|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 1:18 am
Yes! Yess! Yess! Gino Ja Gambino on elus yee!!!
Enywey mis arvate sellest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 9:52 am
Nüid enne kui ma midagi ütlen, ma olen suur Gambino Ja Gino vänn 3nodding
Jaa, see tulnukad, noh, tobe, aga noh midagi oli ju vaja teha kah gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 1:04 am
Acid Tea Sa panid ikka tähele, et Ginol pole pükse jalas kui ta isa kallistab? ;D Hot yaoi stuff. Aga mulle nad ei meeldi.
Minu lemmik NPC on Edmund. Ja ElfTech722 ka. Temaga vahetasime kunagi PMe. n_n; Ja ta EI ole surnud, no matter what they say. Jap, seda ma panin tähele jah, yummy? xd A ja Edmund on mul kolmandal kohal! He has a hot scar xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:36 am
See storyline ei ole mind kunagi väga huvitanud. Aga kõik need Gaia-ballid ja muud üritused on vahvad (LYK FREE STUFFZ YAY!). Tulnukad? Kas äkki midagi Halloweeni jaoks? Minu arust on sellised tulnuka maskid juba pikka aega müügil olnud. Võibolla tabab Halloweeni peo ajal Gambino mõisa tulnukate rünnak? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:14 am
Ma üldse ei imestaks, ja siis jälle lendab see õhku ja siis hkkab ajälle mingi ilgem vatramine pihta ja oh boy
ma arvan et see update oli mõeldud selleks et noh pole nagu tükk aega midagi see sugust teinud, ja et meie gaialased liiga kaua mõistmatuses oleksime et me teaksime ke son elus ja kes ei ole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 9:41 am
XD aiee... jah minagi arvan, et need tulnukad tulevad meile halloweenil külla.. pinistavad viisakalt uksekella ja ütlevad "trick or treat!!" ^^ aga jah... ehk mõtlevad midagi lahedat välja.. nt midagi, mis naha roheliseks teeb.... silmad loomulikult kah suureks.. ilma et peaks seda totrat maski kandma....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 6:17 am
Mina olen sada % kindel et halloweeni ajal muutme me ufo-deks. Et suhtelsitl sama mis sinagi arvasid. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 10:37 pm
oleks ju äge kui muutukski tulnukateks blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 11:13 pm
Minty-Tiia oleks ju äge kui muutukski tulnukateks blaugh zombied on ikkagist ägedamad 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |