ja ainult ühel päeval 8 tundi! Tõeline unelm. xd
Veab. Meil tulevad ikka korralikud 8-9-tunnised päevad koos selliste kohutavalt tähtsate ainetega nagu kombeõpetus, uurimustöö alused ja mata. Whoopee.
Vähemalt vähendati vene keele tunde ainult kaheni nädalas (arvatavasti ei suutnud nad rohkem tunniplaani ära mahutada). lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 12:34 pm
Miss Mammu Minu direktor matsutas, ütles lõpetas lause ja hakkas uut ütlema siis tuli selline "nsta" nätsuv hääl, vägagi humoorikas oli. AARRGH! Mu uus geo õps teeb KOGU AEG niimoodi! See on kohutavalt närvidele käiv. Rääkides uutest õpsidest, kuidas teie omad tunduvad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 5:29 am
Inglise keels on iis õpetaja, jube jube. Ta räägib vigadega, plus on ta väga vana. Tahan oma vana õpetajat tagasi gonk
Keemia, noh suhteliselt ok õpetjaa, paneb end kuulama.
Füüsika, tätsa uus õpetaja mingi ilgelt noor ja suhteliselt ülbe tibi, käib teise noore mees õptajaga sebimas, käivad koguaeg koos ja irnuvad nagu titud 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:22 am
Miss Mammu Inglise keels on iis õpetaja, jube jube. Ta räägib vigadega, plus on ta väga vana. Tahan oma vana õpetajat tagasi gonk Keemia, noh suhteliselt ok õpetjaa, paneb end kuulama. Füüsika, tätsa uus õpetaja mingi ilgelt noor ja suhteliselt ülbe tibi, käib teise noore mees õptajaga sebimas, käivad koguaeg koos ja irnuvad nagu titud 3nodding Meie inka 6ps r22gib ka jubedalt inglise keelt. Kuidas nad yldse selliseid palgata saavad?! Ta arvas, et 'revolting' tähendab 'voltima' gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 12:14 pm
Oeh, kui tüütu, meil on 8, 8, 8, 9, 8 tunnised päevad. Praegu saab küll varem lahti, sest valikainete tunnid veel hästi ei toimi. Seetõttu eile ja üleeile pääses seitsmega. Homme on juba 9. Kordan, ÖÄH, kui TÜÜTU! Kes see viitsib päikese loojumiseni koolis sitsida?
Aktus iseenesest oli vahva. Saime endale kaksikud klassi, kes tulid Saksamaalt tagasi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:20 am
Ma pidin klassi ees jutsutama inglise keeles onju, kõik vahtisid mind suu ammuli ja siis õpetaj aütles ok thats enuff, shue mõtlesin et mis see Shue tähendab, tuleb välja et see oli "sure" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|