|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 2:31 am
Et jahm, millegipärast olen ma hakkanud luuletisu välja mõtlema, millest ainult üks on välja tulnud. Postitan siin kui keegi teine postitab, või ei postita keegi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 11:51 am
Noh miks ma mitte...aga ütleme niiet see võib mitte mõistlik olla, ja ma ei oska tegelt luuletada aga mulle meeldib seda teha. Sina Milleks vaikida, kui maalimas on palju rääkida. Ava siis suu, ning sära nagu kuu. Las teised kuulevad, kuidas südamed suudlevad.
Vaikida on paha, kui surra veel ei taha. Osa minust sureb, kui sina tuled. TERE ei ütle, Minule ei mõtle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 2:26 pm
Minu luuleperiood möödus algklassis. Tegin isegi oma luuleraamatu. Viimane sissekanne on vast 7. klassist. Aga kirjutamine pole mul kunagi hästi välja kukkunud, reaalainete inimene nagu ma olen.
Mul poiss luuletab vahest, nii et meeleldi kuulan parem teda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 8:53 am
Armas, tahaks kah poissi kes luuletaks, ennekõike aga tahaks poissi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 1:18 pm
Oo ma tänan, enam ei peagi ma üskinda nukrutsema ja tohutult mõtisklema mida järgmisena postitada, mida mõistlik teistele kostidada xd
OK ignore that sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 13, 2006 1:52 pm
Miss Mammu Armas, tahaks kah poissi kes luuletaks, ennekõike aga tahaks poissi xd LOL blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 3:39 am
Briccy Miss Mammu Armas, tahaks kah poissi kes luuletaks, ennekõike aga tahaks poissi xd LOL blaugh It´s true xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 8:54 am
biggrin ei nu toredad luuletused! JAPE-le tuleksite? wink
mina.. topakas nagu olen, olen juba palju luuletusi kirjutanud...
hetkel ühtegi vist ei näita.. niigi kodukal ülal (hint-hint)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 7:35 am
Ega vist paljud ei käi siin foorumis, aga noh vahet pole... Mööda vanu teid
Seal istub üks kaunis neid, ei tea mida teha. Tahab hingena käia mööda vanu teid, nii ta tegi, jättis keha.
Vabana tunneb ta nüüd end, kuid tunda enam iial ei saa soojust mida pakub ta vend
Tahab tunda veel huuli enne kui igaveseks kaob. Kuid juba näeb ta tuuli ja miski pead tal taob.
Hiljaks on jäänud see neid, kes ei teadnud mida teha, kes soovis käia mööda vanu teid, surnud ta keha, tunded on kadunud, elu on läinud, igavesti on maganud, vanu teid on käinud.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|